Skønhed og mode

Sådan poper du en pimple?

Pin
Send
Share
Send


Det er alle piger mareridt, når de vågner op til et bums på deres ansigt om morgenen, vil denne bums ikke bare få dig til at blive flov over at gå ud, men vil også langsomt få dig til at falde i en depression om dit udseende, hvis det ikke går og dette problem er faktisk står over for mange piger rundt om i verden i dag.

Mange produkter er tilgængelige, som giver et meget udtalt løfte om at udrydde acne straks fra dit ansigt og på grund af en alvorlig lidelse for dette mirakel bliver mange piger bytte for at købe produkter, som nogle gange ikke virker, men ikke bekymre dig, der er et par sikre og meget effektive måder, der giver dig de bedste og hurtigste resultater med hensyn til at slippe af med en bums straks.

Popping Pimples - God eller Bad?

Du har planlagt en begivenhed eller nat i dit liv, og så pop vises en bums. Det er fristende at pop den zit og har en fejlfri hud. Du tror måske, at det er let at pope det og blive færdig med det. Men er det godt? Absolut ikke! Det er en meget dårlig ide. I mange tilfælde giver pimples bumserne længere, og smittefordelingen er et andet efterdybende. Klemme og forsøge at pope det, gør infektionen værre, og bakterierne spredes bare. Det er bedst at afvente det.

Overvej at tage en anti-acne behandling fra en hudlæge og bruge de produkter, der anbefales af hudplejepersonale. Også efter en daglig hudpleje rutine, der passer til din hud vil stoppe forekomsten af ​​bumser over tid.

Sådan kan du sikkert pope en pimple og tips til at huske på, før du gør det:

 • Sørg for, at du har rene håndklæder handy.
 • En vaskeklud, der er ny og ren, er en god ide, hvis du planlægger at dampe dit ansigt. Det er også en god idé at poppe en bums efter et varmt brusebad.
 • Vælg en skarp nål som dem, der bruges til at sy.
 • Dette tip er valgfrit. Mærker som Sephora, gør kom færdige ekstrakter, der kan bruges til at udtrække pimple i stedet for at bruge fingrene. Du skal dog vide, hvordan du bruger disse ekstraktionsanordninger for at undgå permanent skade.
 • Sørg for at du steriliserer nålen eller udstødningen, inden du bruger den.
 • Gnid altid alkohol. Isoprophylalkohol anvendes som et desinfektionsmiddel og skal anvendes uanset om du bruger fingeren eller en nål eller en ekstraktionsanordning.
  Gnid alkoholen før og efter.
 • Anvendelsen af ​​tørringslotion har været stor især at desinficere såret, efter at pus er blevet fjernet.

Hvad er måder at pop på et broderi på?

Her er få tips til at kende den rigtige måde at pope en bums på:

1. Dine hænder:

Når du har fulgt de præ-care tips, kan du bruge dine fingre til at pop pimple eller whitehead. Sørg for også at følge efterbehandlingen, som forhindrer yderligere skade og spredning af bakterier.

2. Af dermatologen:

Besøg en hudlæge vil hjælpe med at bestemme hvilken type bums kan dukke op, og hvad kan det ikke. De giver topiske cremer, der dræner overskydende olie, der dræber pimpleen. Store bumser kan behandles ved dræning og ekstraktionsmetode efterfulgt af hudlæger. De kan også foreslå andre behandlinger og terapier og behandle den underliggende årsag til acne. Dette er den rigtige måde at pope på en pimple-søger ekspertrådgivning.

3. Ved nåle:

Du kan også bruge steriliserede nåle til at pive en pimple og igen, skal du sørge for at følge præ-care tips. Når du har dukket pimpleen, følg postvæsenet mandatorisk, da infektionsmulighederne er meget højere. Sørg for at du ved, hvordan du popper en bums med en nål.

4. Ved at bruge varme klæder:

Du kan bruge en varm klud, der er gennemblødt i meget varmt vand og pop en bums. Sørg for at følge før og efter pleje tips.

Sådan poper du en pimple:

Spørgsmålet om alle piger sind er, hvordan man popper en bums uden at forlade et ar, Svaret på, hvordan man popper en bums? er givet i detaljerede detaljer nedenfor:

Renhed:

Rensning er det første skridt til at fjerne en bums, da bumser trives på bakterier, vask dine hænder omhyggeligt, før du rører brystet. Vær meget forsigtig, da snavsede hænder kun vil lykkes ved at anspore brystet til at trives på huden, hvilket giver dig yderligere ubehag og gør det til at se endnu mere truende ud.

