Skønhed og mode

15 bedste og unikke gaver til par med billeder

Par har brug for ting for at minde dem om deres kærlighed. På markedet får vi sorter af gaver, der understøtter at gøre flere bindinger mellem par. Vi kan bruge vores ide som et redskab, mens vi beslutter en gave til ethvert par. Fra lav til højt budget findes flere kollektioner i disse dage. Få mindeværdige ideer, vi får, mens vi vælger gaver på E-handel online-mulighed. Disse fantastiske gaver, der er anført nedenfor, er lige rigtige.

Seneste og usædvanlige gave ideer til gift par:

Lad os se på de 15 bedste gaver til nyt par.

1. Inter Connected Mugs:

Dette er en perfekt gave til par, da det viser den sammenvævede kærlighed, de har for hinanden. Krusene er ens i temaet. En af dem er buet for den anden til at passe ind snuggly. Mundens håndtag er i form af et hjerte. Efter din kaffe vil du sætte dem sammen i sæt, prøv denne gave til par.

2. Par nøgleringskæder:

Vælg nogle af de store pargaver som disse nøglekæder. Nøglekæderne kommer som et par. En af dem er beregnet til manden og den anden for ægtefællen. Ordlyden på nøglekæderne er også ret romantiske og snazzy. Denne type nøgleringe ser lille ud, men vedhæftning af bindingen mellem par er virkelig mindeværdig.

3. Parpuder:

Få dine par venner en af ​​de trendy puder. Disse er gode gaveideer til par, da de har navnet på parret, der er trykt på dem. Du kan også have bryllupsdagen trykt. Blomstermønsteret præget på puden gør det meget attraktivt faktisk. Giv denne slags pude mønster til din bedste ven par på hans bryllupsdag.

4. Graverede Ringe:

Det være sig et bryllup eller et jubilæum, det perfekte tidspunkt til at gave et par indgraverede ringe er lige rigtigt. Den mandlige ring vil være enkel og indgraveret med enten navnet på kvinden eller nogle romantiske ord. Den kvindelige ring har perfekte diamanter encrusted på den. Prøv denne flotte par gaveide til dit næste køb.

5. Decanter sæt:

Tjek dette fantastiske karaffersæt med to briller som gaver til et par. Hver af disse er præget af ordene i forbindelse med par. Karaffen har ordene 'Ours' på den, og hver af brillerne har 'Din' og 'Mine'en. Guldtrykene giver en varig gave.

6. T-shirts til par:

Få et godt par t-shirt til dit par. Du kan få det baseret på et bestemt tema som denne Harry Potter One. Hver af t-shirtsne kan have en anden farve eller kan være gratis. Ordlyden på t-shirtsne er normalt fængslende og skarpe. Disse er mest foretrukne af par i denne kommende dag, du kan overraske dem denne stil af t-shirt mønster på deres jubilæum som en gave.

7. Bestikssæt:

En anden god mulighed er at give parret et bestikssæt. Dette er en del af 'bedste gaver til par' kategori og gør også en nyttig ting. Bestikssættet kan have skeer, gafler, skåle, briller osv. For at skelne mellem mænd og kvinder, vil sætet have farveændringer.

8. Partner ure:

Par ure er et andet bedste pars gave tema. Ure kan mærkes og parres i en kasse. Farvestemaerne til ure er for det meste guld eller sølv. Disse er gode til jubilæer og symboliserer en speciel dag i deres liv.

9. Book slutter til et par:

Par, der arbejder sammen, forbliver sammen. Det samme gælder for læsning. Par, der elsker at læse, er gode par. Disse bog slutter gør for store par gaver elementer. Du vil elske at have denne quirky bog slutter at gemme dine bøger. Det stilfulde stykke er fantastisk til ethvert værelse.

10. Mobilomslag:

Disse er nogle udsmykkede mobile covers, der er specifikke for par. Farvekoordinationen i disse omslag viser forskellen mellem dem. Du kan vælge disse gaver til par, der elsker at vise deres nyeste gadgets.

11. Vis stykker for par:

Mange par elsker at holde vise stykker i deres hjem. Så gifting dem et par tema show stykke vil være vidunderligt. Disse gør store par gaver, da de varer og minder parret om deres kærlighed.

12. Personlig kystfart:

Få fantastiske coasters, der er tilpasset med detaljerne i parrets bryllupsdato osv. Du kan vælge temaet og farveskemaet og gøre det helt unikt. Coasters er bedst til at bruge på et sofabord og så er meget nyttigt og stilfuldt.

13. Par armbånd:

Få dig selv og din ægtefælle nogle søde personlige par armbånd. Disse kan indgraveres med formuleringer, der er meningsfuldt for dig. Farverne kan være brune eller sorte for manden og den hvide til kvinden. Den skriftlige stil skrifttype bruges meget til disse sentimentale elementer.

14. Bagagebærere:

En smart gave til et nyt par ville være bagagebærere, der vil hjælpe dem med at bære ting under rejsen. Kuffertene og rejsetaskerne er meget nyttige og giver også et stort lagerplads. Du kan have koordinerende poser til parret, der er i smukke farver.

15. Polaroid kamera:

At få et nyt par er et Polaroid kamera også en god ide. Disse hjælper dem med at fange alle deres kærlige øjeblikke og bevare dem for evigheden. Polaroid gør det nemmere at klikke på billeder og få øjeblikkelige resultater.

Par elsker deres forhold og hjælper med at pleje det videre, det vil være rart at give dem med sentimentale ting. Disse seje gaver er lige hvad du har brug for. Vælg elementer, der er parvis og supplerer hinanden. Hvis du planlægger at give en gave til par, så gå med nogle håndlavede eller personlige pargaver, vil du få god samling i brede varianter af par gaver mønster, vælg efter eget valg og overraske et par på deres jubilæumsfest.

Se videoen: Curious Beginnings. Critical Role. Campaign 2, Episode 1 (Januar 2020).

Загрузка...