Skønhed og mode

9 Smukke design i korte bluser til damer

Kort bluse til kvinder er kort i længden, og det giver også et sexet udseende. Kort bluse ser fantastisk ud i at have på, og det kan have mange former i nakken. Kort bluse kan bæres med saree og chaniyacholi. Kortbluse design er vidunderlig og ser bedst ud med chiffon og net saree. Normalt er det kun i korte ærmer. Du vil finde mange nye mønstre i kort bluse, så det ikke bliver kedeligt at bære. Stadig hvis du vil have noget nyt, kan du også have en færdig bluse.

Kvinderbluser i kort størrelse:

Her er de 9 enkle designer mønster dame bluser kort i størrelse.

1. Netto bluse med korte ærmer:

Dette er smuk kortærmet bluse til kvinder i blå farve. Det er i net stof og ser tungt ud. Disse typer af bluser er valgt til at bære i ægteskabsfunktioner. Det er simpelt og sødt. Det skildrer bærers retfærdige karakter.

2. Damer kort bluse:

Det er guldfarvet kort bluse til damer. Det har også smukke udskrifter. Denne bluse matcher godt med lyse farver. Denne farve er stærkt i trend nu-en-dage. Det er pænt syet og givet smukt mønster på skulderen. Damer vil se pænt ud i dette.

3. Shimmery Short Sleeve Blouse:

Det er rød farve skinnende stof kort bluse. Dette materiale har træk ved at skinne. Rød farvebluse giver god match med kontrastfarve. Shimmery bluse skal bæres om natten, så det får dig til at skinne. Dette materiale vil fange folks øjne.

Se mere: Blomsttryksbluse

4. Stilfuld Kort Ærmeløs Bluse:

Hvis du vil have et stilfuldt mønster i din bluse, kan du vælge dette. Det har et fantastisk mønster på begge sider. Det er ærmer og dybe nakke på begge sider. Det vil se smukke ud på slanke damer og vises som strålende med smukke saree.

5. Kort bluse med lang ærme:

Dette er virkelig sexet kort bluse med fuld ærme og damen ser er varm i hvid bluse. Dette er ultra sensuelt mønster i bluse. Sådan et fantastisk mønster er gjort på ærmer og hele bluse, at man vil elske det så snart som at se.

6. Designer Kortærmet Bluse:

Det er et designer stykke kort bluse og ser fantastisk ud med designer saree. Det har nakke mønster i denne bluse og sofistikeret broderi arbejde er også gjort på det. Designerbluse er designet til en særlig lejlighed for at få dig til at føle dig speciel.

Se mere: Seneste Trykte Bluse Designs

7. Kortærmet Bluse med Halsmønster:

En bøjle som sol er fastgjort på bagsiden af ​​halsen. En fremragende form er givet på bagsiden og endda ser fejlfri. Denne type bluse er nyttig til familiefunktioner. Designet er sådan, at det vil se attraktivt og forlængende ud. Damer vil se vidunderligt ud i denne bluse.

8. Kort bluse med Zardosi arbejde:

Denne korte bluse har zardosi arbejde på ryg og strimler som spaghetti. Bagsiden er gjort tung med rig udseende. Det vil se fantastisk ud, når damer pryder hende med trendy smykker og tunge saree. Blusen vil holde folkes interesse og opmærksomhed.

Se mere: Kvindernes lange bluser

9. Lusty Short Blouse:

Denne bluse har design på en sådan måde, at din krop bliver åben. Det har sexet halterhals i tynde striber. Tungt støv vil blive synligt i denne bluse. Denne bluse kan bruges som festklædning. Nygiftede kvinder kan tage hjælp af denne bluse for at tiltrække sin mand.

Kort bluse design er lustful og fascinerende. Kortbluse design vil stjæle folks hjerte. Det er meget behageligt og forårsager glæde. Korte bluser er forførende i naturen, som hjælper med at opdatere dit forhold til din livspartner. Du kan også give noget nyt mønster på ærme og nakke. Det er værd at bære det til et specielt øjeblik.

Se videoen: Bidibididip - Advokatens New Orleans Jazzband - Sea-Side Club, Juelsminde (Januar 2020).

Загрузка...