Kategori Yoga

Sådan praktiserer Zen Yoga Poses for et sundt liv?
Yoga

Sådan praktiserer Zen Yoga Poses for et sundt liv?

Et vandrende sind er som et stormagtigt hav. Det kan kaste dig ned som en lashing thunder storm bryde de hårdeste af skibe i stykker. Tanker relateret til hvad der skete for år siden, eller hvad der kan ske i fremtiden, kan få dig til at føle rastløs. Yoga er en kunst, der siden århundreder er blevet brugt af lærde mænd og kvinder til at forbedre deres sundhed og holde deres åndelige og fysiske selv velafbalancerede.

Læs Mere
Yoga

Baba Ramdev Yoga for hårtab

En kvindes skønhed er ufuldstændig uden et smukt hår. Den kroniske herlighed er, hvad der definerer hende, og at have langt lystigt hår er enhver pige drøm. For at gøre denne drøm til en realitet, forsøger piger alt fra sund mad, gode hårprodukter til professionelle hårbehandlinger. Men vidste du, at yoga kan gavne dig hårvækst?
Læs Mere
Yoga

Top 7 Yoga Poser til Skulderpine

Leder du efter yoga udgør for skuldre? Fit Shoulders spiller en effektiv rolle i vores daglige arbejde. Hunching er kroppens normale måde at bekymre sig for fremmede ved fysisk at lukke kontakt til vitale organer. Når som helst du underskriver, at du bøjer fremad, forsøger du at tage et øjeblik for at flytte dine skuldre tilbage og tage et dybt vejrtræk.
Læs Mere
Yoga

Sådan laver du Sahaja Yoga og dets fordele

Sahaja Yoga er en nem meditationsprocedure, som hjælper dig med at oprette forbindelse til dig selv. Selv om vi er alle åndelige, skal vi alle vide, hvordan vi kan tage vores åndelige liv til et nyt niveau. Og det kan gøres med Sahaja. Sahaja Yoga og dets fordele: At vælge et stille sted eller tid: For at øve enhver form for yoga, skal du øve på et roligt sted, der er fri for støj eller rod.
Læs Mere
Yoga

Top 15 Yoga Asanas For Flat Mave (Tummy)

Er du irriteret af din bulende mave? Ved du, at yoga tilbyder flad mave? Ja! Er det rigtigt. I dag er der mange mennesker, der lider af fedme, og som følge heraf øges deres mave. På nuværende tidspunkt er folk så travle i deres liv, at de ikke har tid til gym eller træning. Den forkerte livsstil, forbruget af junk food, fravær af øvelser, ud over alle tilfældigt store stressniveauer og dermed dumme mave opstår.
Læs Mere
Yoga

Sukhasana Yoga (Easy Pose) - Sådan gør du og dens fordele

Sukhasana Yoga eller Easy Pose: I tilfælde af at du er ny til yoga-handlingen, begynder med Sukhasana eller den lette stilling kan være en anstændig tanke. I sanskrit betyder Sukh ligegyldighed, lyksalighed, fred eller afvikling, og denne holdning har til formål at give hver eneste smule af det. Sukhasana kaldes også som anstændigt pose eller behagelig pose.
Læs Mere
Yoga

Simhasana Yoga (Lion Pose) - Sådan gør du trin og dets fordele

Yoga er et alderen indisk arrangement af fysisk velvære og altomfattende velvære. Det er svært at bestille eller klassificere det, da det understøtter både fysisk og mental velvære, og det er også en fænomenal afviklingsprocedure. Derudover er store portioner af stansene tilpasset til at opmuntre organernes nytte og styrke.
Læs Mere
Yoga

Adho Mukha Svanasana (Downward Facing Dog Pose) - Sådan gør du og dens fordele

Yoga er en af ​​de mest potente former for kropsøvelse, der praktiseres over hele verden. Det meste af tiden foretrækkes i løbet af de konventionelle træningsserier, yoga er roligt og indsamlet, men aldrig underbygget fra sit mål. Gennem yoga opretholder vi ikke kun vores fysiske balance, men også renser os selv fra det indre, hvor en sammensat ro og fred i sindet kan opnås gennem den enkle handling af yoga.
Læs Mere
Yoga

Top 7 Baba Ramdev Yoga til rygsmerter

Er du udsat for stærke rygsmerter? I dag bliver menneskets liv ekstremt hektisk, da der er meget arbejde derhjemme, kontoret ellers overalt. Yoga er ekstremt gammel plus naturlig såvel som spiller en effektiv rolle i behandlingen af ​​de forskellige sygdomme, lindring af depression, angst, depression plus spænding.
Læs Mere
Yoga

Salabhasana Yoga (Locust Pose) - Sådan gør du og fordele

Salabhasana (Locust Pose) er en kropsholdning, der koncentrerer sig mod maven, thoraxen og den øvre og nedre ryg. Det væsentlige overskud af Locust Pose er at fremstille tilpasningsevne og kvalitet i ryggen. Denne holdning er en modstrækning til Paschimottanasana (Siddende Forward Bend), Plough Pose (Halasana) og Sarvangasana (Shoulder Stand).
Læs Mere
Yoga

