Skønhed og mode

9 berømte parker i Mysore med billeder

Pin
Send
Share
Send


Mysore er den kulturelle og historiske hovedstad i Karnataka. Det er fuld af smukke parker, legepladser og steder, du kan besøge. Mange af dem er også relateret til historien. Nogle af de bedste parker i Mysore er blevet anskaffet i de følgende par afsnit for din bekvemmelighed.

Fantastiske og populære parker i Mysore med billeder:

1. Brindavan Gardens:

Brindavan Gardens, der ligger i Mysore, er en af ​​de smukke haver landet nogensinde har set. Opførelsen af ​​denne skønhed begyndte i år 1927, og den blev afsluttet i år 1932. Dette sted har mere end to millioner besøgende om året og er en stor turist steder i Mysore. Denne have er bygget over floden Kaveri er byens mest prestigefyldte haver.

2. Bandipur National Park:

Bandipur National Park er helt værd at besøge. Turen er underholdende og er et strålende og eksotisk sted at besøge. Antallet af dyr her er uendelige, og hver af dem ser attraktive, smukke og æstetiske ud. Leoparder, hjorte, tigre, elefanter og grise øger skønheden og charmen i denne park og gør den til en park, der er værd at besøge.

Se mere: Forlystelsesparker i Jaipur

3. GRS Fantasy Park:

GRS Fantasy Park of Mysore er en forlystelsespark med vandpark, der har spredt sig over 30 hektar jord. Det er fuld af spil, rides og mange andre aktiviteter, der får dig til at nyde dit korte ophold i parken. Det er et godt sted for familie picnics og udflugter og er et helt sikkert sted at være i.

4. Planet X Park:

Planet X Park of Mysore ligger cirka fem kilometer væk fra Mysore Zoo. Det er et godt sted at gå ud med din familie og venner, da den har gode go-carting-, bowling- og videospilfaciliteter. Det har også en golfbane og en cocktail lounge hvor du kan nyde dig selv helt.

Se mere: Forlystelsesparker i Goa

5. Nagarhole National Park:

Nagarhole National Park er også kendt som Rajiv Gandhi National Park. Det ligger i Karnataka og er et af landets bedste dyrelivsreserver. Strømmene, vandfaldene og dalerne her ser maleriske ud. Det indeholder også en tæt løvskov, som gør det til en af ​​de bedste parker i landet at besøge.

6. Sri Chamarajendra National Park:

Mysore Zoo er en af ​​de ældste zoologiske haver, der skal opføres i Sydindien. Det har en bred vifte af attraktioner og er et hjem for et stort antal unikke og attraktive arter.

7. Karanji Lake Nature Park:

Karanji Lake Nature Park i Mysore er det bedste sted for dem, der er fugleklokker. Flyvningen af ​​fuglene her er absolut majestætisk. Disse fugles vinger vil slå dig og hvis naturentusiaster går til dette sted, vil de være mere end glade. Der er et stort antal fuglearter her, og alle er meget unikke, attraktive og smukke.

8. Ambedkar Park:

Mysore har omkring 180 parker og legepladser. En af de populære er Ambedkar Parken, der ligger i Jayanagar. Det er bygget i et af boligområderne og er kendt for sin naturlige og kølige atmosfære. Blomsterne der vokser her er også smukke og fantastiske. Dette er de berømte parker i Mysore.

9. Lingambudhi Kere Park:

Lingambudhi Kere er en smuk park beliggende i den historiske by Mysore. Det har en lang og naturlig sti og er omgivet af frodige grønne bambus træer. Udseendet af disse bambus træer øger charmen i parken og gør det til et sted værd at besøge. Denne park er også ganske stor. Det tager omkring 20 minutter bare at afslutte en runde.

Pin
Send
Share
Send