Skønhed og mode

Tips til at tabe sig som en model

Pin
Send
Share
Send


Hver og en af ​​os trænger til den sexede krumme figur, der kan bringe nogen på knæet, får dig til at føle dig meget tryg og favner også timeglassets krop. "Jeg har det, derfor glæder jeg mig" - vi ønsker faktisk at leve dette citat. En slank perfekt figur gør os til at føle sig trygge i et rum fuld af mennesker. Uanset hvad man bærer begynder at suitere og komplimentere kroppen faktisk.

Model som figurer er en drøm for mange, men overvægt og omfangsfulde talje kan afvige dem fra deres skønhedsmål. Men at få disse kurver er ikke så let og lokkende, som det ser ud til. Man skal lægge stor indsats for at erhverve. Bestemmelse er absolut nøglen til succes, da man skal følge en kost regime, uden hvilken der ikke kan opnås noget. Læs videre for at vide, hvordan man skal tabe sig som en model.

Modeller følger en god næringsrig plan for at få den flauntværdige figur. Kosten er fra olieholdig junkfood for at undgå overskydende fedt. At vide, hvordan modellerne tabe sig hurtigt, tjek nedenstående kostplan.

1. Grøntsager:

Grøntsager er en vigtig kilde til næringsstoffer som vitaminer og mineraler. De er fiberrige fødevarer. Det anbefales at forbruge mindst 2-3 portioner af grøntsager hver dag. Grøntsager kan tages i forskellige former som salater, dampede grøntsager eller grillede grøntsager. Det er bedst at bruge meget lidt eller ingen olie i madlavningsprocessen. Også, herunder grønne grøntsager i dit måltid hver dag kan hjælpe kroppen fungerer godt.

2. Frugter:

Frugter er rige på antioxidanter og er næringsstoffer tætte. De er fyldt med antioxidanter for at bekæmpe frie radikaler og reducere celleskader. Frugter som bær, æbler, meloner, pærer, grapefrugter er bedst til vægttab. Men visse frugter som bananer, mango, custard æble, chikoo er højt kalorier, og derfor er det bedst at begrænse deres indtag. Det anbefales også at spise frugt end at blande dem i saft eller smoothies for at undgå tab af kostfiber.

3. High Protein- Low Carb Diet:

Proteinhjælpemidler i opbygning af muskler. En model som figur kan opnås, når du reducerer kulhydraterne og øger proteinindholdet. At vælge protein som belgfrugter, linser, magert kød som kylling, kalkun, æg, fedtfattig græsk yoghurt, hav mad osv. Kan give dig flere muskler minus fedtet. Det er bedst at undgå stivelsesholdige fødevarer som kartofler, søde kartofler, ris, hvede osv.

4. Fluider:

Væsker udgør en vigtig andel i vægttabsdiet. At drikke rigeligt med ferskvand er et must for at holde din krop hydreret. Sammen med vand anbefales det at starte dagen med et glas varmt citronvand efterfulgt af højst tre kopper urtegrøn te. Også at tage frugtsaft imellem måltider kan reducere appetitten og få dig til at føle dig fuld.

Se mere: Hvordan man taber sig uden at bruge mange penge

Modelens træningsplan:

Træning er afgørende for vægttab. En sund motion regime gør ikke kun dig fysisk aktiv, men også får dig til at miste de ekstra inches rundt om taljen. Hvis du ønsker at opnå en veltonet model som figur, skal du tjekke følgende træningsplan:

  • Walking er den bedste form for motion. Det anbefales at opnå mindst 10.000 trin om dagen. Hvis du har et fitnessband, kan du spore dine bevægelser og opmuntre til en vellykket konkurrence om dine mål.
  • Co-Work out er den bedste måde at motivere dig selv på. En sund konkurrence blandt din cirkel kan hjælpe dig med at skubbe din dovenskab og bevæge dig i retning af at nå dine mål. Ugentlige målinger er den bedste måde at spore dine fremskridt på.
  • Tidlige morgen øvelser som jogging kan hjælpe dig med at holde sig i form. Morgen er det bedste tidspunkt at varme op på din krop og gøre dig hurtigere.
  • Kardio øvelser som svømning, løb, dans, Zumba og aerobic brænder dine kalorier meget hurtigt. Disse intense træningspraksis er obligatorisk for at opnå en model som krop
  • Styrketræning er hemmeligheden i velbyggede og tonede muskler. Hvis du ønsker at opnå flad abs som modellerne, skal du bruge mindst 30 minutter i et styrketræningsprogram, især til arme, ben, mav og ryg.

