Sundhed

Bivirkninger af kardemomme

Pin
Send
Share
Send


Kardemomme frø er en af ​​de bedste og mest aromatiske krydderier fra de mange. Faktisk har kardemomme altid været kendt som "dronning af krydderier". Sammen med den store aroma og smag er der utallige fordele forbundet med krydderiet. Naturen kunne dog have givet menneskeheden det smukke og aromatiske kardemomme til forskellige fordele, men så kan forbruget af dette krydderi også have sit eget sæt bivirkninger. Man skal vide, at balancering af spiser er meget vigtigt at gøre. Der bør defineres en grænse, hvor indtagelsen vedrører.

For at vide, hvad kardemoms mørke side rummer for dig, vil denne vejledning give al information. Tjek det ud for at vide, hvorfor du skal holde væk fra overdreven kardamomindtagelse.

1. fører til allergier

Der er mange mennesker, der kan være allergiske overfor nogen af ​​de enzymer, der er til stede i krydderiet. Hudallergi er en af ​​de mest almindelige ting, der ses her. Dermatitis og elveblest er nogle af de almindelige hudforhold, der opstår. Overfølsomhed og respiratoriske allergier er endnu en gang en anden ende af allergierne forårsaget af kardemomme. Brystsmerter og stramhed, ubehagelig følelse og åndedræt ses hos mange mennesker som en bivirkning.

Se mere: Saffron Olie Bivirkninger

2. Smerter i galdeblære:

Der er mavesmerter oplevet af mange mennesker, når det kommer til kardemomme indtag. Dette gælder normalt for dem der har sten eller problemer med galdeblæren. Dette er en bivirkning, der har været bevist af mange fagfolk og er absolut et af de problemer, som du bør være opmærksom på.

3. Impotens:

Ifølge mange undersøgelser har overdreven kardemomsindtagelse vist mange problemer med mandlig fertilitet. Mange mennesker har klaget over impotent opførsel i kroppen på grund af kardemomme. Det er måske ikke blevet bevist helt, men det er helt sikkert en af ​​de bivirkninger, som mange mennesker har klaget over. Man skal vide, at der er en grænse for noget krydderiindtag, herunder kardemomme eller ellers begynder det at give omvendte effekter.

Se mere: Fordel af kardemomsæd

4. Drug Interactions:

Kardemomme bør tages med lethed og korrekt bevidsthed, når folk tager nogle medicin. Der har været tilfælde hvor kardemomme har set interaktion med medicin, der normalt fører til sundhedsmæssige konsekvenser, der er alvorlige. De fleste mennesker er ikke opmærksomme på denne bivirkning og fortsætter med at have kardemomme. Det bedste du kan gøre er at undgå kardemomme direkte som mundforfrisker, når du har medicin. Lægemidlet til følgende problemer virker normalt sammen med kardemomme for at skabe bivirkninger: levermedicin, HIV-lægemidler, medicin til irritabel tarmsyndrom, antikoagulerende midler, aspirin, antidepressiva, gallstenmedicin og anti-blodplademedikamenter.

5. Øger risikoen for blødning:

Nogle undersøgelser har vist, at en masse kardemommeindtagelse faktisk kan forårsage situationer, hvor risikoen for blødning stiger til et højt niveau. Dette er endnu en bivirkning, der er forbundet med dette krydderi, og det er over det øverste indtag. Man skal vide om de særlige tilfælde, hvor det kan øge blødningen, og derfor bør en læge eller en professionel konsulteres.

Se mere: Kanel Health Side Effects

Selvom kardemomme ikke har mange bivirkninger, er ovennævnte nogle der kan forekomme i sjældne tilfælde. Der er ingen grund til at bekymre sig om indtagelse af kardemomme, da det har forholdsvis mindre risici end andre krydderier. Alt du behøver at gøre er at holde øje med forbruget. Det er kun det overforbrug, der fører til kriserne.

Se videoen: MTM. Special Ops - Falcon Watch Test By Motor Vision (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send