Skønhed og mode

Hvordan skal du se yngre ud?

Pin
Send
Share
Send


Har du et kig yngre? Er noget der gør dig til at se yngre ud af naturen? Så ja, der er naturlige mange metoder, der kan hjælpe dig med at se naturligt ud. Fordi alder menneskeheden er i udforskningen af ​​et lægemiddel til at se yngre, smukke plus levende til trods for fremskreden alder.

At se yngre ud end din alder er en fantasi, der ikke kun er bevaret for den kvindelige menneskehed, da mennesket selv giver sig til metoder eller teknikker, som kan bringe tilbage hans engang tabte glans og nåde. Derfor er det den tumultiske tid, hvor folk desperat søger metoder, tips og tricks til at forynge og bringe den gamle glamour tilbage, de har tabt, udsætter sig for behandlinger, avanceret kosmetisk hjælp og endda at gå under kniven betragtes som en mulighed.

Bedste måder og tips til at se yngre ud:

Der er så mange tips og måder, hvorpå du kan se yngre ud af naturen. Læs derfor denne skrivning omhyggeligt for, hvordan du får en yngre hud.

1. Undgå sollys og rygsigaretter:

Solens UV-stråler kan beskadige og blæse huden, således smøre og SPF solcreme lotion for at forsvare din hud, hvis du går udvendigt i længere tid. UV-stråler plus cigaretter indeholder kræftfremkaldende stoffer, der kan forøge kroppen og huden.

Se mere: Sådan bruges solcreme lotion

2. Olivenolie:

Oxidations- og reduktionsprocesser kan lede til hudcellernes død ved arrangement af frie radikaler. Olivenolie er velhavende i forbindelser, som reducerer de oxiderende virkninger. Antioxidanter der i olivenolie forsvare huden ved siden af ​​forurening plus anvendelse af olivenolie, før ellers efter kontakt til sol hjælper med beskyttelse af huden ved UV stråling.

3. forbruge 5 portioner af frugter desuden grøntsager dagligt:

De er fulde af antioxidanter plus kræftbekæmpende egenskaber, som kan hjælpe dig med at se yngre ud. Antioxidanter er næringsstoffer, som neutraliserer skadefremkaldende frie radikaler på et cellulært niveau. Antioxidanter kan hjælpe dig med at se yngre ud som fri radikaler kilde kroppen plus hud til alder ekstra hurtigt. Frugter plus grøntsager, der hovedsagelig er store i antioxidanter, omfatter bær, granatæble, druer, kale, rødkål og brusselspirer. Dette er et af de bedste svar for, hvordan du ser din hud yngre naturligt.

4. Hvid dit smil:

Intet siger teenagere som et ideelt, hvidt smil. Uheldigvis kan årens værdi af kaffe plus alkohol faktisk tage deres vejafgift på vores perlehvide. En overlegen måde at bekæmpe dette på er at sluge eventuelle blå mærker i et halm og investere i tandblegemiddel. Et nemmere trick er at klæde sig i læbestifter med blå ellers røde undertoner, der er forskellige fra orange ellers brune, da dette vil give vildtvandet af hvidere tænder på et øjeblik.

5. drik rigeligt vand:

Ved du, hvordan man laver yngre hud udseende af vand? Vand er det yderst vigtigt for kroppens bedste funktion, samtidig med at man skal holde en tilstrækkelig mængde vandindtag for at kompensere det dårlige vandtab (som brøkdel af normale biologiske processer som sved endvidere vandladning). Hvis vi erhverver dehydreret, forsøger kroppen at kompensere for tabt vandmængde ved at omdirigere væske til kritiske organer som hjerte plus lever, og berøver derfor huden fra vand, der fører til skader på huden, derfor skal man beholde en tilstrækkelig mængde vand (som et minimum 2 liter om dagen).

6. Deal med dit stress:

Det er ikke en myte, der overstiger stressvejledningen til grå hår, men det er altid muligt at sprede hårtab, tør hud, skøre negle og gøre acne værre, samtidig med at kortisol er fri på grund af dårlig stress. Kortisol bryder ned hudcellerne, der vil føre til rynker, så styr din stress ved at overveje 100 måder at reducere stress.

