Skønhed og mode

Jennifer Lopez Skønhedstips og Fitness Secrets

Pin
Send
Share
Send


Jennifer Lopez, den berømte amerikanske skuespillerinde og også en mode designer, klarer altid at se smukke og fantastiske ud. Hun ser næsten halvdelen af ​​sin alder. Hun er en mor til to børn, men hendes skønhed er stadig ikke vild. Jennifer Lopez også kendt som JLo tager sig godt af hendes helbred og figur.

Det er derfor, at hun stadig klarer at se den unge. Selv uden makeup ser hun det samme ud. Det er hendes naturlige skønhed, som hun er berømt for. Et par hemmeligheder er blevet nævnt bag hendes smukke hud og dejlige figur.

1. Fitness:

Jennifer Lopez sørger for at træne i næsten en time hver dag. Hun gør både kardio- og frihåndsøvelser. For at se smukke ud foran kameraet forsøger hun at slippe af med alt det ekstra fedt og tone, der er på kroppen. Dette er grunden til, at hun gør cardio for at tabe fedt og derefter frihåndsøvelser for at få hendes muskler i korrekt form. Hun mener også, at yoga hjælper med at få en god mængde ilt og hjælper igen huden med at lyse.

Se mere: Kajol Fitness Tips

2. Jogging:

Bortset fra alle gymnastiksal aktiviteter sørger JLo for at jogge hver morgen. Hun springer ikke ud på sin jogging. Dette giver hendes dag et sparkstart og får hende til at føle sig energisk hele dagen. Samtidig hjælper det også med, at kropen holder sig i form og fri for kariesygdomme. Dette er en vidunderlig metode til at behandle sig selv naturligt.

3. Spisevaner:

Hun tror ikke på strenge diætdiagrammer i stedet, hun foretrækker at følge en afbalanceret kost, der omfatter alle former for næringsstoffer. Det indeholder dog mere proteinrige fødevarer og mindre kulhydrater. Forbrug af grønne grøntsager, æg, fisk og kylling er et must. Samtidig er indtag af korrekt vandmængde afgørende. Alt dette gør hendes hud glød og holder hendes figur i korrekt form.

Se mere: Padma Lakshmi Skønhedshemmeligheder

4. Hudbehandling:

JLo stole ikke meget på kosmetik og foretrækker at bruge de produkter, som lægen har ordineret. Hun bruger naturlige produkter for at holde hendes hud fri for enhver form for bumser eller acne. Rengøring og fugtgivende er hendes hovedprincip for at holde hendes hud fejlfri. Hun bruger ikke meget af ansigtspakninger eller ansigtsbehandlinger for at holde hendes hud sund. Hun sørger også for at holde hendes hud fri for at blive solbrændt af de skadelige solstråler. Regelmæssig brug af naturlige produkter og de foreskrevne hudprodukter gør hendes hud ser glamourøs ud.

5.Makeup:

Se mere: Neha Dhupia Skønhedshemmeligheder

Jennifer Lopez bærer minimal mængde makeup og tror på naturlig skønhed. Dette er grunden til, at hun beskæftiger sig med mange fysiske aktiviteter for at hjælpe hendes hud til at afspejle den indre skønhed. Hun foretrækker ikke at bruge stærke make-up-produkter og er afhængige af naturlige stoffer. I modsætning til alle makeup kunstnere bruger hun et let fundament til hendes hud. Hun forsøger at gøre hendes hud skinnet og lægge vægt på øjnene. Hun kan lide at eksperimentere med hendes hår, men også tager godt af det. Et almindeligt hår spa med korrekte massage hjælper hendes hår tykkere og skinnende. Indtagelse af vitamintilskud hjælper også hendes hår til at vokse stærkt.

6. Dancing:

Jennifer mener, at dans er en af ​​sundeste måde at holde sig i form og i form. Hun gør latino dans for at holde sig fleksibel og gøre hendes muskler stærke. Dette virker som en stress buster for hende. Hun kan også lide at svømme for at holde sig frisk. Denne regelmæssige handling hjælper hende med at tabe fedt og gør hendes hud glød. Huden bliver også strammet og gør hendes krop tonet. Dancing giver hendes krop de korrekte kurver og får hende til at se sexet ud!

Pin
Send
Share
Send