Kategori Eye Makeup

9 Billeder af Kavya Madhavan med og uden makeup
Eye Makeup

9 Billeder af Kavya Madhavan med og uden makeup

Kavya Madhavan lavede sin debut i 1991 som barnekunstner i Malayalam-film i en alder af 7 år! Senere, som en elev i 9. standard, blev hun introduceret som en heltinde i Chandranudikkunna Dikhil (1999). Filmen blev en succes i masserne og resten som de siger er historie.

Læs Mere
Eye Makeup

Sådan vælger du den rigtige farvede øjenvipper til din øjenfarve?

Farvede eyeliners er en boom i denne sæson. De kom med en boom og de er temmelig meget i mode selv nu. En masse kosmetiske mærker har deres eget udvalg af farvede liners. De kommer i blyant, flydende og gelform. Du kan være fortrolig med hvad du vil, og prøv at bruge den. Denne artikel giver dig vejledning i, hvordan du bruger farvet eyeliner med præcision ved hjælp af nogle enkle tips.
Læs Mere
Eye Makeup

De fantastiske fordele ved vitamin A til din hud

Har du nogensinde kendt hemmeligheden til en ung ser strålende hud? Har du hørt om Retinol fandt det meste af dine hudplejeprodukter? Retinol er en form for vitamin A, der er afgørende for at opretholde din huds sundhed. Vitamin A er i stand til at omprogrammere celler og hjælper med at forbedre hudforholdene. Det har forskellige former som Retinol og Renova.
Læs Mere
Eye Makeup

Sådan fjerner du rynker naturligt?

Rynker er blegede linjer, et ansigt, som er en af ​​de grundlæggende indikationer på aldring. De sker naturligt, når vi alder. Kollagen til stede i bindevævet brydes ned, rynker sker. Rynker er ikke kun et skønhedsproblem for modne mennesker. Mange unge kvinder oplever også rynker, som kan forårsages at være overskydende udsættelse for sollys, brug af dårlige stoffer, stress osv.
Læs Mere
Eye Makeup

Top 9 forskellige typer krystal øreringe i trend

Krystal er det perfekte alternativ til diamanter, da det også tiltrækker lys og spreder det godt for at give dig en lysende effekt. Krystaløreringe er blevet brugt af kvinder siden aldre, og vintagemønstrene er stadig efterspurgte. De moderne moderne mønstre er også smukke og er perfekte til en fest eller en ceremoni.
Læs Mere
Eye Makeup

Top 50 Eye Makeup Tips

Når det kommer til øjenmakeup, kan vi godt lide at eksperimentere meget med øjenskygger. Vi glemmer ofte det faktum, at kun at koncentrere sig om at anvende forskellige farvede øjenskygger, er ikke svaret på den bedste øjenmakeup. Du skal vide og følge et par tricks, der hjælper med at give en bedre form for øjenmakeup. Eye makeup i sig selv er en meget kreativ ting at gøre.
Læs Mere
Eye Makeup

Olivenolie til strækmærker

Nu strækmærker. Det er hver piges mareridt. Tværtimod i modstrid med populær overbevisning er strækmærker et alvorligt problem og skal behandles straks for at undgå permanent eksisterende skade. Der er ganske lidt ting, som en person kan gøre for deres stregmærker, da det er noget, der er naturligt og kun opstår, når en person får en smule fedt eller er gravid.
Læs Mere
Eye Makeup

9 bedste rensemidler til tør hud til rådighed i Indien

De siger, at det altid er en velsignelse at blive født med tør hud end olieagtig. De siger også, at tør hud giver dig mulighed for at undslippe de ubehagelige teenagehætte dage med overskydende svedige palmer og olieagtige kinder. De sagde også, at tør hud var god, fordi ingen acne nogensinde havde problemer med at dukke op i dit ansigt. Men hvad de ikke sagde var fremtrædende, da du begyndte at vokse op med tør hud.
Læs Mere
Eye Makeup

Lær om de 15 bedste behandlinger til fjernelse af rynker

Rynke! Rynker sker, når huddermis mister elasticiteten og kollagenelementet. Med mangel på elastin og kollagen bliver huden tynd og har ikke evnen til at holde fugt. Det er, når rynker kommer op. At reducere rynker i en senere alder kan være svært, det er altid godt at forhindre dannelse af rynker med god skønhed.
Læs Mere
Eye Makeup

Hvordan man laver pakistansk øjenmakeup?

