Skønhed og mode

Top 20 hjemmelavede skønhedstips til hals

Pin
Send
Share
Send


Vi holder ofte fokuseret på at tage vare på vores ansigt og hænder, som følge af at vi ikke har fokus på vores hals. Vi bruger også store mængder penge i dyre spa-behandlinger for vores skuldre, ryg og ben og nakke genkendes igen. Men vi glemmer at halsen er de fleste gange synlige og kan ødelægge ansigtets charme, hvis det ikke tages ordentligt om. Som følge heraf kan sugende hud eller fedtaflejring ses sammen med de fine linjer, som også begynder at fremstå.

Det primære fokus på en person's aller første blik vil altid være rettet mod deres ansigt, men når vi går ned, er det næstbedste i ansigtet nakke lige under det. din hals giver dig en masse af din tiltrækningsfaktor. Den slanke halsen, jo yngre din appel er. Men at passe på dit ansigt virker nemt, men det samme kan desværre ikke siges for nakkedelen. Her i denne artikel vil vi give dig et kort indblik i, hvordan du skal passe godt på din nakke.

Hjemmelavede skønhedstips til hals:

Men rolig; I dag skal vi diskutere 20 top hjemmelavede skønhedstips til nakke, som kan hjælpe dig med at forskønne dit nakkeområde.

Tip 1:

Halsområdet er meget sart og tyndt. Massens retning over det er meget vigtigt at huske på, fordi forkert bevægelse eller forkert retning over halsområdet kan beskadige huden. Den rigtige retning er at flytte begge dine palmer fra lavere til øverste område i de vertikale bevægelser. Aldrig nogensinde massere i cirkulære bevægelser eller fra top til bund, det kan føre til, at huden løsnes.

Tip 2:

Olier har tendens til at hjælpe med foryngelse af nakkehuden. Men du skal være forsigtig, mens du vælger den rigtige olie. Her er nogle olier, der er gode at bruge til nakke massage terapi. Kokosolie kan bruges i meget lille mængde, eller du kan også blande det med lidt vand på din håndflade og derefter massere med det. Selv olivenolie, kamilleolie, sød mandelolie, rosenolie og eukalyptusolie er nogle meget gode muligheder. Det er en af ​​de mest populære skønhedstips til nakke derhjemme uden at få bivirkninger.

Tip 3:

Over masserer du nakke er ikke god. En nakkemassage bør kun være 10-15 minutter lang med en pause på 1 eller 2 minutter imellem. Over massering kan resultere i belastning af halshuden.

Tip 4:

Masker er også gode til nakkehuden ligesom vores ansigts hud. Brug af frugtmasker på nakken kan gøre underværker. Frugter som moden banan, æble, blommer og avocado er rigtig gode til nakkehuden.

Tip 5:

Et vigtigt punkt at huske, hvis du bruger pakker på nakken, tillader aldrig nogen form for pakning at blive tør på halshuden undtagen frugtpakker i nakken. Pakker af besan (grammel), ler, hvedemel (atta) eller andre mudderpakker bør aldrig efterlades for at tørre over halshuden. Fjern dem, mens de bare er et skridt foran at få revner på den.

Tip 6:

Du kan gå til spa-behandling for at slippe af med enhver form for smertepine, eller du kan tage en udjævningsbehandling til nakken, men sørg for at positionen, mens behandlingen er korrekt. Den bedste position er at ligge fladt på ryggen og derefter tage behandlingen.

Tip 7:

Afskalning af nakken er også meget vigtig. Brug milde eksfoliatorer på din halshud. Brug kun opadgående slag til eksfoliering. Minimums varighed for dette skal være 2 minutter, mens maksimum er 5 minutter.

Tip 8:

Brug ansigtsvask, mens du tager et bad for at rense din nakke. Undgå brugen af ​​hårde sæber på nakkehuden. Brusergeler, som er pH-afbalancerede, kan også bruges til at vaske din hals af. Dette er meget simpelt og nyttigt naturligt tip til nakke.

Tip 9:

Når du bruger en toner på dit ansigt, skal du sørge for at anvende det på din hals også med en bomuldskugle. Dette hjælper med at opretholde hudens sundhed og glans på din hals. Påfør det eller enhver anden lotion på samme måde med at give opadgående slagtilfælde med din håndflade.