7. Afslut med at ryge:

Rygning bygger hurtigt, du ser ældre ud ved at gøre dine tænder og negle gule i øvrigt din hud rynket som rygning forhindre færre blod plus ilt fra at modtage til din hud.

Se mere: Gurkemeje til hudglød

8. Træning til at se yngre plus Hold din krop ekstra ungdommelig:

Motion kan hjælpe med at holde dig i en passende vægt; tunge mennesker er tilbøjelige til at se store ud, end de er. Motion kan mindske risikoen for at udvikle sygdomme, som kan forværre dig. Det forbedrer desuden cirkulationen plus holder dine muskler fast desuden tonet, hvilket giver dig et ekstra ungdommeligt udseende. Øvelser er et af de bedste tips til at få yngre hud.

9. Sove tilstrækkelig i højre stilling:

Det anbefales, at de 6 til 8 timers sædvanlig søvn i natten hjælper i de frie væksthormoner, som holder huden sund og god næring. Stillingen i, at vi sover, kan også påvirke huden, da hvile på siden giver ekstra pres på ansigtshuden, der kan tilføje ekstra krøller ellers rynker på huden, så helst skal en person sove lige på ryggen. Godt sovende gør også dig til at se yngre ud af naturen.

Se mere: Steamer For Facial

10. Face Yoga For The Sculpted Look:

Hvordan man får huden til at se yngre ud med at bruge yoga som et våben, er ganske et berømt trick, som man altid kan finde på fitness- og skønhedstidsskrifterne. Yoga specielt til ansigtet hjælper dig med at tone ned din hud, hvilket gør den strammere og strammere, hvilket muligvis hjælper dig med at opnå det smarte ungdommelige skulpturelle look. disse er nemme og behøver ingen ekstern eller professionel rådgivning.

11. Frisyreændring:

Du skal ofte have bemærket, hvordan dine favoritter på skærmen til tider ser ungdommelige ud, mens de andre gange ser ret gamle ud af deres side. Meget af denne opførsel har noget at gøre med den måde, du har på dit hår. Du skal undre sig over, hvordan man ser yngre ud af naturligt brug af frisurer? I stedet for en midterparting eller slanket hår går du til tunge bragter eller sidedele. Bind dit hår i en høj pony i stedet for en lav en og tilføj krøller og hoppe til dit hår for at få en forandring i dit udseende.

12. Makeup Wonders:

Ved siden af ​​frisurer har makeup også en stor rolle at spille i, hvordan du ser ud. Hvordan får man yngre hud med sminke? Skift dine mørkere nuancer til de lysere. I stedet for en vampyr vælger rød læbestift en fuchsia pink eller i stedet for sort øjenskygge, brug nuancer af brun eller blå. Desuden, jo mindre du kager dit ansigt, jo yngre ser du ud. Sørg for at blande din makeup, der passer til din hudskygge i stedet for at vælge mørkere tans.

13. Tag ikke alkohol og narkotika:

Med alderdommen kommer de altid uundgåelige rynker og crinkles ved siden af ​​øjet, en lille krage fødder ved pennekrydset eller simpelthen mulig dulling eller fortøjning af huden, der efterlader oplevelsen af ​​de aldre, der er gået. Hold dig væk fra overskydende alkohol eller medicin, da de har tendens til at afveje alderen på din hud.

14. Selvkontrol:

For nogle er aldring et fænomen, der forekommer indtil sent, men for mange aldrende hud begynder at optræde i en temmelig ustabil alder. Den eneste udvej tilbage efter det er det desperate behov for at få den engang jovial hud tilbage til sig selv, men manipulere med din hud. Prøvning af forskellige behandlinger er måske ikke en sandsynlig ide, hvis det er økonomisk eller sundhedsmæssigt. Så hvordan ser man yngre naturligt hjemme? Hold dig godt klædt, ikke til lurvet men sjovt tøj, hold din hud under konstant tilsyn og naturligvis miste ekstra flab her og der for at give dig en sund glød.

15. østrogen kontrol:

Dette er en vigtig videnskabeligt bevist teori, hvor kvinder med et sundt seksuel liv ofte bliver senere eller langsommere. Dette skyldes, at dine kvindelige hormoner under seksuelle møder altid udøves og tages i brug, så du kan se dig selv og føle dig ung.

Se videoen: LOOKET DER FÅR DIG TIL AT SE YNGRE UD (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send