Skønhed og mode

9 Bedste Skull Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Nail art er opstået som en af ​​de fineste ideer til at forskønne dine negle, især blandt teenagere. De gør dine negle ser glamourøse, flotte og meget attraktive. Der er så mange designs, der i høj grad er blevet efterspurgt i disse dage, og nogle af de kølige og innovative er skull nail art designs. Kranier ser grusomme og uhyggelige ud. De er bedst sat på, når du deltager i en fest i Halloween, men du kan også få dem færdige på en anden dag, og de vil se lige så specielle ud.

Denne form for design er populært mest blandt teenagepigerne, da de elsker at eksperimentere med nye ideer og designs. Nogle af dem gør det endda under indflydelse af deres favorit punk rockstjerner som Avril Lavigne eller Green Day. Her har vi nogle af de bedste skull nail art designs, så næste gang du vil have noget som dette for dig selv, skal disse forslag være din inspiration.

1. Hvid og sort skalle neglelak:

Den hvide og sorte kraniet søm kunst sælger som hot cakes i disse dage. Piger elsker absolut dem, og populariteten ser ud til at stige dag for dag. Kranierne er meget godt malet i dette design og billedet af et lille hvidt kryds accentuerer skønheden i dine negle. De står som et stærkt symbol på punkrock.

2. Farverige kraniet Nail Art:

Piger, der elsker at eksperimentere med forskellige størrelser, former og mønstre, kan få sig til det intrikate skalle negle kunst design. Denne bruger en kombination af farver som fersken, hvid, sort og grøn, hvilket gør dine negle til at være attraktive og fabelagtige.

3. Pink Skull Nail Art:

For alle Avril Lavigne fans i verden, der er på udkig efter en kreativ kraniet søm kunst design, bør dette være den ene til dig. Den solide lyserøde farve komplimenterer virkelig dine negle, og billedet af kranier ligner alle Avril Lavignins tatoveringer. De ser smart, smuk og tomboyish; ligesom hun.

Se mere: Stained Glass Nail Art

4. Ung og sød kraniet Nail Art:

Få dig et kraniet søm kunst design, der viser billedet af mange kranier sammen er meget sød og ungdommelig. Designet har mange detaljer, som gør mønsteret meget interessant. Når du har lagt den her, er du sikker på at tiltrække en masse opmærksomhed.

5. Lilla kraniet Nail Art:

Dette er en simpel kraniet søm kunst design. Dette er en af ​​de bedste farve og attraktive kraniet søm kunst design til teenagere.

6. Floral Skull Nail Art:

Blomsterskallen nail art er meget feminin og nyskabende. Den har mange former, mønstre og mønstre på den. En kombination af blå, lyserøde og gule blomster, der skulle betegne øjnets øjekontakt, gør det til et meget spændende og kreativt design. Tænderne er meget velformede og ser næsten kunstneriske ud.

Se mere: Vandmarmor Nail Art Designs

7. kraniet med bue neglelak:

Kraniet med bue søm kunst er et meget interessant design. Dette viser billedet af en kraniet med en bue på hovedet. Dine negle skal rengøres og godt manicureres før du starter dette ellers kan det blive svært at få dem til at se perfekt ud.

8. Silver Skull Nail Art:

Sølvskullens neglelak er blevet byens tale. De er så populære, fashionable og chic. Sølv negle på toppen af ​​hvilke kranier med knogler er blevet malet ser helt attraktivt ud. Former af hjerter og blomster er også blevet tilføjet. Hele udsigten er meget dekorativ, tiltalende og forbløffende.

9. Stylish Skull Nail Art:

Et stilfuldt kraniet nail art design er sikker på at hente dig en masse komplimenter. Det ser fortryllende, kunstnerisk, vidunderligt, super cool og spændende ud.

Se mere: Studded Nail Designs

Skull nail art er mest populære, og det gør det til et meget spændende og kreativt design. Er du ligesom denne artikel, bedes du kommentere dine forslag.

Se videoen: 13 Creepy Halloween Nail Art Ideas New Nail Art Designs & Ideas (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send