Skønhed og mode

Hvordan man bruger te træ olie til acne?

Pin
Send
Share
Send


Tea tree olie er forberedt med dampende blade af Melaleuca alternifolia. Dette har sin oprindelse fra Australien. Tea tree olie bruges ofte i mange hudplejeprodukter som ansigtspakker og rensemidler til at reducere acne. Dette kan sænke chancerne for at få acne i ansigtet, da det virker som benzoylperoxid. Ren olie er 100% naturlig og indeholder ingen skadelige kemikalier. Men også få af dem kan forårsage irritation, og det anbefales derfor altid, at du foretager en hudprøve, når som helst, inden du bruger det på ansigtet. Te-træolien har en forbindelse kaldet terpentin, der har antiseptiske egenskaber, og derfor er der mange fordele ved te-træolie til acne.

Tee Tree Oil til acne og acne ar:

Effektiv behandling er te-træolie til acne eller bumser og kan derfor bruges på forskellige måder for at slippe af med dem for at give dig en sund og glødende hud. Det har beroligende og desinficerende egenskaber, ligesom andre stoffer det ikke fjerner naturlige olier fra din hud og forårsager yderligere problemer.

1. Påfør tea tree olie direkte på bumser, da det har antiseptiske egenskaber, der hjælper med at rydde dine porer og tørre ud pormoer og whiteheads forlader din hud frisk og smuk.

2. Hvis te-træolie er hård for din hud, kan du blande det med dine køkkenredienser. Bland aloe Vera gel med tea tree olie og derefter på huden på de udførte dele for at slippe af med acne.

3. Bland te-træolien med din ansigtsmaske og anvend den for at få lindring fra acneårene.

4. Et par mængder af dette kan tilføjes til dine daglige fugtighedscreme og rensemidler for at bekæmpe de stædige bumser.

5. Tilføj et par beløb til dit badevand for at rydde acne ar eller bumser på brystet, ryggen osv. Det vil også bidrage til at tilføje duft til dit badevand.

Sådan laver du Patch Test:

 • Sæt en dråbe tea tree olie på din hud, hvor du ønsker at anvende.
 • Hvis du har følsom hud, tilsæt 2 dråber på en ren bomuldspinne.
 • Påfør denne olie og lad den blive for få tid.
 • Hvis huden ikke forårsager forbrænding, kløe eller rødme i 2 timer, kan du vælge at bruge olien.
 • Selvom du får mindre irritation, skal du altid fortynde dette ved at tilføje 50% varmt vand.

Sådan bruges te træ olie til at reducere acne:

Følgende er de få trin, som du hjælper dig med proceduren til at anvende tea tree olie på din hud for at slippe af med acne og acne ar.

1. Rens din hud ordentligt med lidt mælkeopvaskemiddel.
2. Sæt ren bomuldspindel i te-træolie for at anvende dette direkte på din acne-region.
3. Skyl ikke dette.
4. Gør det hver morgen og endda aften.

Hvad du kan gøre fra te Tree Oil til anvendelse på acne:

1. Astringent:

Du kan gøre en astringent ved at blande 4 dråber af te-træolien med 1 kop vand. Skyl med denne astringent for kun en enkelt gang om dagen og ikke mere end det. Dette vil helt sikkert fjerne acnes eller pimples og acne ar fra huden.

2. Ansigtsmaske:

Du kan også lave en ansigtsmaske til at reducere din acne.

 • Tilsæt kun 4 dråber af te-træolie til 1 æggehvide. Du bliver nødt til at piske det rigtig godt. Påfør akne masken til dit rensede ansigt. Lad dette stå på ansigtet i ca. 20 minutter. Skyl masken godt med rent lunkent vand. Du kan gøre brug af denne ansigtsmaske kun en gang om ugen.
 • Tilsæt 2 dråber af te-træolien til 2 teskefulde aloe vera gel. Påfør denne pakke direkte på acne for at reducere det. Du kan også forberede denne maske ved at tilføje te-træolie til honning. Honning har antibakterielle egenskaber, der hjælper med hudhelbredelse. Men hvis du har fedtet hud, spring over dette!

3. Skrubbe:

Du kan også lave hjemmelavet ansigtsskrub med denne olie. Tilsæt 10 dråber tea tree olie til halv kop sukker, 1/4 kop olivenolie, 1 tsk honning. Massage forsigtigt med denne skrubbe på dit fugtige ansigt i cirkulære bevægelser. Gør dette i 5 minutter og vask med lunkent vand. Pat tørrer dit ansigt og anvender fugtighedscreme.

