Skønhed og mode

9 Traditionelle Kerala Mangalsutra Designs med billeder

Kerala land af skønhed også kendt for deres juveler båret af bruden under brylluppet. Kerala kristne er forskellige fra det, de bærer en tyk kæde med en bladformet thirumangalyam kaldet minnu og Kerala muslimer i nord er ikke kendt for thali custom, men i en del af sydlige Kerala, thali custom er fulgt. For at få en kort viden om de øverste 9 mønstre af Mangalsutra, der bæres af forskellige religioner, er udtrykkeligt frembragt i denne artikel.

Seneste og smukke Kerala Mangalsutra Designs til bryllup:

Her er de bedste Kerala Mangalsutra Designs for Women i trend.

1. Plade Ela eller Leaf Mangalsutra:

Sletten blade design er det traditionelle thirumangalyam design efterfulgt af Kerala Hindu familier. Konceptet bag denne æra er, at når banyan træer støtter og plejer træet, købes den samme ideologi bag den banyan bladformede thirumangalyam. Kerala mangalsutra design er enkle, men formidle deres tro passende gennem deres design.

2. Minnu Mangalsutra:

Hindu Kerala kalder det som ela, Kerala kristen kalder deres thirumangalyam som minnu, som også er i form af et blad med deres religiøse symbol mellem minnu. Dette er fastgjort som vedhæng til en tyk guldkæde. Dette er de bedste Kerala mangalsutra designs til Kerala bruden, idet de er nyeste og enkle.

Se mere: Maharashtrian Smykker Mangalsutra

3. Kumbla Thali:

Denne type Mangalsutra er et traditionelt hinduistisk design, der ligner et smalt blad med en smal kant. Dette er et vedhæng knyttet til kæden i kæden og falder i midten. Dette er et almindeligt guld vedhæng. Vedhænget hænger i stil, mens kæden tilføjer charme til hele juvelen.

4. Minnu med kryds symbol:

I denne type Kerala mangalsutra thirumangalyam er det typiske krydssymbol indgraveret på det massive guldstykke kaldet minnu af malaysierne. Dette vejer mere end en anden type Mangalsutra på grund af dets fremragende indbyggede design. Den har en krog fastgjort på toppen, som går let inde i en tyk kæde.

5. Krydsgraveret Thali Design:

Dette er en anden type thali, der anvendes af Kerala Christians. Formen af ​​thirumangalyam er forskellig fra minnu. I dette design er guldet formet til en firkantet form med kryds-symbol balsameret på midten af ​​thirumangalyamet, som er bredere end størrelsen. Juvelen er designet til perfektion.

Se mere: Nepali Mangalsutra Designs

6. Golden Cross Perler:

Denne type Kerala mangalsutra design bæres af syriske kristne damer i Kerala. Designet er ejendommeligt og kunstnerisk. Den bladformede minnu har gyldne perler designet til et kryds, der er fastgjort til en gylden kæde. Vedhænget er fastgjort til trådens tråde taget fra saree givet af brudgommen til bruden, der kaldes som Mantra Kodi. Den 7 tråd afbilder bruden, brudgommen, deres forældre og kirken.

7. Stone Studded Ganesha In Leaf:

Dette er en simpel men en berømt og mest brugt design af enhver religion, hvor kun vedhænget ændres. Denne skinnende finish efterlader en svagt grov finish, der giver et anderledes udseende end det glansede håndskårne design. Dette er det bedste Kerala mangalsutra design, som du kan prøve. Denne særlige er valgt af hinduerne og ser rig ud.

8. Skinnende blade Mangalsutra Design:

Dette er en simpel men en berømt og mest brugt design af enhver religion i sig selv. Denne skinnende finish efterlader en svagt grov finish, der giver et anderledes udseende end det glansede håndskårne design. Bladets størrelse kan tilpasses, og i overensstemmelse med thalivægten vælges kæden.

Se mere: Telugu Mangalsutra Designs

9. Gold Locket Mangalsutra Design:

Guldlås Mangalsutra bruges almindeligvis af den yngre generation til at udtrykke deres kærlighed til hinanden. Guldlåsen er normalt designet til en hjerteform med Foto anbragt inde i låsen. Dette kommer i en vedhængsform. Hvad med at give dette Kerala mangalsutra design et forsøg?

Kerala smykker har fået sit navn og popularitet for sin enkelhed og elegance det bærer. Deres unikt designet mangalsutra vil give en ide om deres kreative side. De er designet til ikke at forårsage irritation i nakken, så det er ikke tungt. Deres design er meget enklere i forhold til andre state thali design.

Se videoen: Mangalya Sara Designs (Januar 2020).

Загрузка...