Skønhed og mode

20 berømte Mangalore turist steder at besøge

Mangalore er et af de bedste steder at besøge i Karnataka. Det sporter mange strande, gamle kirker og templer, museer og så videre. De mennesker, der bor her, er venlige og hjælpsomme. Mange pilgrimspladser er nået ved at krydse gennem Mangalore. Maden her er også fremragende! Du får nogle af de fineste sydindiske retter her. Igen, hvis du ikke har en smag for sydindisk mad, får du masser af restauranter, der serverer andre køkkener her også!

Bedste turiststeder at besøge i Mangalore:

Nedenfor nævner vi forskellige smukke turiststeder i Mangalore for at besøge, som kan give ultimativ lykke i din samlede rejse.

1. St.Aloysius Kirke:

Kirkens bygning er fremragende! Dens malerier og skulpturer er en skønhed. Men den bedste del af kirken er den fantastiske udsigt over den solnedgang, den tilbyder. Kapellet ligger på høj grund og langs kysten. Det giver således en fantastisk udsigt over det omkringliggende Arabiske Hav. Malerierne i denne kirke har gode historier bag dem. Så du vil muligvis tage en guide med dig, når du besøger.

2. Kudroli Gokarnath Temple:

Dette er et af de største templer i Mangalore. Strukturen er storslået! Det ser bedst ud under dussehra. Et glimrende udvalg af lys og diyas tilføjer en ekstra speciel charme til dette tempel. Det er besøgt af flere turister og er næsten altid overfyldt. En fontæne, der skildrer Gangavataran fra Lord Shiva, udenfor templet, er et glimrende eksempel på tempelets fantastiske strukturer.

Se mere: Steder at besøge i Pondicherry

3. Surathkal Beach:

Dette er en fremragende strand at besøge under dit ophold i Mangalore. Det er rent og smukt. Det er et glimrende sted at tage en picnic. Det gyldne sand og den lyse sol giver en naturligt smuk udsigt. Stranden er mindre overfyldt sammenlignet med de fleste strand og er således en mere fredfyldt indstilling for en aften ude. Denne strand er en af ​​de mest fantastiske turiststeder i Mangalore at besøge, der kan give en vidunderlig tid passere.

4. Panambur Beach:

Jet Ski rides, kamel rides for børn, sejlads, Dolphin visning, madstall, is, 'Ice Golas' lavet af naturlige frugtsiruper - er blot nogle af de sjove ting, der er tilgængelige på denne strand. Træede Strand Livvagter og Patrolkøretøjer er også til stede for at sikre gæsternes sikkerhed. Det klare blå vand med alle eventyraktiviteter inden for gør det til en trættende, men sjov dag! Men strande attraktioner lokker i så mange turister, at det bliver lidt for overfyldte nogle gange.

Se mere: Steder at besøge i Manali

5. Pilikula Nisargadhama:

Dette er Mangalore Zoological Park. Det har et væld af dyr, der bor i sine lokaler. Det er besøgt af både turister såvel som lokaliteterne. Zooet med alle sine fascinerende dyr er et glimrende sted for en familie tur. Børnene er glade for at være omgivet af naturen og så træt, når de vender tilbage, at de ikke klager over at gå i seng. Det er et af de mest eventyrlige turiststeder at besøge i mangalore.

6. Kadri Hill Park:

Denne park er frekventeret af flere morgen vandrere, joggere, cyklister og andre sådanne mennesker, der er bekymret over deres egnethed. Beliggende på høj grund, det byder på smuk udsigt og frisk luft. Det havde oprindeligt en slange park, som var dens største lokke. Men nu er det blevet fjernet til et andet sted.

Se mere: Steder at besøge i Mysore

7. Sultan Battery Beach:

Hvis du er interesseret i at se på historiske steder, er Sultan Battery det perfekte sted for dig at besøge. Det er adgangspunktet til New Tannirbhavi-stranden. Frisk og saltvand kan ses sammenblanding her. Synet er åndedræt. Stranden her er også ganske god. Stedets historiske betydning gør det mere interessant for nogle end andre.

8. Shri Yogeshwar Mutt:

Denne Mutt drives af nordindianerne, der har bosat sig i Mangalore. Det er velholdt og åbent for offentligheden. De har en kvæg-i Goshala og et interessant sted kaldet 'Pandava's Cave'. De fleste turister og lokale folk sagde en, at det er et af de bedste og smukke mangalore turiststeder at besøge for sightseeing.

9. NITK fyrtårn:

Dette er et fremragende sted at gå til med dine venner. Visningen er fantastisk, og du kan få nogle rigtig gode klik med dit kamera omkring solnedgang. De fleste mennesker stopper her på vej til andre steder fra Mangalore.

