Skønhed og mode

Top 10 traditionelle bengalske Mehndi Designs til bryllupper

Pin
Send
Share
Send


I asiatiske lande udsmykker piger og kvinder deres hænder og fødder med mehndi på en særlig eller lovende lejlighed og især på bryllupper. Mehndi kaldes ofte som henna betyder en smuk lejlighed og bringer et sødt smil på dit ansigt, når de er designet på hænder. Mehndi er ikke særlig populær i bengalsk kultur, men på grund af indflydelse fra det nordlige og vestlige Indien er det blevet en tendens til at anvende mehndi i deres samfund også.

Seneste og lette bengalske Mehndi Designs til hænder med billeder:

Lad os få et overblik over bengalske mehndi designs, der anvendes på begge hænder og fod.

1. Påfugl Style Bengali Mehandi Design:

Som påfugl er kendt som en smuk fugl og fremstår udsøgt, når den anvendes som en mehndi på palmer. Påfuglfjederne er dekoreret med små halvcirkler og prikker udvidet på hænderne fremhæver dette design på en meget kunstnerisk og smuk måde og forbedrer palms udseende med mange folder.

2. Bridal Bengali Mehndi Designs:

Denne type brudebengali mehndi-design ser ud til at være fremragende og er inspireret af gamle tempelskærer. På armens bagside er store blomster udformet med små linjer og kurver. Mango blade designet sammen med blomsten gør hele brude design meget tiltalende og gør bruden synes speciel fra andre.

3. Cute Bengali Mehndi Design med Vine Theme:

Denne type bengalsk henna-design ser meget sød ud, når den anvendes af unge piger på deres håndflader. En sød fem kronblade blomst designet på håndfladen og resten håndfladen fyldt med kurver og små linjer. På fingrene er vinsten tema anvendt, hvilket gør det til at virke unikt og fantastisk.

4. Shaded Floral Bengali Mehndi Designs:

Et blomstermønster i bengalsk mehndi er meget almindeligt og populært, som ligner som blomst, smukt med himmelske udseende. Blomstermønsteret er generelt skråt på hånden, og det er et hoved i selve vejen fra delikat håndled til fingeren og ser meget trendy ud.

5. Arabisk stil Heavy Look Bengali Mehndi Design:

Mehndi designs er inspireret af arabiske lande. Denne type designpiger elsker at anvende, da det giver dem et fashionabelt og tiltalende udseende. På hænderne er smukke og indviklede små linjer og kurver designet med vinstokke mønster på fingrene, der gør det til at virke som en eksklusiv type design.

6. Traditionel bengalsk Mehendi Design for Fod er:

Traditionelt i bengalsk kultur anvender piger "alta", som også er dybt rød i farve på deres fødder og hænder. I gamle dage og stadig anvendes det på fodkanten sammen med stor cirkel i midten af ​​fødderne. Nu er mange smukke designs som blomster, vinmønster eller mango blade designet og det giver dig et typisk og traditionelt bengalsk look.

7. Simple Bengali Mehndi Design:

Denne type mehndi design er meget enkel at anvende, men ser godt ud, når dekoreret på palmer. Små mango efterlader med blade er designet til at give det smukke og charmerende ser til unge piger.

8. Fuld hånd bengali Mehndi Design:

Det er et fantastisk udseende mehndi design, hvor begge hænder er fyldt med indviklede og tynde linjer og kurver. Denne type design kaldes fuld hånd, og begge hænder er dekoreret med fantastisk og pulserende design og dækker håndflader og fingre på en smuk måde. Dette er de bedste bengali mehndi designs til enhver lejlighed.

9. Cirkelmønster Bengali Mehndi Design:

Mange unge piger elsker at style mehndi på en anden og stilfuld måde. Så denne form for cirkulært mønster design kunne være perfekte valg for dem, da det giver dem et køligt, men traditionelt udseende også.

10. Mirror Image Bengali Mehndi Design:

Bengalske piger og kvinder elsker og pryder også denne type spejlbillede mehndi design. Sød høre er designet, hvor i den ene hånd halvdelen af ​​billedet hvor som på den anden håndflade er næste halvdel designet. Så en gang med et smukt design vises og giver dig og dine palmer et himmelsk udseende.

Nu er en dags dekorative hænder og fødder med henna ved at blive populær på grund af dets indviklede og fabelagtige design og det giver et kvindeligt nyt udseende og en charmerende personlighed. Til enhver lejlighed pryder alle kvinder mighndi og får det dejlige og smukke udseende. Selvom mehndi sletter væk i visse dage, men kvinder og piger anvender det meget nådigt på deres hænder og fødder også.

Se videoen: Indian Makeup Tutorial. Guest at an Indian Wedding or Party (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send