Gomukhasana Yoga (Cow Face Pose) - Sådan Gør og Fordele

Gomukhasana Yoga: Gomukhasana, eller Cow Face Pose, er en af ​​de bedste og mest udbredte stillinger, der er optaget i Hatha Yoga. Gomukha er dechifreret til Cow Face ', hvilket indebærer, at specialistens ansigt tager dengang af Cow, når han / hun gør denne holdning. Faktisk vil dine fødder ligne koens ører, som er den mest elskede væsen, der bærer ekstraordinær betydning i hinduismen.
Læs Mere
Yoga

Dvi Pada Sirsasana - Sådan gør og fordele

Yoga, som er den mest almindelige øvelse i hele verden, er det mest effektive og effektive middel til mange fysiske, mentale og åndelige sygdomme eller sygdomme. Det er helt gratis og med regelmæssig praksis giver det et sundt og stressfrit liv. Hvis din ryg eller hofte har smerter eller du har søvnforstyrrelser eller endda hvis du har en mental sammenbrud, så prøv at inkludere yoga i din daglige rutine, og du vil opleve magien selv.
Læs Mere
Yoga

Ardha Navasana - Sådan gør du og fordele

Ardha Navasana er almindeligvis kendt som Half Boat Pose. Det stammer fra to sanskrit ord Ardha og Nava. Ardha betyder halv og Nava betyder båd. I denne særlige udgør kroppen opnår en båds form, og hele balancen sættes på hofterne. Halvbådspositioner er virkelig meget gavnlige i at helbrede sundhedsproblemer.
Læs Mere
Yoga

Mayurasana (Peacock Pose) - Sådan gør du og dens fordele

Yoga som et øvelsesmiddel har langsomt og støt spredt over hele verden, der berører hjerter og tanker af mange mennesker. Der er ingen bestemt oprindelse til grundlæggelsen af ​​yoga, da det er en alder gammel kunstform. Daglige nye og forbedrede arbejdsstillinger uddybes, der viser, hvordan personlig yoga kan være.
Læs Mere
Yoga

Suptavajrasana (Thunderbolt Pose) - Sådan gør du og fordele

Folk ser normalt på yoga som bare et andet middel til kropsflab shedding. Lidt vejrtrækning og en masse strækning, tidligt på baggrund af en stigende sol er lige hvor yoga for dem ender. Men yoga er mere end blot en flab shedder. Yoga for nogle er en fitness mantra og for en anden, det er bare en rolig tilflugtsfrihed, et fredeligt tidspunkt, som du så let vil opnå efter en trættende tumultuous dag.
Læs Mere
Yoga

Bhujapidasana (Arm Pressing Posture) - Sådan gør og fordele

Bhujapidasana eller skulderpressen udgør en yoga asana eller øvelse. I sanskrit betyder Bhuja 'skulder eller arm', 'Pida' betyder 'pres' og 'Asana' betyder 'poser eller kropsholdning'. Dette er en arm-understøttet asana, som er fremragende til opbygning af styrke i både arme og skulder. Det vil slappe af i overkroppen og vil forbedre blodstrømmen i det.
Læs Mere
Yoga

De fantastiske fordele ved Dhyana Yoga Asanas

Yogaens kunst involverer kroppen, sindet og sjælen. Mens de fysiske holdninger eller asanas i yoga hjælper med at strække kroppen, hjælper Pranayama med at kontrollere åndedrættet og pratyaharahjælpemidlerne i at kontrollere sanserne, at få kontrol over sindet er også en del af yogisk praksis. Dette kan gøres gennem Dhyana.
Læs Mere
Yoga

Principper og fordele ved Triyoga

Tri Yoga, som navnet antyder, er sammensat af de tre elementer i yoga, som er asana, pranayama og mudra. Triyoga er en komplet hatha yoga form, der blev grundlagt af Kali Ray for mange år siden. Denne praksis er naturligvis transformativ og meget opløftende. Det fokuserer på yoga asanas, pranayama, mudras, åndedrætsstyring, meditation og motion.
Læs Mere
Yoga

Hvad er Maha Yoga og hvad er det til gavn for?

Maha Yoga eller den store yoga praktiseres af Siddha Yogis og Sadhus for at vække deres indre sanser og transcenderes ud over det normale. Som pr yogiske shastras har hver person et sovende spriti bosiddende inde i os. Maha Yoga kan hjælpe med at afvende denne ånd og skabe en bevidsthed ud over vores sind og krop. Mens former for yoga som Hatha eller PRayanama kun indebærer vores krop og sind, involverer Maha Yoga det indre selv at forandre den måde, vi ser på os selv og verden omkring os.
Læs Mere
Yoga

Sådan praktiserer Zen Yoga Poses for et sundt liv?

Et vandrende sind er som et stormagtigt hav. Det kan kaste dig ned som en lashing thunder storm bryde de hårdeste af skibe i stykker. Tanker relateret til hvad der skete for år siden, eller hvad der kan ske i fremtiden, kan få dig til at føle rastløs. Yoga er en kunst, der siden århundreder er blevet brugt af lærde mænd og kvinder til at forbedre deres sundhed og holde deres åndelige og fysiske selv velafbalancerede.
Læs Mere
Yoga

Principperne for Jivamukti Yoga og skridt til praksis

Yoga praksis har påvirket mange vesterlændinge, som fløj ned til Indien for at mestre kunsten. Et sådant par, der ønskede at skabe deres eget mærke inden for Yoga, har udtænkt Jivamukti Yoga teknikken. Det blev startet af Sharon Gannon og David Life i 1984, hvor de åbnede deres første center i New York efter at have fået træning i Sivananda-programmet.
Læs Mere
Загрузка...