Skønhed og mode

Kultur og festivaler af Tamil Nadu

Til den yderste sydlige del af Indien ligger den 11. største stat i Indien Tamil Nadu. Der findes ca. 2000 arter af dyreliv her, og det sikrer nok tæt grønt, selv om stedet har et tørt fugtigt klima. Men det stopper ikke tamilerne fra at fejre nogle af de mest sprudlende sydlige festivaler. At være den syvende mest folkerige stat beskytter den en lang række mennesker af forskellige kaster, stammer, religioner og etnicitet. Bortset fra dette tiltrækker det også turister, og derfor er dette en af ​​de stater, hvor næsten enhver festival er omfavnet og fejret.

En af de bedste festivaler, der skal fejres, er den Pongal festival, der skylder sin eksistens til den rigelige høst. Den første dag i den tamilske måned anses for at være lovende, og derfor er det den valgte dag at fejre Pongal. Opkaldt efter dagens særlige skål samles folk sammen for at lave mad Pongal, som er en skål lavet af kogt ris, mælk og jaggery. I de tamilske lande modner sukkerrørskulturen og bliver klar til høst, mens folk hilser hinanden og byder på slik og hilsner.

Se mere: Berømte Festivaler Of Orissa

Den meget næste dag er Mattu Pongal, som er til de hårdtarbejde, der har hjulpet dem med at gøre denne høst vellykket. Indien har altid været en skare, der dyrker og plejer deres kvæg og dyr, og dette er et perfekt eksempel på det. Denne dag er kratterne givet tronen. De er rengjort og dekoreret. En af hovedattraktionen er tyrefægtningen.

Mahamagam festivalen er en anden mest forventede festival, der finder sted hvert 12. år. Som de gamle ordsprog, Brahma, havde skaberen engang haft en potte fuld af nektar, som ved en fejl blev skudt af en pil af Lord Shiva. Alle nektar spildte ind i stedet, hvilket er det rette sted folk nu flocker til, for at fejre.

Den bhogi festival er endnu en festival, der er af bål variation. Folk gør væk med ondskabet ved at hylle alle deres gamle forfaldne ejendele og sætte dem i brand. Så er huseene malet igen, og kratterne er dekoreret.

Se mere: Festivaler af Madhya Pradesh

Den anden festival er Velankanni festivalen i september måned. Fortællingen går, at engang et sejlers skib for at redde sig fra ødelæggelsen bedt om jomfru Marias hjælp og ved at blive velsignet udførte de deres løfte om at opbygge en helligdom for hende. Denne meget helligdommen blev nu til en kirke, der tiltrækker mange pilgrimme og turister.

Så kommer Kavadi festivalen. Kavadi er en bærer, en pind med to kurve i enden. Den bærer, der er berømt, når han er færdig med hans tilbedelsesrituale, skal fylde de to kurve med ris eller mælk og skal bære det til sin Herre som offer. Generelt er der hårde foranstaltninger involveret som at klatre i bjerge eller gå over ildsted, mens de stadig bærer kavadi i skuldrene.

Det berømte Madurai-tempel er vært for Chithirai-festivalen. Dette er en festival fejret med liv og farve. Det fejrer re-union og genopbygning af brylluppet mellem prinsesse Meenakshi og Lord Sundareswarar.

Se mere: Festivaler af Punjab State

Så er der nogle sommerfestivaler, der vælger sit sted i de bakkede områder eller bakker i staten. fra båd racesto blomsterbutikker til andre kulturelle arrangementer - dette er endnu en festival hvor jubilitet er rigelig.

I NAtyanjali dans festival, Lord Nataraj, er den kosmiske danser tilbedt i Chidambaram tempel byen. Så er der mamallapuram dans festival, der starter den 25. december hvor danse som kathakali og bharat natyam udføres.

Alle disse dans- og kulturprogrammer er en god platform for de lokale indfødte talenter til at vise deres evner. Bortset fra dette er der mange flere små eller fælles festivaler som Deepawali, festivalens lys eller den gyldne bilfestival eller turistmessen holdt i Chennai eller Navaratri mv osv.

Se videoen: Enchanting Tamil Nadu. Culture (Januar 2020).

Загрузка...