Disse dage pakistanske øjenmakeup har fået en masse popularitet. Du kan gøre disse dristige mode udseende med mange farver, der er fed eller glitrende. Disse kan også bruges til alle parter. Hvis du for en fest vil prøve noget som dette, så bliver du nødt til at holde en mauve eller lyserød øjenskygge, og du skal også have en skygge af sort.
Læs Mere
Eye Makeup

Jovees Face Packs for tør og fedtet hud i Indien

Jovees er en virksomhed, der fremstiller alle former for hudprodukter. De fremstiller udelukkende urtens skønhedsprodukter og bruger rent organiske og naturlige ingredienser. De kombinerer Ayurveda med de moderne teknologier og har en række produkter til hud, ansigt, hår og kropspleje. Bedste Jovees Face Pack mærker til tør og fedtet hud: Et af deres produkter er ansigtspakker af naturlige ingredienser, og her er et par, hvorfra du kan vælge, 1.
Læs Mere
Eye Makeup

Sådan ansøger du et fundament på ansigt?

I dag skal vi tale om, hvordan man skal anvende fundament som en proff. Foundation er en meget vigtig del af makeupen, fordi hvis basen ikke er rigtig, uanset hvad du anvender på dit ansigt, bliver sminke bare ikke rigtig. Regel 1 er at vælge det rigtige grundlag for din hud. Sørg for, at fundamentet er tættest på din hudfarve.
Læs Mere
Eye Makeup

Hvordan man laver Prom Eye Makeup?

Mange piger kan godt lide at klæde sig meget glamourøst til prom nætter. Du kan oprette forskellige øjne makeup ser ud til disse typer lejlighedsvise fester med glitter eller andre pink og mauve farver. Du kan også bruge falske vipper og andre former for udseende, der kan gøre effekten mere dramatisk. Du kan bruge nogle dristige sorte liners, og du kan også bruge nogle glitrende effekter.
Læs Mere
Eye Makeup

Top 9+ øjenvipper tips

Er du interesseret i dine øjenvipper? Alle mennesker spiller så meget attraktion på de forskellige kropsdele, men øjet vipper er forsømt. Øjenviskene er slående i øjnene. Enten din øjenform plus farve, lange ellers fulde vipper sætter en fremragende mystik, der gør dine øjne så yderst flotte.
Læs Mere
Eye Makeup

Sådan laver du Kristen Stewart Eye Makeup?

Hvis du har været fan af denne skuespillerinde, så vil du måske prøve den slags dristige øjne udseende, som hun kan lide at sport. Disse er meget nemme at gøre, og du kan gøre denne type smink med en kohlforing. For et professionelt udseende skal du bruge glitter sølv og en sort øjenskygge. Til vipperne kan du bruge enhver form for mascara.
Læs Mere
Eye Makeup

8 Bedste Neutrogena Eye Makeup Removers

Ansigtsbehandling får altid større betydning, da dette er den mest synlige del af din hud, som man glimt på. Men dine øjne er vinduerne til din sjæl, de siger, og den eneste måde at lade sig godt ud af disse vinduer er at holde dem rene og fri hver aften, før de rammer sengen. En omfattende ansigtsvask, skrubbe og fugtighedscreme rutine kunne kun hjælpe med at fjerne mascara kager fra øjenlågene, men mange gange er der rester af liner, skygger og sådan stadig hængt på øjnene indtil næste morgen.
Læs Mere
Eye Makeup

Sådan rengøres dit ansigt dagligt - Top 10 metoder

Ved du hvordan du rengør dit ansigt dagligt hjemme? Hvor mange gange renser du vores ansigt? Rengør du dit ansigt korrekt? Rensning er muligvis det vigtigste element i dit grundlæggende hudplejeplan. Passende rensning eliminerer gamle overflade hudceller, snavs plus støv, snavs, make-up plus bakterier, og derudover holder huden porer uden træsko endvidere i stand til at trække vejret voldsomt.
Læs Mere
Eye Makeup

9 Stilfuld Ædelsten Øreringe til Kvinder i Trend

Ædelsten er blevet brugt til at lave smykker fra meget gammel tid. De bruges alene eller med diamanter. De betragtes som værdifulde varer. Ædelsten er af to typer dyrebare og halvædelbare. De bruges begge til at lave smykker. Den eneste forskel er pris og snit. De er lavet til alle lejligheder.
Læs Mere
Eye Makeup

Hvordan slippe af med Chapped Lips? - Bedste behandlinger

Du indpakker i ekstra lag i vintermånederne, fordi vinteren medfører revner, allergier, vitaminmangel, tørhed og tyndte læber. Chapped læber ofte kaldt som revnede læber er et symptom på vinteren, hvilket gør dine læber så skrøbelige ved udvidelse til små splits plus sprækker. Særligt hos kvinder er tæppe læber en stor vinter skuffelse.
Læs Mere
Eye Makeup

9 Attraktive Butterfly Øreringe til Piger i Trend

Øreringe er en af ​​de første smykker, som en pige vil købe. Det fylder ansigtet op og giver det lysstyrke. Der er flere sorter af øreringe, der er tilgængelige nu. Formerne og stilarterne er så unikke og mange, at det er ret svært at vælge. Nyeste og Smukke Øreringe i Butterfly Designs for Women: Her giver vi dig en liste over sommerfuglformede øreringe, der er udsøgte og stilfulde.
Læs Mere
Загрузка...