Skønhed og mode

9 nyeste og søde Salwar dragter til børn

Pin
Send
Share
Send


Børn har et prægtigt udseende, der imponerer alle. Den uskyldige alder kan få folk til at bringe et smil på deres ansigt. Den lille alder af små børn skal gøres specielle i sit udseende også. Selvom små piger skal klæde sig fri og dukke som, men i traditionelle tilfælde ser de smukke små piger ud i en salwar kameez-dragt.

Pretty and Attractive Salwar Kameez Designs for Kids i Indien:

Her er de 9 bedste kids salwar dragter fra den seneste kollektion.

1. Trykte Salwar dragter til børn:

Trykte bomuldsalwar kameez-dragter til børn er en af ​​de bedste muligheder for at pynte små piger i traditionelt tøj uden at gøre hende føle sig overklædt. Enkelt kurta salwares stingdesign kan få dem til at føle sig fri til at spille.

2. Short Top og Harem Salwar Kameez Kids:

Salwar-dragter til børn bør for det meste være meget enkle og lette at bære på børn. En kort kurta-stil og en harem til salwaren kan få små piger til at se bedårende såvel som indisk dressing.

3. Kids Patiala Salwar Suit:

Patiala Salwar ser fantastisk ud i børnene Salwar Kameez designs. Det løse stingdesign gør dem nemmere at løbe rundt, mens de spiller. Et traditionelt udseende kan også gives til barnets dressing.

4. Kid's Kurti Palazzo Set:

Kurti og et palazzo med en matchende dupatta kan være et fantastisk design til barnets salwar-suit. Små piger i Indian touch gør en stave blindet. Søde piger ser yndig med digpatta, der får dem til at føle sig unge nok til at vise sig flotte.

Se mere: Kvinder Salwar Suit

5. Double Flare Kid's Salwar Suit:

Nogle meget designer stykke børn bærer salwar kameez designs er blevet introduceret til barnets mode, der helt ser fantastisk ud på små piger. En dobbeltflare to-bit kurta og churidar salwar kan være en designer kjole til at deltage i funktioner som ægteskaber eller nytårsfester for små piger.

6. Long Kid's Salwar Suit:

Lange salwar kameez designs til børn er meget mindre udvalgt, da det bliver svært for små piger at spille. Men designer kigget af lange kameez og palazzo salwar for børn kan gøre en lille engel se fantastisk smukke.

Se mere: Salwar Kurta Kjole Design

7. Gulvlængde Kid's Net Salwar Suit:

Gulvlængde børn bærer salwar kameez design er også en designer kjole specielt lavet til at deltage i funktioner og festligheder. Net stof er meget blødt for små piger at bære og spille også. Nettet kan let blive revet. Men det nuttede udseende i en sådan smuk kjole får den lille pige til at bevæge sig rundt med sin nye outfit.

8. Churidar Salwar Suit for Kids:

Bomuld churidar anarkali salwar dragter til børn design kan se simpelthen bedøvelse på små piger. Dukken som paraplyflair fra kameez ser yndig ud på små piger. En churidar salwar gør dem bedst på dukken som billede.

Se mere: Salwar Kameez For Men

9. Cute Frock Style Salwar Suit for Kids:

Frock stil salwar kameez er også kids salwar dragter design bedst kigger på salwar kameez kids elsker. Flairen starter fra den øverste del, der starter fra brystlinjen. Flåderne gør en dukke som udseende, så små piger ser smuk ud.

Små piger elsker at se bedårende i tøj, der bæres af unge piger. Det får dem til at føle sig glade for at prale med sine venner om deres nye kjole. Indisk dressing, især salwar kameez-dragter, bæres nemt af små børn og får dem til at føle sig fri, mens de spiller. Den indiske kulturs påklædning bringer også en dejlig følelse, mens man ser små piger, der smukker godt ud i indiske salwar kameez-dragter. Specielt designede dragter med arbejde udført på det, som broderier, bånd slidt, sequin arbejde ser fantastisk ud på dem og små piger elsker også at strejfe rundt i det.

Pin
Send
Share
Send