Skønhed og mode

9 Easy Egg Shell Nail Art Designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Nail arts er en meget kendt trend nu. Der er forskellige materialer, som du kan oprette nye og forskellige typer af negle kunst. I dag vil vi vise dig nogle designs lavet nemt med æggeskaller.

Du kan bruge æggeskaller til dine negle ved at farve dem med madfarve enten ved at koge dem med farven eller ved at slikke dem med eddike i lange timer. Tør dem og knus dem for at få dine æggeskaller til brug for nail art.

Her er en samling af top 9 æg shell let at lave negle kunst design. Tag et kig!

1. Simple Egg Shell Leopard Design Nail Art:

Denne neglelak kan let oprettes ved først at bløde æggeskaller med gul madfarve, tørre dem og knuse dem i små stykker. Giv et underlag til dine negle for at undgå pletter fra madfarverne. Nu sættes to fine lag med en skinnende pink eller hudfarve neglelak. Du kan også bruge hvid. Lad neglelaket tørre. Tag nu en gennemsigtig poleret og giv en eller en kappe på den. Placer nu æggeskallerne ordentligt. Placer dem ikke for tæt på hinanden. Lad det tørre helt. Tag nu en brun neglelak eller akrylmaling og en negle kunst børste. Tegn halvcirkler og nogle prikker rundt om æggeskallene. Dæk hele nail art med gennemsigtig poleret. Vil du prøve denne nemme neglelak?

2. rosa og gule duo farvet æg shell leopard negle kunst:

Du kan også prøve en let duofarvet neglelak. Til ovenstående design skal du have madfarver gul og lyserød eller rød. Sug, tør og knus æggeskallene med madfarverne. Nu maler dine negle med base frakke. Påfør to flotte lag hvid neglelak på den. Efter dette er tørt, tag en gennemsigtig polsk. Påfør 1 lag på neglene. Placer æggeskallerne korrekt, så huller imellem. Lad det tørre. Tag nu en sort striper og lav nogle tilfældige prikker og omslut æggeskallen. Du behøver ikke at være perfekt med cirklingen. Nu læg et andet lag gennemsigtigt poleret for at forsegle dit design. Du kan bære det til en fest også og matche det med dit outfit.

Se mere: Kiss Nail Art Paint

3. Abstrakt kaviar og æg shell neglelak:

Du kan skabe en flot neglelak med æggeskaller som denne ved at bruge æggeskaller af to farver, nemlig. Orange og violet. Du skal bruge en base frakke efterfulgt af en glimmer eller metalbaseret maling i pink. Påfør et overtræk efterfulgt af placering af sømkæder eller kaviarperler i gylden i en linje ved hjælp af et tandstikker. Påfør øverste frakke på toppen af ​​neglene og læg æggeskallerne ordentligt. Nu dækker hele designet med et andet lag gennemsigtigt overtræk. Du kan bære dette design med ethvert ethnic outfit som en silke Saree ved lejligheder som Diwali også.

4. Dinosaur Kæber Neglelak Med Ægeskaller:

Du kan oprette en abstrakt dinosaur kæbe negle kunst ved hjælp af æggeskaller i gul. Base coat er et must for at forhindre negle fra farvning. Brug nu 2 tykke lag hvidpoleret. Lad det tørre. Mal op i kæberne i rødt. Brug en gennemsigtig polering og hold æggeskallerne ordentligt. Følg det med grænsen til kæberne med en sort striper. Brug nu en gennemsigtig poleret til at forsegle designet. Klar til at skræmme dine venner med denne negle kunst?

5. Pink Abstrakt Netto Nail Art With Egg Shells:

Du kan oprette denne negle kunst ved at bruge gule æggeskaller og nogle netdesign stemplet ud fra en korrekt billedplade. Brug også metalperler ved hjælp af gennemsigtig poleret. Glem ikke at bruge en base frakke før en hvid base maling, fordi base coat vil forhindre fødevarer farver fra farvning dine negle.

6. Ægeskaller nemt fransk Tip Nail Art:

Denne slags en let og meget smuk fransk spids neglelak kan skabes med duofarvede æggeskaller og nogle metalkæder. Glem ikke at bruge en top frakke og også en base frakke. Du kan bære dette flotte franske tip design til nogen af ​​dine fester.

Se mere: One Dollar Nail Art

7. Ægeskaller Grøn Nagelkunst:

En negleart, der skildrer træerne og blade, kan gøres med grønne æggeskaller. Tegn nogle frihåndsgrene med en brun polsk eller akrylfarve og noget græs ved rødderne med lysegrøn farve. Drej nu de tomme grene fuld af grønne blade ved hjælp af gennemsigtige polske og grønne æggeskaller. Det ser godt ud, ikke?

8. Stained Glass Negle Med Ægeskaller:

Nail art i farvet glas er meget let at skabe. Du skal bruge en sort striper og nogle æggeskalbitar i forskellige farver. Stick disse på de rum, der er skabt af striper ved hjælp af gennemsigtig poleret. Brug en top frakke til designet til at vare. Meget funky!

Se mere: Disney inspireret neglelak

9. Mosaic Ombre Negle Med Ægeskaller:

En let lys til mørk eller mørk til lys Mosaic Ombre nail art kan nemt gøres på en lys base farve som hvid eller lyseblå som ovenfor. Du skal have 3 til 4 forskellige farver æggeskaller i intensiteten af ​​nuancer. Brug en topcoat til den vedvarende effekt. Vil du prøve denne nemme og søde neglelak Design?

Kan du lide dette indlæg på Egg Shells Nail Art designs? Indstillinger for at oprette negle kunst med æggeskaller er ubegrænsede. Forlad dine forslag og feedback!

Se videoen: 30 SMART TRICKS TO OPEN ANYTHING AROUND YOU (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send