Skønhed og mode

9 bedste lange lige kurti design i Indien for 2018

Bryde fri med disse kvinders kjolebeklædning kaldet Kurtis, der er den mest traditionelle klæde, der bæres i Indien. De er så behagelige og enkle at bære de fleste damer, i disse dage ville elske at vælge en sådan slags.

Bedste Long Straight Kurti Designs i 2018:

Her er nogle top 9 straight cut Kurtis, der er blandt variantområderne af designer outfits,

1. Georgette Straight Cut Kurta:

Find denne autentiske samling af Georgette kurta, der har hele ærmer med slående røde og orange farver. Det glatte røde skyggelagt materiale er fastgjort til et trykt orangefarvet materiale. Denne lige kurta design er af lang type model og har båd hals.

2. Rød Chikan Straight Cut Kurta:

Denne strålende kurta består af karakteristisk silke materiale kaldet chikan, med lyse røde og hvide nuancer. Dette kurta mønster er designet ved hjælp af en lige snit og har smukke Kalamkari udskrifter over det. Denne lige kurta design er elegant udsmykket med sort og hvid kombination af nakke mønster.

3. Navy Blue Chiffon Straight Cut Kurti:

Oplev denne marineblå lige snit kurte udelukkende designet med chiffon materiale. Dette har hele ærmer og striber mønster på sin kant og ærmer. Det er også tilføjet til smukt designet broderi arbejde med hvid sølv tråd.

4. Soft Syntetisk Straight Cut Kurta:

Tilføj skønhed til din garderobe ved at få denne tre farve lange lige kurta. Disse oransje, sorte og hvide nuancer af kurta ville blive dit yndlingsdrag til din mest foretrukne begivenhed. Det er med hele ærmer med et unikt trykt mønster på den ene side.

5. Fuldt ærmer lige skåret lang kurtis:

Bliv sur på et enkelt blik over denne sort og hvid straight cut long kurti. Her er det sorte trykte mønster med en udpeget model det mousserende højdepunkt. Det er med sine fulde ærmer og har en kryds hals. Det anvendte stof er ren Georgette.

6. Bomuld Trykt Straight Cut Kurti:

Tag et kig på denne cremefarvede lige kurti med flere skygge blomsterprinter. Denne klæde er den perfekte til at blive brugt i uformelle lejligheder, der har slående blå og lyserøde nuancer i halsområdet. Det kan være uoverensstemmet med en passende farve af leggings, der er afgrænset på kurti.

Se mere: Lang Kurti Designs Med Leggings

7. Digital Printed Straight Cut Kurti:

Tjek dette iøjnefaldende mønster af nye trendy lige kurti design. Denne kurti har en digitalt trykt applikation over hele materialet. Det anvendte stof er satinmateriale og har tre fjerde ærmer. Nakke typen er som krave mønster og kurti er ikke for lang.

8. Fancy Silk Fabric Straight Cut Kurti:

Opdater dine gamle stil garderobeskabe med disse nye seneste samlinger af Bollywood designer lige lange kurti design. Opgrader din etniske charme med denne oransje farvebroderede festklæde kurti. Det ville virkelig være en speciel dag med dette unikke udvalg af kurti-kollektion.

Se mere: Håndbroderede Kurti Designs

9. Gult og hvidt lige skåret kurta:

Gør din dag ekstra speciel med denne moderne og særprægede smag af lige skåret kurta. Den er lavet med Georgette materiale og har hvide striber som det er selvmønster. Dette gør det til at se ud til at være unikt og ualmindeligt at bære for enhver etnisk anledning.

Måske er det en formel eller afslappet eller etnisk form for speciel begivenhed. Disse straight cut kurtis og kurtas gør man også mere tryg og behagelig. De fås i alle mønstervarianter og også med variable størrelser. Dette gør det meste af kvinderne med dette nye nyeste sortiment af samling. Få denne type kurti for at få opmærksomheden af ​​din kære.

Se mere: Diwali Kurta Design

Se videoen: Latest Kurti Designs 2018 Video. Kurti Lookbook 2018. Indian Fashion (Januar 2020).

Загрузка...