Skønhed og mode

Top 9 Hjemmelavede Lip Balms

Pin
Send
Share
Send


Lip balms er absolut afgørende for alle kvinder. Det fugter læberne og holder dem bløde og smidige. Der findes forskellige mærker af læbepalser til rådighed på det kommercielle marked. Der er mange valgmuligheder for smag og farvefarve at vælge imellem, men hvis du er på udkig efter noget med 100% naturlige ingredienser, så er hjemmelavede læbepalser det bedste for dig.

En anden stor positiv er, at du kan personliggøre din helt egen læbepomade med dit valg af smag og farve. Her er top 9 hjemmelavede læbepomade opskrifter, du kan prøve.

Enkle og nemme hjemmelavede lip balms:

1. Kokosnød og Rose Lip Balm:

Du vil kræve 1/8 kop kokosolie, ¼ kop bivoks, 1/8 kop shea smør, 1 tsk ekstrakt af vanilje eller kokosnød, ¼ kop friske eller tørrede rosenblade, en spiseskefuld sød mandelolie. Varm alle ingredienserne sammen i en gryde i lav flamme, indtil alt smelter ned. Når du er færdig, skal du overføre dem til en beholder. Lad det køle helt og din læbepomade er klar. Du kan tilføje en teskefuld naturlig farve som rødbederpulver, hvis du vil have tonet læbebalsam.

2. Shea Butter og Lavendel Lip Balm:

Tag en del af shea smør og mango smør med en del af bivoks en teskefuld olivenolie. Opvarm alle ingredienserne sammen ved lav flamme i en gryde. Tilsæt en spiseskefuld lavendelolie til den til smag. Til farve kan du tilføje en naturlig farve til den. Rør godt og hæld blandingen i tomme rør. Lad det køle af.

3. Pebermynte Lip Balm:

Opvarm en spiseskefulde sheasmør, to spiseskefulde søde mandelolie, en spiseskefuld hakket bivoks, fem dråber hver af vitamin E olie og pebermynteolie i en dobbelt kedel eller gryde over medium varme. Hæld blandingen i en tom beholder og lad den køle af. Pebermynte læbepomade åbner dine bihuler, når du er blevet forkølet.

4. Mint og honning Lip Balm:

For at lave mynte og honning læbepomade, mikrobølge en teskefuld oliegelé i 30 sekunder og tilsæt tre dråber pebermynte ekstrakt til det. Bland det godt og hæld over en teskefuld honning ind i den. Rør det og sæt blandingen i en beholder. Uden at dække det med et låg, lad blandingen sætte natten over. Ved næste morgen bør blandingen være perfekt indstillet. Test den nylavede balsam på dine læber og læg låget på.

5. Glossy Pink Lip Balm:

Tag to spiseskefulde revet bivoks, en spiseskefuld kokosolie og to teskefulde søde mandelolie og varm dem sammen i en dobbeltkedel. Tilføj et lille stykke af en gammel rød læbestift og en halv teske skinnende øjenskygge for noget gnistre i blandingen. Tag det af varme og tilsæt ti dråber af din æteriske æteriske olie som appelsin eller citron og rør det godt. Overfør blandingen i en tom beholder og lad den køle af.

Se mere: Hjemmelavede Rensemidler

6. Mint Chokolade Lip Balm:

For at lave denne lækker læbepomade blandes to spiseskefulde revet bivoks, en teskefuld kokosolie, en teskefuld mandelolie, en teskefuld kakaosmør, 3½ dråber E-vitamin, 2 dråber pebermynteekstrakt og 2 tsk revet chokolade. Rør det godt og overfør blandingen til en lille beholder. Lad det køle af.

7. Vanilje Lip Balm:

Bland sammen to spiseskefulde revet bivoks, 1 ½ spiseskefuld vitamin E olie, en spiseskefuld ekstra jomfru kokosnødolie og 25 dråber vanilje æterisk olie. Du kan tilføje et stykke af en gammel læbestift for at tilføje farvetone til din læbebalsam. Opvarm alle ingredienserne i en dobbeltkedel. Hæld ingredienserne i en tom beholder og lad den køle af.

Se mere: Hjemmelavet toner til hud

8. Citron Lime Lip Balm:

Bland sammen to spiseskefulde henholdsvis kokosolie og olivenolie, to spiseskefulde bivoks og fem dråber æteriske æteriske olier og lime æteriske olier. Brug en dobbelt kedel eller en stor gryde og en lille gryde til opvarmning af blandingen. Lad det smelte over lav varme. Rør blandingen ofte. Tilsæt en skrabe af enhver skygge af læbestift for at få lidt farve i din læbebalsam. Hæld blandingen i beholdere og lad dem køle af.

9. Kakaoblomst Lip Balm:

Smelt to spiseskefulde revet bivoks og kokosolie med dit valg af tørret blomst i lav varme. Tilsæt kakaosmør og rør godt. Fjern fra hit og hæld ¼ teskefuld vitamin E olie og tre dråber din ønskede æterisk olie. Overfør blandingen i en lille beholder og lad den køle af.

Se mere: Naturlig Hjemmelavet Shampoo

Se videoen: DIY Lipstick & Lip Balm Out of Candy! 3 DIY Makeup Projects Galaxy, Rainbow with AlejandraStyles (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send