Skønhed og mode

Er mangosteenfrugt under graviditet sikkert?

Pin
Send
Share
Send


For en forventningsfuld mor er intet mere afgørende end at give det bedste af prænatal pleje og ernæring til deres voksende baby. Rejsen fra befrugtning til levering kan gøres sjov ved at vedtage en sundere livsstil. Husk, at barnet udelukkende er afhængigt af moderen til sine behov. Derfor i løbet af graviditeten spiser rigeligt med frugt og grøntsager anses for meget gavnlige. Trang til eksotiske frugter som mangostan er meget almindelig under graviditeten. nogle mødre er imidlertid bekymrede over, at mangosten er sikker under graviditeten? godt, eksperter tyder på, at der ikke er nogen skade for moderen og fosteret ved at spise mangosteen under graviditeten. hvis du stadig ikke er tilfreds, lær mere om sundhedsfordelene ved denne eksotiske frugt.

Ernæringsmæssige fordele ved mangosteen under graviditeten:

Mangosteen er en eksotisk frugt, der overvejende findes i Sydøstasien. Det betegnes også som "dronningen af ​​tropiske frugter". Det er fyldt med næringsstoffer, der er gavnlige for moderen såvel som voksende fosteret. Efter at have lært om disse mange ernæringsmæssige fordele ved mangostan, tager du sikkert dem i løbet af graviditeten.

Folat:

Folat er et vigtigt næringsstof for kvinder under graviditeten, og selv når de planlægger at blive gravid. Det har vist sig, at en kop mangostan hver dag giver ca. 60 mikrogram folat. Ifølge flere undersøgelser blev det konstateret, at folat hos forventede mødre hjælper med at reducere risikoen for hjerne- og spinalfald med næsten 50-70%. Desuden blev det konstateret, at folat også reducerer chancerne for gane og specifikke hjertefejl hos babyerne.

Se mere: Spise persille under graviditet

C-vitamin:

C-vitamin er vigtigt under graviditeten for både mor og barn. Mangosteen er kraftværket af C-vitamin, hvilket er afgørende for immunsystemets funktion. Desuden hjælper det også med at reducere risikoen for infektion i voksende foster. Kollagen er vigtigt for gravide mor, så hendes hud strækker sig for at holde den voksende baby og produktionen, hvis kollagen også understøttes af vitamin C.

Mangan:

At spise en kop mangostan giver 0,2 mg mangan, der hjælper dannelsen af ​​brusk og skeletsystemet hos barnet i din livmode. Desuden giver mangan til stede i mangostan antioxidantegenskaber, som beskytter fosteret såvel som mor mod enhver cellulær skade.

fibre:

Mangosteen har et meget højt indhold af fibre, som hjælper med at lindre problemet med forstoppelse, stivhed i afføring, der oplever flertallet af forventede mødre under graviditeten. Det blev fundet, at en kop mangostan giver 3,5 g fibre. Også at spise mangosteen under graviditeten mindsker også risikoen for præeklampsi.

xanthones:

Mangostener har også en kompleks forbindelse kendt som xantoner, der besidder anti-cancer egenskaber. Det blev fundet, at denne forbindelse forhindrer væksten af ​​kræftceller i kroppen under din graviditet.

Mangostens godhed gør det også til et effektivt middel til behandling af diabetes naturligt. De gavnlige egenskaber i den hjælper med at regulere glukoseniveauet i blodet og derved bemærkelsesværdigt reducere risikoen for at udvikle diabetes under graviditeten.

Se mere: Passionsfrugt under graviditet

Forhindrer anæmi:

Udover disse er mangosteeen også kendt for at holde anæmi væk. Dens rigdom af jern, folsyre, vitamin B12 og mange andre medicinske egenskaber hjælper med at regulere blodlegemer og derved forebygge anæmi.

Styrer kolesterol og mindsker risikoen for slagtilfælde:

Det er også kendt at fremme kardiovaskulær sundhed. At spise mangosteenfrugt under graviditeten kan reducere kolesteroltal og triglycerider i blodet på grund af dets rige fiberindhold. Dette har potentialet til at øge blodgennemstrømningen i nervesystemet og dermed kontrollere forekomsten af ​​slagtilfælde og hjerteanfald. Den gode mængde kalium i det er gavnligt for at afbalancere natrium- og blodtrykniveauet.

Bedre hud sundhed:

Når du anvender mangostensaft på huden, vil du se, hvordan det behandler eksem og acne. Det har anti-bakterielle, anti-virale og anti-inflammatoriske egenskaber, der vil hjælpe med en forbedret hud sundhed. Det holder også din hud fugt niveau højt og dermed beskytter mod enhver form for hudsygdomme.

Hjælper med fordøjelsen:

Erstat din junkfood med mangostan eller mangostensaft til hjælp til bedre fordøjelse. Det har en god mængde fiberindhold, der hjælper med at udvise giftstoffer ud af kroppen.

Se mere: Er fersken god til graviditet

Holder tuberkulose i bugten:

Undersøgelser har vist, at spise mangosteenfrugt under graviditeten vil hæmme og dræbe Mtb eller Microbacterium tuberculosis, de eneste bakterier, der er ansvarlige for at forårsage tuberkulose.

Nu hvor du ved om mangostens godhed for gravide, er det tid du begynder at medtage dem i din diæt. Du skal dog konsultere din læge, før du spiser mangosteen i løbet af din graviditetsperiode. Dette skyldes, at der findes nogle specifikke kemikalier i denne frugt, der kan forstyrre de ikke-receptpligtige og receptpligtige lægemidler, der normalt foreslås for gravide kvinder. Spise i grænser vil gøre mangosteen godt til graviditet.

Pin
Send
Share
Send