Skønhed og mode

Hvor nyttig er Bagesoda til mørke cirkler?

Pin
Send
Share
Send


Mørke cirkler er en vanskelig situation. Nogle gange kan du ikke gemme det med makeup. Det kan forekomme for nogen fra små børn til voksne. Årsagen til mørke cirkler kunne være arbejdsstress, arvelighed, spænding, træthed, manglende søvn og mange flere. Der er mange produkter til rådighed på markedet for at slippe af med dette problem, men ingen kan garantere 100% resultat. Hvis du vil fjerne mørke cirkler naturligt, så er det bedste middel til at lave sodavand.

Bagepulver har en magisk kraft til at balancere hudens PH-niveau fjerner døde hudceller på dit ansigt og kan også bruges til at behandle solskoldning. Bagepulver fjerner mørk cirkel og kan også bruges til at fjerne acne, hudorme og andre hudproblemer. Så brug sodavand til mørke cirkler og hold dit ansigt klart.

Bedste bankvaskemaskere til mørke cirkler under øjnene:

Nogle mest effektive ansigtsmasker ved brug af bagepulver er angivet nedenfor,

1. Bagesoda Mask:

Hvordan laver man:

Bland en teskefuld sodavand i en lille skål med nok vand. Bland det godt og tilsæt ikke for meget vand.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne pasta af sodavand på mørke cirkler med fingerspidserne og lad den være der i 20 minutter. Vask dit ansigt med vand.

Sådan bruges:

Du kan gøre dette en gang om ugen for at fjerne mørke kredse permanent. Det er et bevist middel til at slippe af med alle hudproblemer, herunder mørke cirkler

2. Mask af Bagesoda med Citron:

Sådan gør du det:

Bland en teskefuld bagepulver med citronsaft. Bland det grundigt i en fin pasta, indtil den får en lysegul farve.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding på et berørt område under øjnene og massage det med fingrene. Efter 15 minutter vasker dit ansigt med vand.

Sådan bruges:

Gentag denne en eller to gange om ugen, eller du kan gøre det dagligt for at opnå det bedste resultat. Denne maske af bagepulver fjerner mørke cirkler, blackheads og whiteheads permanent.

Se mere: Hjemmelavede retsmidler til fjernelse af mørke cirkler

3. Bagesoda og kamille teblanding:

Sådan gør du det:

Tag 1 tsk bagepulver og bland det med 1 kop kamille te. Gør det en fin pasta

Hvordan man ansøger:

Sug bomuld i denne blanding og læg den på de mørke cirkler. Efter 10 til 20 minutter vasker dit ansigt og anbringer fugtighedscreme.

Brugsvejledning:

Gør det hver uge for at få et bedre resultat. Dette er en god bagepulvermaske til mørke cirkler under øjnene.

Se mere: Bagesoda til ansigtspakke

4. Bagesoda og gurkemejer Golden Mix:

Sådan gør du det:

Bland 1 tsk bagepulver til mørke cirkler med halv tsk gurkemeje, lidt presset ananasjuice og et par dråber citronsaft. Bland det grundigt for at lave en fin pasta.

Hvordan man ansøger:

Påfør denne blanding af bagepulver under øjencirkler og lad den være der i 10-15 minutter. Vask dit ansigt med vand. Hvis du har en følsom hud, undgå at bruge citronsaft

Brugsvejledning:

Du kan bruge dette 2 gange om ugen for at få et effektivt resultat. Det er en god maske af sodavand fjern mørke cirkler, urenheder i huden og at få en klar hud.

Tips og forsigtighed:

  • Før du anbringer sodavand, fjern din sminke og rengør dit ansigt
  • Bagepulver er ikke egnet til følsom hud. Det kan forårsage udslæt og irritationer. Så hvis du har en følsom hud, skal du ikke bruge nogen af ​​disse metoder
  • Bagepulver tørrer din hud ud. Anvend så fugtighedscreme efter påføring af kogepulver for at forhindre udslæt

Dette er nogle populære masker af sodavand til under øjencirkler og baggy øjne. Disse er dokumenterede metoder, og du kan se magien, hvis du prøver nogen af ​​disse derhjemme en gang om ugen. De er sikre at bruge end at købe produkter fra markedet. Også drikke rigeligt med vand og hydrere din hud for at undgå at få en mørk cirkel under dine øjne.

Se mere: Bagesoda til mørke underarms

Pin
Send
Share
Send