Tip 10:

Det vigtigste punkt, som man altid bør huske på, er at sørg for at fjerne sminken fra nakken, når du fjerner fra dit ansigt. Halsens hud svarer meget til ansigtets hud. Det indeholder også porer. Makeup har tendens til at blokere porerne og forhindrer huden til at trække vejret, hvilket resulterer i en kedelig og blød hud. Så fjern altid sminke fra nakke også, ved hjælp af en bomuldskugle og en god makeup remover med kun at give opadgående slagtilfælde.

Se mere: Sommer skønhedshemmeligheder

Tip 11:

Solcreme pleje: Dette er et af de væsentlige skønhedstips til nakkeblødhed. Vi har alle haft vores retfærdige andel af tan face packs og høj SPF solcreme til ansigtet. Nakken er dog meget mere følsom end dit ansigt bliver påvirket mere af de hårde solbelastninger, hvorfor hver gang du anvender solbeskyttelse på dit ansigt, skal du sørge for at gøre det samme for din nakke. Man kan endda bruge et lette hals tørklæde for at holde det fra garvning.

Tip 12:

Rutinemæssig skrubbe: Exfoliation er endnu en del af din skønhedspleje regime. Nakke skønhed tips til en retfærdig og ungdommelig udseende hals ville kræve en fantastisk peeling rutine mindst to gange om ugen, helst start og ende. Afskalning produkter kan købes fra de færdiglavede kommercielle drug stores eller simpelthen lavet hjemme ved hjælp af salt sukker og yoghurt eller creme creme.

Tip 13:

Hals yoga: Yoga dyrkes som en del af en alder gamle visdom ritual lænede sandsynligvis mod øvelser, der udføres i kontrolleret miljø gennem kontrolleret vejrtrækning. Neck yoga fokuserer på at styrke nakke musklerne samtidig gøre det mere fleksibelt. Nakke yoga deltager også i at reducere rynker og krusninger rundt om halsen og derved give nakken et meget mere ungdommeligt udseende.

Tip 14:

Æg Hvid Og Honning Pack: Hjemmelavede skønhedstips til halsen vil du gå på et køkken rampage på udkig efter de perfekte ingredienser til at lette og lysere din nakke. Halsbelastningen kan vendes om ved hjælp af honning, som er naturens helbreder, der reparerer beskadigede hudceller, mens æggehviden er kendt for hudspænding, hvor den strammer området rundt om halsen.

Tip 15:

Voks dit hals: Ligesom dine arme, ben og ryg har jeres nakke behov for periodiske voksritualer. Hårfjerning er ret almindeligt at forskønne kropsdele og vokse rundt om halsen med mellemrum kan holde nakken så ungdommelig og lysere.

Se mere: Naturlige skønhedstips til læber

Tip 16:

Chin Øvelser: Hage er det område, der er tilstødende og forbundet til din hals. Chancerne for dobbelt chin forekomst kan også påvirke måden din hals ser ud, som faktisk kan skyldes løs hud og overskydende babyfedt. Chin træner meget som nakkeøvelser er lette.

Tip 17:

E-vitamin Essential E Massage: E-vitamin er afgørende for din hud og hår, og her bruger vi fordelene ved dette vitamin til at skabe en perfekt nakkeappel. Skønhedstips til halsen vil få dig til at massere E-vitamin æterisk olie på nakken hver enkelt nat før du går i seng.

Tip 18:

Grammel og mælkekrem: Her er endnu et hjemmehjælpemiddel ved hjælp af grammel eller Besan og smørmælk eller mælkekrem. Grammel er yderst hjælpsom til stramning af huden såvel som lysning. Grammel tørrer dog op, hvorfor smørmælken også et lette middel kan bruges til at holde huden fugtet.

Tip 19:

Sovepleje rutine: Slap altid af halsen mens du sover, helst med kun en enkelt pude, som ville være blød og fluffy nok. Din nakke afslappet, mens du sover, vil virke meget mere levende.

Tip 20:

Tilbage Rub og massage med Mint: En sund ryg gnidning og massage med pebermynte olie kan faktisk slappe af dine nakke og ryg massage. Da minten fjerner toksiner fra dit system, lyser det og lyser området på og nær halsen. de fleste af de professionelle fortalte, at det er et af de mest effektive og naturlige hjemmelavede tips til halsen.

Her i denne artikel har vi en kort liste over alle tips til smuk hals, der kan hjælpe dig med at få en ordentlig, ungdommelig og jovial hals.

Se mere: Sådan slippe af med kedelig hud

Billedkilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send