Vigtige tips til at tabe sig som en model:

Vægttab kræver at gøre en masse motion i sæt som cardio kombineret med cross training og yoga. Hvis en person har fedt på bestemte områder af kroppen, så skal de arbejde og fokusere på det. I dag skal vi se på nogle nøglepunkter, som er en forudsætning for at tabe sig.

1. Bestemmelse:

Det er meget vigtigt at forblive bestemt. Mange gange bliver vi lokket kigget på timeglasbilledet på en model og begynder at udøve, slankende øjeblikkeligt i at tabe sig. Efter en uge går beslutningen til et kaste og vi er tilbage til normal. Dette påvirker vores krop negativt, da vi sætter vores krop under kost nedbrud uden grund. Man må være meget regelmæssig i hvad de gør og ikke bare lade det være i midten. Så før du begynder at udføre nogen aktivitet, uanset om du er ude eller hjemme, skal du forberede dig, at du vil gøre det mindst i 4-6 måneder, fordi før ændringerne ikke kan ses.

2. Tålmodighed:

Vi starter, vi udfører øvelserne i en måned, og vi forlader det i mellemrummet lad os sige efter en måned eller to. Hvorfor? Fordi vi ikke kan se ændringer. Dette er hvad der sker med de fleste af pigerne i deres teenage. Så vær tålmodige damer. Giv din krop tid til at blive vant til øvelserne. Det vil helt sikkert vise resultater.

Se mere:Sunde måltider at tabe sig på et budget

3. træning hver eneste dag:

Hver hovedmodel, det være sig Deepika Padukone eller Katrina Kaif, træner hver dag hver dag, uanset hvilken hektisk deres tidsplan er. Deepika mener, at hvis en film kræver at nå klokken 6, vil hun sørge for at vågne om 5 og gå ind i gymnastiksalen. Du skal ofre i søvn, hvis du vil tabe dig. Intet kommer let, som de siger. Træn ud hver eneste dag i en time.

4. Sig nej til udenfor mad:

Man bør følge en kostregime, fordi det er 30% motion og 70% kostvanen du følger for at tabe sig. Udenfor mad, stegt og opfedningsmad, er junkfood et strengt nej til dig.

5. Kostregime:

Kost regime ændrer sig fra krop til legeme. Så for en ordentlig kost bør man konsultere en diætist på gymnastiksalen hvor du træner.

Grundlæggende om kost er nedenunder:

  • Morgen skal starte med afgiftning og rensning. 2 glas vand religiøst hver dag. Man kan også have 1 glas vand sammen med 1 citron og 1 sked honning. Rensning af kroppen er den vigtigste del. Afføring fra kroppen er det vigtigste skridt.
  • Middagen skal være så lys som luft. Man bør ikke indtage kulhydrat på det tidspunkt. Bare lidt proteinindtag skal ske. Det fedt, der i sidste ende bliver opbevaret i vores krop, er, hvad vi spiser til middag. Så hold det som lys som muligt. Inkluder frugt og grøntsager.
  • Hvis du følger din kost strengt i løbet af hele ugen, kan man forkæle deres yndlingsretter om søndagen.
  • Bliv ikke sulten. Fortsæt med at spise med korte intervaller.

Se mere:Hvordan man taber post graviditet vægt

At opnå en model som tal indebærer ren mængde tålmodighed. Det kan ikke ske natten over, og man skal have et fokuseret, opnåeligt mål. Ordet er også undertiden forvekslet med ekstremt tynde, anoreksiske figurer. Dette er slet ikke sundt og kan have bivirkninger. Selvom du er stor udbenet, kan du ligne en model ved at skubbe fedt og arbejde på at toning dine muskler. Uanset om en model eller ej, der er fysisk aktiv med krævet udholdenhed og immunitet, er hemmeligheden med sund levevis.

Se videoen: Sådan tabte min mor 17 kilo på 4 måneder (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send