10. Ullal Strand Og Bro:

Kendt til vandsport, er Ullal stranden perfekt til en lang gåtur i ens fritid. Stranden og dens omgivelser er besat af en række feriesteder og hytter. Summer sands beach resort, er et af de mest fornemme feriested her og lokker turister fra forskellige dele af verden. Ikke langt fra stranden er Ullalbroen, som strækker sig omkring 650 meter og fanger besøgende med sin slående skønhed. Hosting utallige fisk og skaldyr spisesteder, der giver storslået mad, dette sted allures skaldyr elskere, der gør det top turist steder i Mangalore.

11. Someshwar Temple og Beach:

Ved siden af ​​det punkt, hvor Netravati-floden møder det arabiske hav, er en strand i uberørt stand, der gemmer sig fra turister kaldet The Someshwar Beach. Bortset fra sine engelske solnedgange er denne strand en fantastisk solbadning. Fyldt med store klipper langs kysten, er det uholdbart at svømme. At placere denne strand blandt de afgørende Mangalore turiststeder er The Someshwar Temple, der findes på den nordlige ende af Someshwar-stranden. Templet er gammelt og dets eksistens krediteres dronning Abbakka Devi.

12. Kadri Manjunath Temple:

En af de ældste stykker af elegance er smukt placeret på The Kadri Hills. Kadri Manjunath-templet er kendt for at blive bygget i det 10. eller 11. århundrede, og er en af ​​de ældste og er en tilbagesendelse til Karnatakas rige arv. Det er uden tvivl et af de største steder at besøge omkring Mangalore.

13. Murudeshwar Strand og tempel:

Plads til den næsthøjeste statue af Lord Shiva er Murudeshwar-templet. Legends forbinder det med Gokarna-templet. Spredt ud bag templet er det arabiske hav og den rustfri Murudeshwar-strand. At være et standout turist sted nær Mangalore, det har en række forskellige retter at vælge imellem og hyggelige overnatningssteder. Dette sted betragtes som en af ​​de mest synlige attraktioner i mangalore at besøge.

14. Mangaladevi Temple:

Mangalore byen er opkaldt efter denne guddom, Mangala Devi. Det er beliggende i hjertet af byen og er af ekstraordinær antikvitet. Tempelets arkitektur er af Kerala-stil, ligesom de fleste templer i de vestlige ghats.

15. Pilikula Nisargadhama Sø:

Pilikula Nisargadhama er en fantastisk picnic stedet! En fortryllende sø omgivet af tropiske skove, et sejlsportcenter, golfbane og et økologisk uddannelsescenter. Alle disse steder gør dette sted til et fantastisk hangout.

16. Light House Hill Garden:

Et smukt fyrtårn, der kigger over havet og lyser op om natten, gør det muligt at se en morder. Lige ved siden af ​​fyrtårnet i en fabelagtig hilltop garden gør stedet endnu smukkere og romantiskere. Fyrtårnet have er absolut et must besøg sted for alle de unge par derude!

17. Sultan batteri:

Bygget af Tipu Sultan som vagtårn under hans styre, tager det os tilbage til det 17. århundrede. Dette er et perfekt sted for alle historiens elskere. Stedet blev brugt til at aflevere kanoner, og det var hvordan navnet 'Sultan batteri' kom til. Sultanbatteriet er et rigtigt sted bygget af sten af ​​23 forskellige kirker.

18. Tusind søjler Jain Temple:

En stolthed af The Vijayanagar Empire, de tusind søjler jain tempel er kendt under navnet BASADI. Blandt de 18 templer på stedet er denne den mest betydningsfulde. Boliger tusind søjler, hver søjle har en anderledes udskæring. Det er mærkeligt, at det har udskæringer af drager, giraffer, afrikanske og kinesiske forbindelser tilbage i det 14. århundrede!

19. St. Mary's Island:

Ingen fejl kalder det Coconut Islands! Disse er en gruppe på 4 øer i Det Arabiske Hav. Videnskabelig forskning fortæller os, at disse øer blev dannet af sub vulkanske aktiviteter. Tiden flyver, ingen løgn. Så mange mennesker viser interesse for at besøge denne vidunderlige ø nær mangalore.

20. Tannirbhavi Strand:

Tannirbhavi stranden er måske den mest uhyggelige steder at besøge i Mangalore. Denne strand ligger i en afsides del af byen, væk fra byens galskab. Så hvis du søger efter ro eller ønsker at opleve naturens skønhed i den rigtige form, er det stedet du kan besøge.

Stretched langs Mangalore er dens udsøgte strande og templer. Mangalore er rig på mangfoldighed og tiltrækker turister fra forskellige dele af verden. Med al sin adel Mangalore er sikker på at imponere sine besøgende.

Billeder Kilder: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.