Skønhed og mode

15 nyeste og smukke gardinstænger med billeder

Pin
Send
Share
Send


Vi har brug for gardinstang til at hænge dyre gardiner. Tænker du på hvad der er i gardinestang? Tænk ikke sådan. Der er mange sorter af gardinstænger. Du får enkle og dekorative stænger. Det er dit valg at dekorere dit hjem med nogen af ​​dem.

Bedste Curtain Rods i forskellige designs:

Hvis du vil gøre dit hjem smukt, her er nogle gode gardinstav ideer du kan prøve.

1. Espresso Træ Gardinstænger:

Dette er en stilfuld gardinstangbeslag, du kan prøve. Den er lavet af brunt farve træ. Dette er et simpelt design, men giver et elegant udseende. Du kan hænge en træ gardin stang i den med samme farve. Så vil dette give dig det forventede udseende.

2. Ornamental Double Curtain Rod:

Dette er en smuk dobbelt gardinstav, som du kan bruge med dit gardin. Den er lavet af nikkel og enderne er smukt indrettede. Arbejdet på stangens ende ser meget smukt ud. Du kan forbedre dit gardins look med dette dobbeltlags design.

3. Vindues gardinstænger:

Dette er en modish vindue gardinstang. Det er et nyt design, der giver dit hjem en særlig appel. Du kan bruge dette specielle design til at dekorere dit vindue med smukt gardin. Den er lavet af støbejernsmateriale og er dekoreret med specielt design. Brug det og gør dit hjem stilfuldt.

4. Antik Træ Gardin Rod:

Dette er en forgyldt træ gardin stang. Enden kommer med stilfuldt bladdesign og er lavet af kvalitets træmateriale. Du kan dekorere dine vinduer og døre ved hjælp af denne trendy gardinstangsdesign. Antik gardin stænger har altid stor efterspørgsel. Så få dette til at give stil til dine vinduer og døre.

5. Dekorative Træ Gardin Rod Holdere:

Dette er en dekorativ træ gardin stangholder. Den er lavet af træmateriale af høj kvalitet. det vil forbedre dit vindue og dør look. Smukke dekorationer gøres på dette. Alle værker er håndværker, og du kan få det til en forandring. Træmateriale er altid langvarigt end andre materialer.

6. Fransk Dør Gardin Rod:

Dette er en stilfuld dør gardinstang i gylden farve. Du kan bruge dette til at dekorere din dør. Denne gyldne farve giver din dør et smukt udseende. Dette er et fransk stil design og hænger din smukke gardin på denne stang. Vælg det bedste at hænge dit gardin.

7. Dobbelt Rod Gardin Rod:

Dette er et smukt gardinstavdesign til din dør og vinduer. Enden af ​​denne stang er designet som et blad. Det er ny stil, du kan prøve. Du får meget andet design som dette. Dette er en metalstang, og dermed kan du give et smukt kig på dine vinduer og døre.

8. Træ Gardin Bar:

Vil du prøve nogle unikke gardinstangsideer? Prøv derefter gardinstænger. Dette er en træ gardin bar til vinduer. Det er et unikt design at dekorere dine vinduer. Vælg nogle stilfulde gardiner og hæng det på for at forbedre skønheden i dit hjem. Dette er et let, men stilfuldt design til at dekorere dit hjem.

9. Hvid enkelt dekorativt gardin:

Dette er et trendy dekorativt hvidt gardinstav design. Prøv dette unikke design lavet af aluminium materiale. Begge ender af denne stang er lavet med et løvt design. Alle disse stænger leveres med hvid krog for at matche stangdesignet. Få et matchende gardin til dette og dekorere dit søde hjem.

10. Stål Gardin Rod:

Dette er en dekorativ stålgardinstav. Begge ender kommer med dekorative designs. Du får denne stang med et antikt tryk. At dekorere dit hjem med antik design er det en god ide. Hvis du vil have originalt antik design vil det være dyrt. Men for at få et godt design i færre priser er det et godt valg.

11. Shower Curtain Rods Design:

Dette er et dekorativt shower curtain rod design. Det er et dekorativt gardin og dets krog er et andet smukt design. Hvis du kan dekorere hele hjemmet, så hvorfor ikke badeværelser, vil det give et frisk udseende og bruge det med passende badeforhæng.

12. Stainless Steel Curtain Rods:

Dette er et rustfrit stål gardinstangsdesign. Det kommer med smukke designs i slutningen. Det er et af smukkeste design, som du skal prøve. Der er stænger, der passer til både vinduer og døre. Enden af ​​stangen er dekoreret med broderet design for at forbedre sit udseende. Prøv dette og gør stilfuldt.

13. Antique Clam Double Rod Design:

Dette er en antik messing gardin stang design. Det er en dobbelt stangtype og enderne er designet med stilfuldt design. Få dette smukke design til dit hjem og hæng dit stilfulde gardin på det. Du kan bruge den til både døre og vinduer.

14. Golden Curtain Rod med Crystal:

Crystal end stål gardinstang bliver også populær i dag. Få det til dit hjem og hæng dit dekorative gardin på det. Du får det i mange farver som sort, sølv, gylden og mange andre typer.

15. Børstet stang gardinstang:

Dette er en trendy messing gardin stang design. Du kan bruge dette til at hænge dit smukke gardin. Enderne af denne stang er dekoreret, og dette er meget stilfuldt. Det er let at installere. Den leveres med alt tilbehør til at reparere det. Det kommer med gardin kroge, og du kan hænge et mørkt farvegardin med det for at få et komplet udseende.

Alle er nye stilfulde gardinstænger. Nogle af dem er dyre på grund af dets dekorationer. Men for de fleste af os er det en engangsinvestering. Så når du investerer penge til noget nyttigt, prøv at købe kvalitetsartikler, så de varer længe. Kontroller også nye designs tilgængelige på markedet.

Pin
Send
Share
Send