Skønhed og mode

Sådan undgår du graviditet efter ægteskab?

Pin
Send
Share
Send


At blive forælder kan medføre en enorm række ændringer i et ægtepars liv. At blive gravid medfører selv en enorm belastning af ansvar, både følelsesmæssigt og økonomisk, og det er ikke noget, der bør tages let. Dette er grunden til, at det er bedst at planlægge graviditet efter ægteskab.

Der er en række naturlige og enkle måder at forebygge graviditet på, samtidig med at man opretholder et sundt sexliv efter ægteskabet.

Forskellige metoder til prævention har varieret effektivitet, og hvilken metode man vælger afhænger udelukkende af brugeren. Det handler om, hvad der virker bedst for dem i forhold til effektivitet såvel som komfortvis.

Tips til at undgå graviditet efter ægteskab:

Lad os finde her med ovennævnte topmetoder for at undgå graviditet med og uden beskyttelse.

1. Naturforebyggelse:

Den naturlige metode til forebyggelse af graviditet har været i praksis i årevis. Disse metoder giver dog ikke cent procent garanti og er derfor ikke helt pålidelige. Det antages, at i en kvindes krops naturlige cyklus er der visse dage før og efter sin periode, når hun ikke kan tænke sig selv om hun har ubeskyttet samleje.

Denne metode kan ikke helt påberåbes, fordi hver kvindes krop er anderledes og opfører sig anderledes under omskiftelige omgivelser. Dette påvirker selvfølgelig hendes cyklusser, og derfor er det måske ikke altid helt præcis at fastslå, hvilke dage der er sikre.

Se mere: Er kanel sikker under graviditeten

2. Ovulationsmetode:

Denne metode betyder simpelthen, at man bør undgå at have ubeskyttet samleje i løbet af ægløsningens dage. Smuthullet under denne metode er imidlertid det samme som den naturlige forebyggelsesmetode. Hver kvindes krop opfører sig og reagerer forskelligt under forskellige miljøer. En af forholdsreglerne for at undgå graviditet efter ægteskab er denne metode. Det betyder at undgå at have sex i cyklernes 8-19 eller gå til en beskyttelse.

3. Hormonal metode:

Den hormonelle metode er den næste bedste måde at undgå graviditet efter ægteskab. Der findes en række piller på markedet i dag til prævention. Arbejdet med disse piller er forebyggelsen af ​​produktion af æg eller forebyggelse af befrugtet æg for at blive implanteret i livmoderen. Disse piller kan dog have forskellige bivirkninger og måske eller måske ikke passer til en person. Det er derfor, det anbefales at tage disse piller efter at have konsulteret en læge.

Disse p-piller kan tages dagligt. Du skal sikre dig, at du aldrig savner en pille, hvis du tager disse daglige piller, og de skal altid tages i tide.

Se mere: Sådan undgår du graviditet uden beskyttelse

4. Trækteknik:

Denne udtrækningsmetode, også kendt som tilbagetrækning eller coitus afbrydelser, der betyder at fjerne penis fra vagina, før udskrivning sker. Denne teknik er logisk og naturligvis effektiv til at undgå graviditet uden beskyttelse, forudsat at du altid er meget forsigtig. At stole på denne teknik er altid lidt risikabelt i øjeblikets varme. Denne metode er lidt risikofyldt, fordi den kræver selvkontrol og erfaring. Når det trækkes helt ud af kvinden, bliver chancerne for at rejse til den kvindelige krop meget mindre eller sandsynligvis null. Denne måde at stoppe graviditeten på er ikke helt sikker og er bedst at søge efter andre muligheder på grund af den involverede risiko.

5. Kondomer:

Dette er en af ​​de sikreste metoder til prævention. Garantien for denne metode er ikke 100 procent, men de er stadig næsten altid effektive. Det er vigtigt at kontrollere kondomens udløbsdato, gemme dem ordentligt og også bruge dem korrekt til de ønskede resultater. Kondomer har været den bedste måde at undgå graviditet efter ægteskab. Kondomer er nu tilgængelige som femidom for kvinden også og er et valg om hvem man skal bruge den.

Se mere: Graviditet tegn og symptomer

6. IUD (intrauterin enhed):

IUD kaldes også som intrauterin prævention (IUC) og intrauterin system (IUS). Dette er en mest effektiv metode til at kontrollere nødprævention. I denne metode indbygges en lille T-formet indvendig kvindes livmoder, der virker vedvarende. Til trods for, at der er få udstedte problemer, der opstår hos kvinder som tung blødning, rygsmerter og uforudsigelige perioder.

7. Nødpille:

Dette er ikke en metode, du kan vælge regelmæssigt. Som navnet antyder, kan disse piller tages for at undgå en uønsket utilsigtet graviditet. Disse piller skal tages inden for 72 timer efter ubeskyttet samleje. Selvom denne pille ikke garanterer noget, er det næsten altid vellykket. Dette er ikke en sund mulighed, og forbruget bør undgås. Dette er bestemt ikke den bedste måde at undgå graviditet efter ægteskab, men det er sikkert en frelser på de hårde tider. Der er en hel del sikre piller, som du kan forbruge. Men sørg for at du kun tager det bedste.

Sikker sex er altid den bedste løsning. Du undgår ikke kun graviditet, men holder også i køen nogen seksuelt overførte sygdomme eller STD'er. Sikker sex er en absolut nødvendighed for at holde op med nogen af ​​disse konsekvenser. At være forælder har altid brug for noget niveau af forberedelse. Hvis du ikke er klar over det, er det i bedste fald virkelig at undgå det, uanset om det er kondom eller femidom. Lad trække ud og pille er din sidste udvej.

Pin
Send
Share
Send