Sundhed

Gestationsdiabetes under graviditet

Graviditet er en af ​​de smukkeste tider i en kvindes liv. Men denne smukke tid kommer med mange frynser som humørsvingninger, kostændringer, sundhedsproblemer og meget mere. Ikke desto mindre er smerten, graviditeten en fantastisk tid i hendes liv. Gestationsdiabetes er et af problemerne med at forvente mødre, selvom de aldrig tidligere havde diabetes. Det er stadig et kontroversielt emne, at mens få kvinder lider af svangerskabsdiabetes, gør andre ikke. En af de afgørende årsager kan være, at det er genetisk, det vil sige, at måske nogen i familien lider eller har lidt af diabetes tidligere. Nogle andre bemærkelsesværdige grunde kan være, at moderen er overvægtig, før hun bliver gravid.

Det er en interessant kendsgerning, at svangerskabsdiabetes er meget almindelig blandt indianerne, asiatiske, alaskanske kulturer, sorte kvinder og latinamerikanske kvinder. Det er dog en sygdom, der håner kvinder fra alle racer og kulturer. En irriterende kendsgerning om dette problem er, at ligesom mange sygdomme, kan det ikke forudsiges tidligere, hvilket gør moderens opgave lidt vanskeligt.

Se mere: Hårvækst under graviditet

Årsager til svangerskabsdiabetes under graviditeten:

For din bekvemmelighed er nogle af de årsager, der kan føre til svangerskabsdiabetes under graviditet, angivet nedenfor.

• Udvikling af præeklampsi i moderen:

Preeklampsi er en tilstand med højt blodtryk og proteinindhold i urinen. Og hvis den dame, der bærer barnet, lider af svangerskabsdiabetes, vil hun udvikle præeklampsi. Dette sker fordi kvinder, der lider af diabetes, er mere for at have højt blodtryk end kvinder, der ikke lider af diabetes. Preeklampsi er ikke særlig sikkert for moderen eller barnet og den eneste løsning til at redde begge sjæle er ved at levere barnet; dette resulterer i fødslen af ​​barnets for tidlige fødsel med C-sektion.

Se mere: Feber under tidlig graviditet

• Ekstra stor baby:

Den forventende mor, der lider af svangerskabsdiabetes, har generelt store babyer. Det skyldes ubalance i sukkerniveauet. Tilstedeværelse af en stor baby i livmoderen forårsager selvfølgelig ubehag for moderen, og det er også svært og smertefuldt at levere sådanne store babyer, hvilket faktisk kan føre til nerveskader hos det nyfødte barn, og derfor leveres de store babyer generelt med en C -afsnit. Hvis blodsukkerniveauet ikke er kontrolleret, kan det også påvirke barnet. For eksempel kan lavt blodsukker forårsages i babyen i løbet af de første par dage af livet på grund af ubalance i blodsukkerniveauet.

Sådan forebygger du svangerskabsdiabetes:

Hvis du er overvægtig og planlægger at blive gravid engang i fremtiden, skal du sænke BMI-området til normal. Sænkning af BMI kan hjælpe med at forhindre svangerskabsdiabetes.

Når du er gravid, skal du besøge en læge under din tidlige graviditet og sørge for at informere ham om familiehistorie om diabetes. Hvis du skærmer i de tidlige stadier, det vil sige under 24-28 graviditeten, så kan det hjælpe med at opdage tidlig diabetes.

Du bør også holde dig til en sund graviditetsdie uanset hvad andre siger og opretholde dit sukkerindtag. Efterspørgsel efter sukker er ofte højt hos mennesker, der lider af diabetes, og dermed holder sig væk fra det, vil det gavne dig betydeligt. Hvis det er muligt, bør du konsultere en diætist, der er ekspert i svangerskabsdiabetes.

Masser af øvelser vil medvirke til at bevare dit blodsukkerniveau under kontrol, hvilket er vigtigt.

Se mere: Opkastning Sensation under graviditet

Selvom din diabetes forsvinder, efter at din baby er født, er det nødvendigt at være forsigtig med diabetes for det næste barnets fødsel.

Se videoen: AM I HAVING A MISCARRIAGE!? BLOOD DURING PREGNANCY! PREGNANCY TEST BLOOD HCG LEVELS RESULTS! (Januar 2020).

Загрузка...