Kategori Skønhed og mode

Skønhed og mode

15 bedste halter nakkebluse design

Hvis du vil gå trendy denne sæson, så kan halter nakkeblusserne siges at være perfekt til dig. Disse bluser kommer med fantastiske design og er også ganske behagelige og hvad mere kan en kvinde bede om, når hun ønsker at blive afslappet i sine trendy tøj. Disse bluser kan let bæres og kan siges at være velegnet til alle derude.
Læs Mere
Skønhed og mode

Sådan bruges teposer til mørke cirkler under øjnene?

Mørke cirkler og bløde øjne er almindelige problemer, som alle bekymrer sig om. Det ser ikke godt ud på dit ansigt, og du kan ikke skjule det med sminke. Inflammation af blodkar omkring dine øjne forårsager mørk cirkel og bløde øjne. Årsagen kan være alt fra træthed, mangel på søvn, stress træthed er nogle sundhedsmæssige problemer.
Læs Mere
Skønhed og mode

Jubilæum gave ideer

For et ægtepar er et jubilæum en dag, som de gerne vil fejre i de kommende år. Det er en påmindelse om deres glædelig forening. Man kan blive forundret over, hvad de kan gave et par på et jubilæum. Her er en liste over ting, du kan gave på jubilæum Bedste jubilæumsgaver: 1. Et par ure: Armbåndsure betragtes som en meget elegant gave til enhver lejlighed.
Læs Mere
Skønhed og mode

9 berømte parker i Mysore med billeder

Mysore er den kulturelle og historiske hovedstad i Karnataka. Det er fuld af smukke parker, legepladser og steder, du kan besøge. Mange af dem er også relateret til historien. Nogle af de bedste parker i Mysore er blevet anskaffet i de følgende par afsnit for din bekvemmelighed. Fantastiske og populære parker i Mysore med billeder: 1.
Læs Mere
Skønhed og mode

Tips til at tabe sig som en model

Hver og en af ​​os trænger til den sexede krumme figur, der kan bringe nogen på knæet, får dig til at føle dig meget tryg og favner også timeglassets krop. "Jeg har det, derfor glæder jeg mig" - vi ønsker faktisk at leve dette citat. En slank perfekt figur gør os til at føle sig trygge i et rum fuld af mennesker.
Læs Mere
Skønhed og mode

Adriana Lima Skønhedstips og hemmeligheder

En af de berømte Victoria's hemmelige supermodeller, Adriana Lima er kendt for hendes betagende fabelagtige udseende, og ligesom enhver anden pige har hun også nogle tricks op i ærmerne. Det fejlfri ansigt, de brøndskulpturerede strukturer, kroppen til at dø for - gør os alle ønsker at være hende, men denne jordens skønhed har nogle hemmeligheder at dele.
Læs Mere
Skønhed og mode

9 Moderne Kvinder Tunika Skjorter til Leggings

Modedes verden ændrer sig løbende med den hurtige hastighed i dag. På grund af disse ændringer er millioner af kvinder på udkig efter inspirerende, men flotte tunic skjorter. En skjorte til kvinder tilbyder professionel såvel som det afslappede udseende og kan bæres med enten leggings eller jeans komfortabelt. Long Tunika Style Shirts til Girls: For dem der elsker og beundrer den enkle stil af tunika skjorter, her er listen over damer tunika skjorter.
Læs Mere
Skønhed og mode

Wonders of Karla Caves Beliggende i Lonavla, Maharashtra med fotos

Karla Caves er beliggende i Lonavla, som er en bakke station nær Pune of Maharashtra. Det blev bygget af buddhistiske munke omkring århundreder siden og er virkelig en stærk repræsentation af den buddhistiske arkitektur. De indviklede udskæringer er blevet bevaret selv efter så mange år og er nogle af de historiske steder, som vores land er så stolt af.
Læs Mere
Skønhed og mode

Top 20 hjemmelavede skønhedstips til hals

Vi holder ofte fokuseret på at tage vare på vores ansigt og hænder, som følge af at vi ikke har fokus på vores hals. Vi bruger også store mængder penge i dyre spa-behandlinger for vores skuldre, ryg og ben og nakke genkendes igen. Men vi glemmer at halsen er de fleste gange synlige og kan ødelægge ansigtets charme, hvis det ikke tages ordentligt om.
Læs Mere
Skønhed og mode

Sådan poper du en pimple?

