Skønhed og mode

Radish Fordele og anvendelser til hud og sundhed

Pin
Send
Share
Send


Næste gang du planlægger at gorging på en lækker og sund salat, skal du ikke glemme at involvere den dejlige radise. Nu før du laver det ansigt og siger Radish Omg! Vi vil gerne fortælle dig at faktisk denne ydmyge underjordiske veggie har mange fordele for dig at nyde. I meget lang tid har mamma bedt dig om at spise dine grøntsager, og radise er, hvad hun siger, ville gøre underværker for kroppen. Men vi spillede truant og kastede radise ud af vores plader, da hun ikke kigger.

Over mange hjem lavede de køkkener, der var så velsmagende og lækre, havde radise som en af ​​hovedbestanddelene. Husk mooli ka paratha, yummy er det ikke med en fløde af fløde eller smør på en kold vintermorgen? Det er derfor, vi siger, at hvis du ikke kan lide radise rå, har den halvkogte eller i nogen anden form, men har den.

Radise er en underjordisk veggie eller en knold, hvis du skal tjekke med sin oprindelse. Den ydmyge veggie er en stærk kilde til antioxidanter, vitaminer og næringsstoffer, siger eksperter. Det betyder, at kroppen ikke kun får den nødvendige ernæring fra veggie, men det hjælper også med at rengøre internerne.

Den ydmyge grøntsagsradise er også kendt for at hjælpe personer med at bekæmpe en lang række lidelser og sygdomme, såsom diabetes og kræft. Det er derfor, vi insisterer på, at du har mindst en radise om dagen, for at forblive sund og yngre ser hele vejen.

Radish er hovedsagelig sammensat af vand, der opretholder vores vandstand og holder os hydreret. Bortset fra dette er den rig på høj næringsværdi med mineraler som kalium, mangan, zink, calcium, etc; vitamin C og B-kompleks, fiber, folat og antioxidanter. Alle disse komponenter har deres respektive egenskab, der er til gavn for vores helbred.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved Turnip

Radish Fordele og fordele:

Vi har stødt på nogle anvendelser og fordele ved radise til hud og sundhed, der hjælper med at forbedre vores sundhedsforhold og forhindrer også vores krop i at blive smittet på grund af sygdomme.

1. Beats Cancers:

Alle rykker på kræftens navn, og folk er bange for, at de engang også mister deres liv eller deres kære til det. Sygdommen er skræmmende og meget kostbar at behandle, og i de fleste tilfælde har patienterne masser af bivirkninger, selvom genoprettelsen er færdig. Men du kan starte nu ved at have en radise hver dag, hvilket vil betyde at introducere din krop til fytokemikalier, der er til stede i veggie, og de kræftfremkaldende egenskaber hjælper med at slå kræft, siger eksperter. Ud over det vil C-vitamin, der findes i radise, hjælpe cellerne med at forblive langvarige og sunde i lang tid.

2. Styr blodtryk:

Radish er kendt for at hjælpe med hypertensionskontrol og blodtrykskontrol også. Veggie er fyldt med mineraler som kalium, som hjælper med at bekæmpe dræningseffekterne af natrium i mange kostvaner, der igen styrer blodtryksniveauerne for dig. Spørg din læge, og han vil også være enig med det samme, hvorfor vores bedsteforældre altid havde en kop radisejuice på tom mave hver morgen. Så lad være med at gå sent og spis radise.

3. Administrer Diabetes:

Bugspytkirtlen udskiller et hormon kaldet insulin i vores krop, der hjælper med at absorbere glukose i blodet. Når du er diabetiker, ville din krop ikke kunne absorbere insulin dannet af bugspytkirtlen, eller måske ville din krop ikke kunne producere den mængde insulin eller noget af det på grund af sygdommen. Efter diagnosen vil lægen så bede dig om at holde sig væk fra stivelsesholdige fødevarer og slik, hvilket er trist. Men hvis du begynder at spise en radise hver dag, kan du have en masse opløselige fibre, som ville klare det glykæmiske indeks og ikke lade sukkerniveauerne i blodet hoppe rundt.

4. Forkølelse og hoste:

Der er mange af os, der lider af forkølelser og hoster, og at have radise ville være godt. Dette skyldes, at den ydmyge grøntsag har masser af anti-congestive egenskaber, som ville hjælpe med at rydde og rense slimformationerne i halsen. Også immunitetsniveauerne vil blive holdt i kontrol, og det betyder, at hosten og kulden også bliver taget hånd om.

5. Beat Gulsot:

Veggie er med stor hjælp til at slå gule feber og gulsot også. Denne veggie er kendt for at skille væk toksiner fra vores system også, holde leveren i rosa af sundhed. Indholdet af bilirubin i blodet styres af veggie og iltniveauet stiger, når veggieen indtages. Røde blodlegemer ødelægges ikke, og man kan også være sikker på tidlig genopretning fra gulsot.

6. Beat forstoppelse:

Veggie har masser af kræfter til at slå forstoppelse og give personer med glatte tarmbevægelser. Morgenbehandlingsbehovene ville være glatte, da det høje fiberindhold i radise gør det muligt for fordøjelsessystemet at fungere godt, det hjælper også med at fjerne mad fra fordøjelseskanalen. Tyktarmen holdes godt og forme også, og galdesekretionen letter også i stor udstrækning sig, siger eksperter. Det hjælper også med at helbrede pæleproblemet.

