Skønhed og mode

15 bedste gardinbeslag i nye design

Uden tvivl giver gardinerne vinduer, døre og skillevægge et godt og charmerende udseende, når det kommer til indretningsarkitektur, men det tilhørende tilbehør har også en afgørende rolle i udsmykningen af ​​det samme. Priory, gardinerne blev hængt over en simpel stang, som var enkle. Men med ændringer i interiøret og gardinerne er stængerne, holdere eller beslagene også blevet moderniseret for et overdådigt udseende.

Top gardinbeslag til hjem med billeder:

Her er nogle hjerteklaprende gardinbeslag, der ville forvirre dig, mens du kigger på dine værelser.

1. Bronze Double Curtain Bracket:

Gardinstangbeslag, når du giver en dobbelt tilstand i bronze, tillader de to gardinbrugeres rette anlæg. Fremstillet af bronze, kommer det med to dybe U-formgab i passende afstand, der gør det muligt for brugeren at placere stangen i hullerne og holde den fast. Gaberne er også givet skruer for at stramme stangen.

2. Royal Curtain Bracket:

Dette er et nyt design i dobbelt gardin stang beslag, der for det meste vælges et rigt udseende til de dobbelte bestilte gardiner. Fremstillet af metal, beslagene er givet to skrue huller, hvor den nederste er givet netto gardin mens toppen en anden anderledes gardin. Konsolet er givet sølv og gylden ser ud til at tilføje til dens rigdom.

3. Kobberbeslag:

Dette er et af de traditionelle gardinbeslag design. Gardinet er givet en rektangulær stangform, som er givet adskillige kroge på den nedre stang. Kroge har fået ben, der holder tæppet fast. Udført af kobber, er denne stang for det meste udført for et etnisk udseende til huset og kroge er også tilgængelige i forskellige former.

4. Loftgardinpolebeslag:

Leder du efter et fancy gardin? Endvidere skal gardinbeslagene være fancy og robuste. Takgardinpinnebeslaget sin stål kommer med et stærkt loftfang, der giver et fængende udseende. Beslagene er forsynet med et cirkulært hul, hvor stangen passerer og fastgøres med skruer.

5. Provence Træ Gardinbeslag:

Træ gardin stang beslag, når de får et dekorativt design præget på det giver et kreativt udseende til gardinerne. Krogstangsholderen her er givet et design af blade på den, der giver et dekorativ udseende til holderen. Gardinens stang er også givet samme mønster for et komplet udseende til vinduerne eller dørene.

6. Udvidelig Gardinbeslag:

De udstrækkelige vinduesgardinbeslag kommer i både stål og kobbermateriale. Gardinstangen parenteserne kommer i konisk form, der slutter med en dyb U-krog for at holde stangen. Beslagene kan udvides, hvis det er nødvendigt, hvilket gør den velegnet til enhver form for tykt eller tynd stang, der skal placeres imellom, hvilket kan gøres gennem skruer.

7. Antik Gardinbeslag:

Denne slags træ gardin parentes er sjældne på markedet. Inspireret af de gamle træbeslag design, er de lavet af tykt træ og givet dejligt kunstnerisk design på den. Gardinens stang gives også en top som lukning på begge sider med lignende trædesign på det, hvilket gør det bedst for traditionelle gardiner i fløjl eller silke.

8. Wildflower Gardinbeslag:

Wildflower gardin skinnebeslag i metal giver et teknisk udseende til værelset dekorationer. Stangen er for det meste valgt til rummet med blomsterdekorationer som fliser. Fremstillet af metal, kan de få metallisk farve, gylden, sølv og andre dekorative farver i henhold til rumfarven. Stangen er for det meste valgt til rumgardiner.

9. Crystal Curtain Bracket:

Krystal beslag til gardiner giver et moderne look til værelset. Bredt brugt til vinduesdekorationer er krystalboksen i beslaget fået farverige marmor, som kan vælges efter indretningen af ​​rummet eller matchende gardinerne. Beslagene er forsynet med sølvfarvet look med rustfrit stål.

10. Cabin Kære Gardinbeslag:

Dette er den bedste beslag til gardiner, der er dyreelskere. Denne beslag indeholder en hylde øverste kære i sort, hvilket ikke kun hjælper med at holde gardinet, men hjælper også med at holde stangen fast. Gardinbeslaget bruges hovedsagelig til at dekorere bibliotekets værelser, haller og endda passager med vinduer eller balkongardiner.

11. Vægmonteret gardinbeslag:

Vægmonteret gardinstangbeslag er udstyret med en kop som design. Beslaget er givet et lag som U-form design lavet af stål eller hård fiber, der fastholder stangen. Denne beslag bruges hovedsagelig til vinduesgardiner eller badegardiner, der får en rund eller ret design.

12. Musical Note Curtain Bracket:

Disse typer af dobbelt gardin beslag er tilgængelige i metal materiale. Gardinet kommer i form af en musikalsk note, der bærer dobbelte stænger, det er en på den indre notat og den ene på den øvre eller den ydre note. Metallet er givet metallisk farve med gyldne skinnende nuancer på kurverne, der giver et blændende udseende til begge gardinerne.

13. Spring Design Curtain Bracket:

Vil du give dine dobbelte gardinbeslag et fancy udseende? Her er et rustfrit stålbeslag design, der kommer i et spiral design, der er besat med diamanter imellem. Indehaveren får en hånd som at se efter WO gardiner.

14. Luksuriøs buet gardin beslag:

Vil du have det gamle blik tilbage til dine soveværelsesvinduer? Her er et beslag design, der er lavet af metallisk materiale givet kurvede design. Gardinholdere er strakt på toppen og to sider. Gardinbeslagene holdes i en situation, der giver gardinerne et krumt udseende.

15. Pelmet Gardinbeslag:

Populært ved navnet stiplede gardin beslag, er denne slags gardiner hovedsagelig brugt til børnenes værelse. Gardinet er plukket med stiplede spænder er lige store huller, der giver et curvy design til gardinerne. Knapperne kommer med fast udseende til væggene, men de kan også udvides.

Derfor er der en række gardinbeslag at vælge imellem i henhold til det værelse, du er villig til at dekorere. De er mest lavet af forskellige materialer; De mest foretrukne og omkostningseffektive stænger og beslag er imidlertid tilgængelige i fibermateriale.

Se videoen: Indretningsdagbog 19 - Gardiner (Februar 2020).

Загрузка...