Det er alle piger mareridt, når de vågner op til et bums på deres ansigt om morgenen, vil denne bums ikke bare få dig til at blive flov over at gå ud, men vil også langsomt få dig til at falde i en depression om dit udseende, hvis det ikke går og dette problem er faktisk står over for mange piger rundt om i verden i dag.
Læs Mere
Skønhed og mode

Bedste 15 Iron Rich Foods

Forskellige fødevarer indeholder forskellige niveauer af næringsstoffer, som nogle er rige på protein, nogle i vitaminer, nogle i calcium eller nogle fødevarer, der er rige på jern, så mængden og typen af ​​næringsstof vi forbruger fra vores indtagelse af mad er vigtigt. Ofte lider folk af mangel på næringsstoffer, som resulterer i yderligere problemer.
Læs Mere
Skønhed og mode

Sådan undgår du graviditet efter ægteskab?

At blive forælder kan medføre en enorm række ændringer i et ægtepars liv. At blive gravid medfører selv en enorm belastning af ansvar, både følelsesmæssigt og økonomisk, og det er ikke noget, der bør tages let. Dette er grunden til, at det er bedst at planlægge graviditet efter ægteskab.
Læs Mere
Skønhed og mode

Forskellige måder at forberede Arhar (Toor) Dal opskrift i Indien

Arhar dal, er også kendt som Tuvar dal i visse dele af Indien og er almindeligt kendt over hele verden som splitduer ærter eller gule split ærter. Duerter indeholder højt indhold af protein og vigtige aminosyrer som methionin, lysin og tryptophan. Det gør sin vej ind i forskellige præparater som puran polis, sambar, dal fry, dosas - for blot at nævne nogle få.
Læs Mere
Skønhed og mode

Top 10 traditionelle bengalske Mehndi Designs til bryllupper

I asiatiske lande udsmykker piger og kvinder deres hænder og fødder med mehndi på en særlig eller lovende lejlighed og især på bryllupper. Mehndi kaldes ofte som henna betyder en smuk lejlighed og bringer et sødt smil på dit ansigt, når de er designet på hænder. Mehndi er ikke særlig populær i bengalsk kultur, men på grund af indflydelse fra det nordlige og vestlige Indien er det blevet en tendens til at anvende mehndi i deres samfund også.
Læs Mere
Skønhed og mode

Kokosvand - Fordele og fordele

Kokosvand, også kendt som Nariyal paani, er en forfriskende og energibesparende drik, der indeholder mere kalium end i fire bananer. De er meget hydraterende og har været brugt specielt i lande som Indien. At være meget populær, forbruges af mennesker i alle aldre og er en favorit for alle.
Læs Mere
Skønhed og mode

Jennifer Lopez Skønhedstips og Fitness Secrets

Jennifer Lopez, den berømte amerikanske skuespillerinde og også en mode designer, klarer altid at se smukke og fantastiske ud. Hun ser næsten halvdelen af ​​sin alder. Hun er en mor til to børn, men hendes skønhed er stadig ikke vild. Jennifer Lopez også kendt som JLo tager sig godt af hendes helbred og figur.
Læs Mere
Skønhed og mode

10 fashionable bådsko til mænd og kvinder

Bådesko kaldes også som dæksko stammer fra Connecticut, kendt for at være lavet af læder og også fra lærredmateriale med en gummibaseret sål som blev båret af personer, der er engageret i sejlsport som hovedkilden for indkomst. For at få en kort ide om typer og design af dæksko, som folk måske har bemærket nogen anden iført, men gjorde nu det nøjagtige navn mens de købte eller online bestilling.
Læs Mere
Skønhed og mode

Top 9 sundhedsmæssige fordele ved kikærter

Ærter er de gule, hårde, cirkulære små bolde, der er kendt for deres sundhedsmæssige fordele. At være meget lav i kalorier og fedtstoffer, er de bælgfrugter, der er blevet populære på grund af deres ernæring og sød smag. De er fyldt med vitaminer og mineraler og er en obligatorisk ingrediens, der er nødvendig for en sund kost.
Læs Mere
Skønhed og mode

Hvordan skal du se yngre ud?

Har du et kig yngre? Er noget der gør dig til at se yngre ud af naturen? Så ja, der er naturlige mange metoder, der kan hjælpe dig med at se naturligt ud. Fordi alder menneskeheden er i udforskningen af ​​et lægemiddel til at se yngre, smukke plus levende til trods for fremskreden alder. At se yngre ud end din alder er en fantasi, der ikke kun er bevaret for den kvindelige menneskehed, da mennesket selv giver sig til metoder eller teknikker, som kan bringe tilbage hans engang tabte glans og nåde.
Læs Mere
Skønhed og mode

9 Easy Egg Shell Nail Art Designs med billeder

Nail arts er en meget kendt trend nu. Der er forskellige materialer, som du kan oprette nye og forskellige typer af negle kunst. I dag vil vi vise dig nogle designs lavet nemt med æggeskaller. Du kan bruge æggeskaller til dine negle ved at farve dem med madfarve enten ved at koge dem med farven eller ved at slikke dem med eddike i lange timer.
Læs Mere
Загрузка...