Se mere: Honeysuckle Health Benefits

7. Beats fedme:

Radise er næsten nul, når det kommer til at have kalorier, og fiberen er høj, siger eksperter. Bladene af denne veggie bør især indtages, og hele knolden kan spises eller saftes. Et glas af saften før et måltid gør dig fuld og du vil ikke forkæle dig senere

8. Insektmiddel:

I mange kulturer kan pastaen af ​​radise hjælpe med beroligende irriterende insektbid. Komplikationer kan opstå, hvis sting og bid ikke er taget hånd om, og de antipruritiske egenskaber i radise kan hjælpe med at helbrede stingene og bide, siger kilder. Betændelse kan blive bragt ned og smerterne også, med pastaen eller saften påført på de berørte områder, siger eksperter.

9. Hjælper med omvendt aldring:

Med masser af antioxidanter og vitaminer i den ydmyge veggie, skal radise blive spist, så frie radikaler effekten er reverseret eller sænket. Rå radisepasta, når den påføres som en maske til huden, vil holde dig ung på udkig efter længe. Radise anvendes i mange produkter, som er nyttige til sundt hår.

10. Reducerer urinforstyrrelsen:

Radish hjælper til den brændende fornemmelse under vandladning. Rødrad har i bund og grund en særlig egenskab, der hjælper med at øge urinproduktionen, der udskylder affaldet fra vores krop. Dette forbedrer i grunden vores system fra at blive ryddet og forhindrer dermed yderligere infektioner i vores urinsystem. Dette gør nyrernes arbejde lettere. På grund af rådisens diuretiske egenskab hjælper det med at fjerne det giftige produkt fra blodet og derefter skylles ud fra nyrerne. Det forbedrer derfor vores nyrebetingelser og hjælper også mennesker, der lider af nyrelidelser.

11. Forbedrer kardiovaskulære forhold:

Radise indeholder flavonoid antioxidanter, der er ansvarlige for at forbedre sundhedsforholdene. Det giver flere sundhedsmæssige fordele blandt disse, det hjælper også med at forbedre kardiovaskulær tilstand. De sammensatte anthocyaniner giver ikke kun farve til denne grøntsag, men reducerer også hjertesygdommene. Denne forbindelse er virkelig meget nyttig i sænkning af kardiovaskulære sygdomme såvel som har andre funktioner som anti-inflammatorisk og anti-cancer egenskab. Også sænkning af blodtrykket og opretholdelse af det til normal tilstand vil øge let blodgennemstrømning, der ikke trykker på arterievæggene.

12. Reducerer hudlidelse:

Radish er meget rig på mineraler som fosfor og zink, der er gavnlige for at give bedre hudtekstur. Vitaminer C og B-komplekset er også godt for vores hud. Disse kosttilskud i radise forbedrer vores hud og reducerer vores hudsygdomme. Radish har desinfektionsegenskab, der hjælper med at rense vores hud og ansigtspakker kan laves ved at smadre rå radise. Hudforstyrrelser som udslæt, revner og tørhed reduceres ved at indtage radise eller anvende hudpakninger. Det hjælper også til at slå tørhed ved fugtgivende vores hud, da denne grøntsag indeholder en stor mængde vand.

13. Reducerer dehydrering:

Andre end næringsstoffer indeholder radise store mængder vand, der giver os en anden fordel. Vand er den vigtigste komponent, der kræves for sund krop, der skal opretholdes på passende niveau ellers ville det forårsage sundhedsmæssige problemer. Således hjælper denne vandindhold vegetabilske med at hydrere vores krop, hvilket yderligere hjælper med at forbedre forskellige forhold i vores helbred. Reduktion af dehydrering ville dybest set forbedre korrekt indtag af næringsstoffer i vores krop fra fødevarerne. Forstoppelsesproblemer, fordøjelsessygdomme, hudlidelser reduceres ved at forblive sund.

Se mere: Red Bell Pepper Fordele

14. Forbedrer immunsystemet:

C-vitamin virker en antioxidant, der består i rød radise og hjælper med at forbedre vores immunsystem sundhed. Styrkelse af dit immunsystem er meget vigtigt for at give bedre sunde forhold. Forbedring af dit immunsystem betyder, at det hjælper med at bekæmpe mange sygdomme fra simpel sygdom til kompleks som kræft. C-vitamin hjælper med at øge vores system, hvilket gør arbejdet i de hvide blodlegemer let at kæmpe mod mikrober og også frie radikaler, der dannes i vores krop.

15. Reducerer luftvejssygdomme:

Åndedrætsbetingelser forbedres ved at indtage radise. Skønt radise er ret skarp, men hjælper med at helbrede mange sygdomme og forhindrer os også i disse sygdomme. Dette naturlige element hjælper med at fjerne det ekstra slim i vores hals, der forårsager ondt i halsen, og forhindrer os derfor i sygdom. Det giver også lindring fra nasal overbelastning og forbedrer dermed luftvejssygdomme. Vi får lindring fra luftvejssygdomme som astma og bronkitis. Vindrør og lunger irritationer skyldes forkølelse eller enhver form for allergi, der også reduceres.

Disse var de bedste femten grunde til, at vi elsker radise. Det er de bedste grunde til, at vi spiser radise. Hvis du kan lide denne artikel om fordele og anvendelser af radise, kan du dele nogle af dine ideer med os, vær så velkommen til at skrive ind eller kommentere nedenfor. Vi inviterer dig til at dele, vi føler dig glad for at dele med dig. Glem ikke at have lidt i dag.

Billedkilde: Shutter lager

Se videoen: The Great Gildersleeve: A Date with Miss Del Rey Breach of Promise Dodging a Process Server (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send