Skønhed og mode

Wonders of Karla Caves Beliggende i Lonavla, Maharashtra med fotos

Pin
Send
Share
Send


Karla Caves er beliggende i Lonavla, som er en bakke station nær Pune of Maharashtra. Det blev bygget af buddhistiske munke omkring århundreder siden og er virkelig en stærk repræsentation af den buddhistiske arkitektur. De indviklede udskæringer er blevet bevaret selv efter så mange år og er nogle af de historiske steder, som vores land er så stolt af. Det er omkring 160 meter højt til toppen og ca. 15 meter højt. Disse huler er et godt bevis på de store buddhistiske lære og ideologier. Stupas og inskriptioner her er tankegang.

Lionpilare:

Løbehillerne findes ved indgangen til Karla-hulerne. Den stærke klippesnit repræsentation af tre løver ser storslået ud. Templet giver dig en meget fredelig stemning og er et sted, du absolut bør besøge. Det er virkelig fantastisk at se, at disse værdifulde billeder og strukturer på trods af de mange år, der er gået væk, er blevet værdsat og værdifulde.

Den buddhistiske meditationshallen:

Karla-hulerne er det rette sted at meditere og overveje. Den buddhistiske meditationshallen her er dynamisk. Arkitekturen, søjlerne og de anvendte designs er noget, der vil slå dig i stykker. Indgangen til dette sted er formet som en hestesko og er den buddhistiske Chaitya, som besidder en stupa inde i den.

Se mere: Badami Caves I Karnataka

Skulpturer:

Karla Caves Chaitya er blevet prydet med smukke og fantastiske skulpturer og billeder. Arkitekturen er helt utrolig. Der er 37 søjler inde i hallen, der grundlæggende er tal af mænd, kvinder, elefanter og løver. De skaber to parallelle rækker og er virkelig noget, der vil intrigere og interessere dig.

Eksotisk Tag af Karla Caves:

Hver eneste struktur og oprettelse af Karla-hulerne er eksotisk i udseende, så er taget. Det er lavet af teak træ og de tunge planker er blevet udskåret og fikseret på en sådan måde, at de ikke har kollapset indtil endnu. Dette er et sandt show af det håndværk, der eksisterede tilbage. Indskrifterne på søjlerne var normalt i Pali eller Sanskrit sprog

Se mere: Son Doong Caves Information

Kong Asokas bidrag:

Kong Asoka, som havde vendt mod buddhismen mod sin tilbagelagte alder, havde bygget ganske mange buddhistiske templer, nogle af dem var også i Karla-hulerne. Han sørgede for, at mange Chaitya er bygget, så religionen er spredt vidt og bredt til steder over hele verden.

Unikke Udskæringer af Buddha:

Der var mange huler, der blev etableret, hvor buddhistiske munke ville køre deres skoler. Disse huler er virkelig et eksempel på den kunstneriske evne, der eksisterede i disse dage. De indviklede udskæringer, der så godt viser billedet af Buddha, er fascinerende for øjnene. De stiklinger, der omgiver det, er alle mere attraktive og maleriske.

Elephant Head of Karla Caves:

Den Elephant Head of Karla Caves ser tankegang. Udhugget i en enkelt sten, ser elefantens hoved næsten ud. Der var ganske mange billeder og strukturer, der blev brudt af mennesker, men den gode del er, at fantastiske kreationer som disse stadig er bevaret, og de ser eksotiske ud som nogensinde.

Se mere: Borra Caves Visakhapatnam

Ekveera Mata Mandir:

Ekveera Mata Mandir er en nybyggeri af Karla-hulerne og blev ikke bygget i 2. århundrede f.Kr. Ekveera er en berømt hinduistisk gudinde, der for det meste tilbedes af fiskerne i denne region. Hun er også ret berømt på steder som Mumbai.

Dynamisk indgang:

Indgangen til Karla Caves er smuk. Windows er også bygget, så sollys må trænge ind.

Se videoen: NYSTV The Forbidden Scriptures of the Apocryphal and Dead Sea Scrolls Dr Stephen Pidgeon Multi-lang (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send