Skønhed og mode

15 bedste halter nakkebluse design

Pin
Send
Share
Send


Hvis du vil gå trendy denne sæson, så kan halter nakkeblusserne siges at være perfekt til dig. Disse bluser kommer med fantastiske design og er også ganske behagelige og hvad mere kan en kvinde bede om, når hun ønsker at blive afslappet i sine trendy tøj. Disse bluser kan let bæres og kan siges at være velegnet til alle derude. I denne artikel vil vi diskutere nogle forunderlige flotte halter nakkebluse designs, som du vil finde tankeblade.

Forskellige Halter Neck Blouse Designs med billeder:

1. Den røde og sorte designer halter hals bluse:

Dette er den bedste halter nakkebluse design ifølge designer og stylister derude. Bluse med en unik farve på siderne er endnu mere attraktive, og denne særlige genstand er lavet ud fra den opfattelse, som også er en af ​​de største attraktioner om denne bluse. Designene udført på denne bluse er også ganske attraktive, og det er det der vil tiltrække dine øjne mod denne bluse i første omgang. Med en rød saree får denne bluse dig til at skinne som en diamant. Næsten alle kvinder kan bære denne halterbluse. Det er velegnet til kvinder i alle aldre, og det vil også være behageligt at bære.

2. Den sydlige indiske designer halterbluse:

Hvis du er på udkig efter en anstændig designer halterbluse, så vil denne forhåbentlig gøre jobbet. Det sport en af ​​de smukkeste designer hals designs. Den halterbluse ser meget smuk ud fra forsiden og siderne også. Designet vil se endnu smukkere ud med en lys saree som den i dette billede. Det er helt sikkert en af ​​de bluser, der vil gøre en almindelig saree til at se guddommelig ud.

3. Celebrity Designer Halter Neck Blouse:

Hvis du har brug for en smuk halter nakkebluse til sport på et arrangement, så tag et godt kig på dette. Er ikke denne en af ​​de smukkeste bluser du nogensinde har set? Blusen går hånd i hånd med sareen og gør den indiske skønhed til at se endnu mere tiltrækkende. Hvis du bærer denne bluse med en saree af samme farve som sportet af aishwarya bachchan i dette billede, så vil du også kunne få kendskabet udseende. Blusen vil være perfekt til at bære på en fest eller en familie begivenhed. Det er så behageligt, at kvinder foretrækker at bære det overalt.

Se mere: Seneste Saree Bluse Mønstre

4. Golden Halter Neck Design:

Dette er en stor bluse, der kommer med et forlængende halsdesign, som du ikke sikkert har set før. Disse nakke design kaldes halter hals design. Den bløde blomsters gyldne strejf gør det til en af ​​de bedste halter-halsbluse. Blusen kan sportes med en blank eller skinnende saree og sportes i næsten alle festlige lejligheder. Selv om det ser lidt over toppen, vil dette designer tøj være egnet til kvinder i alle aldre.

5. The Black Halter Neck Blouse:

Hvis du har brug for en halter nakkebluse, så vil dette være en fantastisk til dig. Den sporter den professionelle sorte farve og kan bæres af en sort saree eller endda en hvid på corporate events. På grund af bluseens neutrale farve kommer den endnu mere tiltalende for kvinder.

6. Den hvide halter halsbluse:

Dette er nok en af ​​de bedste halter nakkebluse designs derude. Det viser et godt design på nakken, og det blødende mønster af blusen gør, at kvinder nogensinde drømmer om at bære dette tøj.

7. Den blanke halter hals bluse:

Hvis du har brug for en designerbluse, så vil dette være en af ​​de fineste derude. Den har et forlængende mønster i hele blusen. Blusens blanke blomst vil være velegnet til alle festlige lejligheder, og de indiske kvinder vil være i stand til at dyrke det med højeste stolthed.

Se mere: Floteste Bluse Designs

8. Halter Neck Blouse for Mager Kvinder:

Mager kvinder har ofte nogle problemer, der passer ind i bluser. Men denne særlige kommer med et forlængende mønster og halsen er også ret godt dekoreret med et smart design.

9. Den brune og gyldne designerbluse:

Denne bluse sporter et fantastisk mønster på den brune base klud i brystdelen og de gyldne farvebånd til siderne, tilføjer et designer touch til dette bluse stykke. Hvis du er villig til at dyrke den bedste designerbluse med din almindelige saree, så vil dette være en stor bluse til det formål.

10. Den grønne halter hals bluse:

Denne særlige bluse stykke kommer med en eneste hensigt at imponere folk. Designet udført på brystdelen er den primære attraktion på dette udseende. Man kan sporte denne bluse ved festlige lejligheder.

Se mere: Tilbage Deep Neck Blouse Designs

11. Den sorte traditionelle halter hals design:

Denne bluse sporter et traditionelt design på forsiden, som vil tiltrække folks kigger på førstepladsen. De forskellige farverige designs udført på den gør det til en af ​​de smukkeste bluse stykker derude.

12. Malaika Arora Collection Halter Neck Bluse:

Denne særlige halter hals design kommer lige ud af celebrity kollektionen. Det sport en smuk grøn farve, der bringer den festlige stemning ud.

Se mere: Low Neck Blouse Saree

13. The Glimmering Halter Neck Designer Blouse:

Dette er endnu en designer halter hals bluse, der vil give dig kendskabet udseende. Det sporter et rigtig fantastisk mønster gennem hele blusen, og de blinkende stropper er nok et af de fineste udseende af denne bluse.

14. The Black Celebrity Blouse Design for Plain Sarees:

Dette er en af ​​de smukkeste designerbluser, der kommer med en designer touch til den og den sport et meget forlængende mønster på forsiden, hvilket også er hovedattraktionen for dette look.

Se mere: Rund hals bluse design

15. Den hvide halter hals indiske bluse fra bagsiden:

Dette er endnu en hvidfarvet halter nakkebluse, der ser godt ud fra ryggen med stropperne i nakken.

Pin
Send
Share
Send