Yoga

Sådan laver du Sahaja Yoga og dets fordele

Sahaja Yoga er en nem meditationsprocedure, som hjælper dig med at oprette forbindelse til dig selv. Selv om vi er alle åndelige, skal vi alle vide, hvordan vi kan tage vores åndelige liv til et nyt niveau. Og det kan gøres med Sahaja.

Sahaja Yoga og dens fordele:

Valg af et stille sted eller tidspunkt:

At øve enhver form for yoga, skal du øve på et roligt sted, der er fri for støj eller rod. Den bedste tid til at øve Sahaja Yoga er tidligt om morgenen. Da det hele handler om selvrealisering, ville det være umuligt for dig at gøre det et sted, du skal møde forskellige former for distraktioner. For at undgå problemer som disse, ville det være bedst at gøre det et eller andet sted tæt på naturen. Sørg for, at træningstiden er den samme for hver eneste dag. Du må ikke ændre tidspunkter.

Se mere: Hot Yoga At Home

At lære at oprette forbindelse:

At lære at forbinde med verden omkring dig og forsøge at søge åndelig energi er meget vigtigt for dem, der gerne vil øve Sahaja Yoga. Det første du skal forstå, før du praktiserer dette er, at der er en vis åndelig energi, som findes i os alle, og det elsker det dyrt, ligesom vores vogter eller mor elsker os. Når du forsøger at oprette forbindelse til denne indre sjæl eller denne energi inde i dig, vil du bede hende om muligheden for at udvikle et stærkt band, der udelukkende eksisterer mellem jer to.

Gør dig selv behagelig:

Den næste ting du skal gøre er at gøre dig komfortabel. Ved dette mener vi, at du ikke bør bære noget tungt eller tyndt tøj, der vil stoppe dine chancer for at trække vejret bedre. Sørg for at du ikke bærer dine sko eller tøfler. Alt du behøver er en mat og den smukke tilstedeværelse af naturen. Sidde og gøre dig komfortabel. Forbered dig på at være fokuseret og rolig. Hvis du er en person, der bliver rastløs, skal du bruge lidt tid i stilhed og kontemplation og derefter langsomt forberede dig på meditationen. Du kan også sidde på en stol, hvis du vil.

Se mere: Baba Ramdev Yoga For Vægttab

Sidde:

Når du sidder på stolen, skal du sørge for, at dine fødder rører jorden. De bør ikke røre jorden. Nu skal du placere din venstre hånd på benet og dine håndflader skal vende opad. Tag din højre hånd på venstre side af dit hjerte og læg det forsigtigt. Husk nu navnet på enhver gudinde eller gud du elsker mest. Tag hendes navn og spørg hende om, hvorvidt du er den sande evige ånd. Spørg hende dette tre gange i dit hjerte. Dette er din personlige tid med din indre energi, så du behøver ikke at tale højt. Sig det til dig selv indefra.

Gå til næste niveau:

Efter dette er færdig, tag din højre hånd og læg den på venstre side af brystet en bredde nedad. Niveau det med din solar plexus. Tal nu med den indre energi igen gennem navnet på din gudinde. Denne gang skal du spørge hende om du er din egen mester. Stil dette spørgsmål tre gange på en meget blød og blid måde. Betal fuld koncentration til det spørgsmål, du spørger og bliv rolig og sammensat. Prøv at udvikle forbindelsen med din indre energi. Det kan tage lidt tid, men tab ikke tålmodighed.

Bede om viden:

Det næste skridt for dig er at bede om viden. Tag din højre hånd og læg den ene bredde nedad. Dette bør være lige over din hofte. Når du har gjort det, så spørg din gudinde for at give dig ren viden. Dette skal spørges om ca. seks gange. Du vil føle dig rolig, afslappet og meget sammensat i hele dette. Få din oprigtighed i din stemme, som du påberåber dig. Lad det slappe af. Tag nu din højre hånd tilbage til hvor den var og sig det med fuld overbevisning over for dig selv, at du er din egen mester. Du kan gentage dette ti gange. Dette vil hjælpe dig med at føle sig selvsikker, stærk og positiv.

Tal til dig selv:

Nu er det tid for dig at tage hånden og placere den på dit hjerte igen. Denne gang, sig det med tro. Fortæl din gudinde med fuld overbevisning og tro på, at du er ånden. Du skal gentage dette 12 gange. Drej nu hovedet helt til højre og læg højre hånd på den ene side af nakken. Fortæl din indre energi, at du ikke er skyldig, at du er skyldløs. Sig det som om du mener det. Du skal gentage det ca. 16 gange. Dette vil hjælpe dig med at komme til udtryk med din indre energi.

Det er tid til tilgivelse:

Nu er det tid for dig at tilgive alle dem, der har gjort forkert for dig. Sæt din højre hånd på din pande og brug fingerspidserne til at klemme dit tempel. Sig det nu med tro og tro på, at du har tilgivet alle. Dette kan du gentage så mange gange, som du vil, indtil du har lyst til, at du faktisk har tilgivet mennesker. Tænk ikke på nogen bestemt person eller personer under denne procedure.

Se mere: Kundalini Yoga Poses

Bed om tilgivelse:

Nu skal du spørge den almægtige til tilgivelse for alle de forkerte ting, du har gjort. Denne ene er enkel. Alt du skal gøre er at spørge. Tag din højre hånd og læg den bag på hovedet. Tilt hovedet mod ryggen. Spørg indefra, at hvis du har gjort noget forkert, skal du tilgives. Gentag dette så mange gange, du vil have.

Bede om selvrealisering:

Det sidste du skal gøre er at bede om selvrealisering. Prøv nu at forbinde din indre ånd og bede hende om at give dig selvrealisering. Dette skal du spørge syv gange, før du kalder det en ende.

Indhold og billeder Kilde: 1, 2