Se mere: Bagesoda til acne ar

Fordele ved Tea Tree Oil On Acne:

 • Tea tree olie er en desinfektion, der har beroligende egenskab.
 • Dette fjerner ikke naturlige olier ud af din hud, i modsætning til enhver anden behandling for acne.
 • Det forårsager ingen hudskader.
 • Tea tree olie kan påføres direkte på bumserne.
 • Dette er en meget naturlig og effektiv måde til acne behandling.
 • Dette har antibakterielle egenskaber, der er den bedste behandlingsmetode for acne end at bruge skadelige syntetiske kemikalier.
 • Du skal bare bruge lille mængde til at komme ind i huden.
 • Tea tree olie blokerer talgkirtlen og desinficerer porerne.
 • Denne olie er nyttig til at tørre whiteheads, blemishes og blackheads.
 • Tea tree olie er lige så effektiv som benzoylperoxid i behandling af acne.
 • Tea tree olie indeholder antimikrobielle stoffer og antiseptiske egenskaber, der stopper væksten af ​​bakterier, der forårsager acne udbrud.
 • Olien trænger dybt ind i porerne og hjælper med at fjerne de tilstoppede porer og desinficere dem.
 • Det fungerer som et opløsningsmiddel til at rense huden mod snavs og fedt og hjælper med at beskytte det.
 • Det er antibakterielt, antifungalt samt antiviralt og forhindrer acneudbrud og andre hudrelaterede problemer.

Se mere: Giver Olivenolie Årsag Acne

Lidt forholdsregler at tage mens du bruger denne olie på ansigtet:

 • Ren og ufortyndet olie er for hård, der kan tørre på din hud.
 • Det er tilrådeligt at fortynde med en anden olie inden brug.
 • Foretag altid plasterprøve, før du sagsøger dette til pletbehandling.
 • Suge denne olie i en ansigtsmaske kan dræbe bakterier og hjælpe med at tørre bumserne.
 • Brug altid 100% ren træolie, ikke de produkter, der viser te-træolie som ingredienser.
 • Brug altid tea tree olie til acne ar på ren og tør hud for at få effektive resultater.
 • Pas på, når du bruger for at undgå kontakt med øjnene.

Hvordan man bruger te træ olie til acne ved hjælp af simple ingredienser fra dit køkken

1. Tag små mængder tea tree olie og bland det med aloe vera for at danne en løsning. Påfør dette på dit ansigt og lad det gå, indtil det tørrer. Skyl med lunkent vand og klappet tørt.

2. Tag små mængder tea tree olie, og du kan erstatte din aloe vera med rå økologisk hone, hvis du har og derefter anvende løsningen på dit ansigt. Lad det tørre og skyll derefter med vand. Dette hjælper med hurtig hudheling. Dette er et af de bedste tips om tee-træolie til acne og acne ar.

3. Tag en teskefuld tea tree olie sammen med en teske med jojobaolie og tilsæt derefter halvt finhakket kartoffel og bland derefter ingredienserne godt. Påfør pastaen på dit ansigt. Skyl med varmt vand og klap det derefter tørt. Det hjælper med at forebygge acne og hjælper også med fjernelse af ar efterladt af bumser.

4. Tag 5 dråber tea tree olie og bland en fjerdedel kop almindelig yoghurt for at forberede en pasta. Påfør dette som en maske og lad den tørre. Vask med varmt vand efter 15-20 minutter.

5. Tag et par mængder te-træolie og tilsæt 1-2 spsk grønt lerpulver. Bland det godt for at gøre det til en pasta. Påfør denne pasta på dit ansigt og især på de udførte områder. Lad det tørre. Vask det med lunkent vand og klappet tørt. Efter dette påføres en fugtighedscreme.

Tea tree olie er blevet brugt siden oldtiden som en effektiv behandling til hudproblemer og er derfor stadig populær i dag på grund af dets gavnlige egenskaber. Det hjælper med at bekæmpe almindelige problemer med bumser eller acne pletter og også andre hudproblemer. Ved hjælp af te træ olie på regelmæssig basis vil gøre dig hud glød og slippe af med hudproblemer.

Se mere: Sådan bruger du æblecider eddike til acne

Pin
Send
Share
Send