Skønhed og mode

9 Best Pantene Conditioners I Indien Med Priser

Pin
Send
Share
Send


Søger du et godt Pantene balsam? For at få plus vedligeholde smukke tresses, ønsker man at følge den korrekte hårpleje vane. Shampooing dit hår hjælp til at fjerne snavs, fedt plus overdreven olie som af din hovedbund. Men dit hår kræver yderligere næring til at genopfylde fugtindholdet, for at flade dem i øvrigt mindske frizz uden at veje dem ned. Til dage artiklen vil forklare dig hvordan pantene balsam arbejder og anvender 9 bedste pantene conditioners, der er tilgængelige i Indien sammen med deres priser.

Bedste Pantene Conditioner Produkter I Indien Med Priser:

1. Pantene Pro-V Anti Dandruff Conditioner:

Du skal prøve Pantene's anti-skæl conditioner, at kamp flager, brændende plus irritation effektivt. Af mange aktive elementer som zinkpyrithion undgår det også forekomsten af ​​flagerne plus andre problemer som reaktion plus tør hovedbund forbundet med skæl. Normal brug reducerer udseende af skæl med succes. Denne panteen shampoo plus balsam er i fællesskab den bedste anti-skælbehandling, du kan opdage.

Pris: 180 ml til INR 180

2. Pantene Pro-V Curly Hair Series Tør til fugtig kondensator:

Det vedligeholder at kontrollere fugtbalancen af ​​dit tørre plus krøllede hår og forsvarer det også fra yderligere skader. Det giver desuden en vedvarende definition på dine krøller plus reducerer frizz i bedre grad. Denne balsam er mild på dit farvebehandlede hår.

Pris: 750 ml til INR 2096

Se mere: Wella Conditioners

3. Pantene Total Damage Care Conditioner til tørt hår:

Denne kondensator udgør trin 2 i Total Damage Care-sortimentet fra Pantene, da disse produkter er beregnet til at blive anvendt i forbindelse. Det giver den væsentlige næring til hårsækkene, genopfyld fugtighed for at tørre og beskadiget hår, vejer ikke håret eller gør det fedtet plus giver blødere plus ekstra håndterbart hår. Det er et af de bedste og mest effektive pantene conditioner til dray hår.

Pris: 180 ml til INR 120

4. Pantene Nature Fusion Fuldhed & Livsstil:

Destineret til at blive brugt af shampoo fra samme sort indeholder dette også druemostfrø plus avocadoolie. Det er uden omkostninger for parabener plus arbejder for at nære og forsvare det trætte hår for yderligere fylde, blødhed plus glans. Denne serie kombinerer naturen plus videnskaben helt for at skabe natursyntesen for at forkæle plus pleje af dit hår.

Pris: 170 ml til INR 180

5. Pantene Pro-V Glat og slank finish:

Det viser sig at bekæmpe alle tegn på beskadiget hår som splittede ender, ujævnheder, sløvhed og tamme tangles. Det dækker hver hårstreng ved at konditionere partikler, der danner et defensivt lag på håret, og derfor samles det glattere og skinnere. Dens velhavende pro-vitamin-formel har til formål det tørre og skadede hår at fodre dem indefra. Ved den regelmæssige brug sammen med shampooen opnår du sundere, afbalancerede og nærende hår.

Pris: 720 ml til INR 1100

Se mere: Forlad i Conditioner til krøllet hår

6. Pantene Pro-V Hair-Fall Control Conditioner:

Når dit hår er beskadiget inde plus plus svækket af rødderne, fører det til ekstremt hårfald. Den overlegne hårkontrolmetode for denne balsam nærer plus styrker håret fra oprindelsen til spidsen for at gøre det stærkere og undgå det fra ekstra brud på grund af dehydrering af det fugtige indhold i hårstrengene.

Pris: 70 ml for INR 165

7. Pantene Reparation & Beskyt Balsam:

Pro-V balsam til alle hårtyper mål og reparationer stadig det mest bekymrede plus gammelt hår. Det mål plus reparerer skadede tråde - og skyll væk væk uden en skitse for sundt, fritflydende hår.

Pris: 800 ml til INR 420

8. Pantene Pro-V Daily Moisture Renewal Conditioner:

Pantene Daily Moisture Renewal Conditioner fjerner skaden på 100 blow-dry's til hår, der er blødt, silkeagtigt og håndterbart. Det er specielt formuleret til at virke ligner dit hårs naturlige lipidlag for at hjælpe med at styre fugtens oversvømmelse. Så det hjælper til at forhindre protein-stripping, manglende egenskab af kobbermineraler i vand, udnytter mens et system ved Daily Moisture Renewal Shampoo. Dette hydratiserende balsam er i hvilelys tilstrækkeligt til regelmæssig brug plus vil ikke veje håret nedad.

Pris: 700 ml til INR 440

Se mere: Bedste Garnier Conditioner

9. Pantene Advanced Care Conditioner:

Denne Pantene balsam opskrift, ved en vitamin B5 kompleks, begynder på hårets overflade plus forbedrer hår sundhed, ind og ud. Effekten er stærkere *, mere dramatisk hår. Denne avancerede formel er ideel til ethvert hårtype, der tæller farvebehandlet hår. Der er 5 løsninger: fugt, styrke ved siden af ​​skader, blødhed, letvægtsforsvar og farvevibration. Det giver sundere hår ved hver vask som sammenlignet med en non-condition shampoo.

Pris: 1120 ml til INR 662

Se videoen: 10 Best Hair Serums in India with Price. Serum for Indian Hair. 2017 (Oktober 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send