Rengøring af huden omkring bums er også nødvendig, da bumsektoren kræver, at bakterierne læger og vokser. Hvis du smutter pimpleet efter desinficering af huden med en vatpind og nogle desinfektionsmidler, reducerer chancerne for pimple-væksten kraftigt. Huden kan helbrede hurtigere, og der vil ikke være tegn på pimple eller noget ar på den måde på dit ansigt. Vattensprøjten fjerner overskydende olie, og alle bakterier forhindrer væksten af ​​bums, når den er poppet.

Se mere: Sådan Reducer Acne Overnight

Eksfoliering og antioxidering:

Afskalning er påkrævet for at fjerne døde celler fra huden, så din hud kan strække sig let og dermed give dig mulighed for at pope pimple lettere. Afskallning med en velrenommeret defoliator giver din hud styrken til at regenerere nye celler, så din hud kan helbrede, når pimpleet er dukket op. Vær forsigtig med, hvordan du poper pimpleen og altid bære desinficerede handsker for at undgå enhver form for infektion.

Se mere: Sådan undgår du acne

Når du har popet en pimple, er der et par ting at huske på:

 1. Brug aldrig dine bare fingre, da dette kan føre til yderligere infektion på grund af bakterierne i dine hænder.
 2. Rengør det altid med antibakteriel eller alkoholopløsning.
 3. Incase det er blødning; Brug en varm klud for at stoppe blødningen.
 4. Dabbing salicyklinsyre helbreder også såret og forhindrer yderligere bakterier.
 5. Brug Neosporin, hvis såret begynder at scab.
 6. Rådfør dig med en hudlæge for at forhindre ardannelse og behandling med ar fjernelse.

Pimplechefen:

Pimpleets hoved er normalt placeret i centrum og er hovedårsagen til vækst af bums. Tænk på hovedet som pimpleens hjerne derfor helt fjerne pimple pop det fra midten, så hovedet er fjernet udrydder enhver forestilling om yderligere vækst, så du ikke behøver at bekymre dig om den pågældende bumse mere. Hold altid hænderne rene og prøv altid at anvende desinficerede handsker for at undgå enhver form for infektion.

Det er naturligt, at lidt blod og puss skal ledsage pimpleets hoved, som kun viser, at bums er endelig blevet ødelagt. På den anden side viser for meget blødning, at du har lagt for meget pres, som kan efterlade et ar, så sørg for at anvende kun en lille smule tryk for at fjerne hovedet og undgå ardannelse.

Sådan poper du et Pimple derhjemme med en pin eller et nål:

Lad os tage et kig på, hvordan man popper en bums uden ar:

 • Rens dine hænder og ansigt. Vask dine hænder med sæbe og vand og dit ansigt og forsigtigt exfolierer. Et varmt eller varmt brusebad inden du popper et bumser er en god ide, da det blødgør bums, hvilket gør det lettere at pope.
 • Sørg for at sterilisere tappen eller nålen (dit valgfri våben). Brug af en matchstick eller en lighter, passér nålen gennem flammen og afkøl den ned. Gnid alkoholen efter det.
 • Gnidning af alkohol på bums og området omkring det steriliserer bums.
 • Steriliser også dine hænder. Alternativt kan du bære latexhandsker.
 • Her er den vigtige del - piercing pimple. Pust forsigtigt den hvide del, toppen af ​​bums. Pierce over, parallelt med dit ansigt og ikke ned. Piercing det ned, vil yderligere skubbe bakterierne ned.
 • Mens nålen stadig er i huden, lav en lille tåre, så pus kan drænes. Det hvide hoved eller den hvide del af bums er intet andet end død hud.
 • Dræn pus. Skub forsigtigt fra siderne og tag pus ud. Sørg for, at du har på dig handsker eller bruger en ren, varm klud rundt om fingrene for at forhindre spredning af enhver infektion.
 • Bagefter er der ingen pus og det oser blod.
 • Påfør en tørre lotion. Dab på nogle alkohol og en pletbehandling, som du bruger.
 • Anvend ikke sminke i mindst en time efter du har ramt en bums.

Se mere: Hvordan man fjerner acne ar

Ting at undgå:

Pimples opstår normalt på grund af det konstante forbrug af junkfood, der opvarmer maven, drikker rigeligt med vand og følger en sund livsstil for at undgå et møde med en bums, hvilket giver dig en sund og fejlfri hud.

Det er ikke godt at pope en bums, medmindre du ved hvordan man gør det rigtigt! For at være mere realistisk, kan vi ikke hjælpe, men pop der zit. Dette er nogle af vores skønhedsscenarier, der kræver sådanne drastiske trin. Vi håber, at de tip vi har delt, hjælper dig. Sørg for ikke at skabe yderligere skader. Husk altid at sterilisere og gennembore over og ned. Det lyder skræmmende, men det er forsøg og testede metoder. Håber det virker også for dig. Ellers, se en hudpleje specialist eller en hudlæge.

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send