Sundhed

Hvordan man taber sig i en måned?

I denne æra stræber alle til at have en godt tonet og pasformet krop. Men man skal forstå, at tabe sig ikke er en en dags opgave. Du har erhvervet den vægt på en dag, så taber vil tage tid, men når du er klar og fast besluttet på at være slank, kan du uden tvivl opnå det. Inkulcate en sund livsstil, som betyder sund mad og et fitness regime at tabe sig.

Her er top 22 måder, der diskuteres for at tabe sig i en måned:

1. Forsøg ikke at gøre alt på én gang:

Vi forpligter os ofte for meget og bliver dermed slave over for vores umulige mål. Vægttab er ikke et øjeblikkeligt spil. Det kræver tålmodighed, indsats, tid og dedikation at miste de ekstra pund, som du har erhvervet med tiden. Alt du skal gøre er at lave små ændringer på din måde. Start med vanen at snacking på grøntsager, der har mindre proportioner af fødevarer, og du vil se, at du tilføjer det til en langsigtet fordel af vægttab mål.

Se mere: Sådan taber du dig hjemme i en uge

2. Planlægge:

Når du bestemmer dit mål, er det vigtigt for dig at planlægge en måde at opnå det på. Husk planlægning er nøglen til succes. Vi er alle opmærksomme på den mad, vi skal indtage, men det bliver umuligt at følge det, når der ikke er nogen mulighed for at spise. Planlægning sikrer, at vi aldrig er vagt med sporet. Man bør begynde at vide, hvad der skal spises for hvert måltid og snack og hvad der skal købes.

3. Begynd med en salat:

Grøn leafy salat er nødt til indtagelse, når du er klar til at tabe sig. Spis en tallerken grøn salat før din frokost og middag, og du vil miste op 120 kalorier om dagen. Salater hjælper dig ikke kun med at spise mindre, men giver også kroppen den nødvendige ernæring.

4. Har nødder:

En portion på ti nødder hver dag sikrer, at du får en god dosis sunde fedtstoffer, protein, fiber og vitamin E. Forbruge nødder med frugt som eftermiddagsinterval. Når det er nødvendigt at vælge nødder, betragtes valnød som en god mulighed, da den er rig på fedtstoffer, det holder dig fuld i længere tid.

Se mere: Sådan taber du dig hjemme hurtigt

5. Walking:

Walking er den bedste og enkleste form for motion. Det er den overordnede øvelse af kroppen. Brisk gå ud over 30 minutter om dagen resulterer i enormt fedt tab. Start med vanen at gå 5 minutter hver dag efter middagen. Ikke kun denne gang begrænser sygdom og øger stofskiftet i din krop. Regelmæssig walking brænder på 500 kalorier om dagen. Så tag på dine ørepropper, lyt til favoritnumre og start med at gå.

6. Sund morgenmad:

Når du starter din dag med et sundt måltid, har du tendens til at være energisk hele dagen. Så i enhver chance gå ikke glip af din morgenmad. At have morgenmad sent siger efter klokken 10:00, nedsætter kroppens metaboliske hastighed, som igen tilfører flere fedtstoffer i kroppen. Har en sund morgenmad; inkludere fullkornsspirat med et eller to pocherede æg, bagt bønner på toast eller müsli med yoghurt og frugt. Har limonade og frisk juice imellem det holder din krop hydreret og fuld i længere tid. Medtag friske frugter og grøntsager til din kost.

7. Afslut drikker:

Hvis du er fast nok til at tabe sig, giver op med alkohol. Hvis du er en regelmæssig drikker quitting, vil det være en kick start for dig, på væk for at tabe sig. At give alkohol i de tidlige stadier af vægttab er afgørende. Vær opmærksom på meget, du drikker, så du ved, om det er til din nydelse, eller det er blevet din vane. I betragtning af det tager de nødvendige skridt.

8. Ryst det op:

Hvis vi har tingene i lang tid, bliver vores krop vant til det. Så hvis du har undret dig ved at spise den samme morgenmad, frokost og middag i mange år nu og næppe mærke til nogen forandring i din krop, er det den rette tid til at blande alle ting. Det er klart, at din krop ikke har det svært at fordøje mad i nogen tid nu. Alt du skal gøre er at foretage visse ændringer i din kost. Hvis du har korn i din morgenmad, skal du erstatte det med et eller to pocherede æg og en skål. Disse vil langsomt påvirke din kropsstruktur og i en måned vil du se en forskel. Føj til dine portioner af måltid som om du har tre gange om dagen; gøre det til seks.

9. Udøver regelmæssigt:

En øvelse spiller en vigtig rolle for at opretholde en sund krop og gør det muligt at skabe et kalorieunderskud og tabe sig uden at sulte din krop og nedsætte dit stofskifte. Mennesker, der udøver regelmæssigt, taber ikke kun vægten mere effektivt, men er mere heldige til at holde det væk. Uanset hvilken øvelse du gør, skal du altid sikre dig, at din kropsholdning er korrekt. Ufuldkommen krop sammen med anstrengelse er en sikker skudt måde at få en skade på. Og en skade vil sætte dig tilbage på dit vægttabsmål.

10. Dyb vejrtrækning:

Lær den rigtige måde at gøre dyb vejrtrækning, hvor du bruger fuld lungekapacitet og er i stand til at strække indånding og udånding i meget længere tid. Korrekt vejrtrækning øger effektiviteten. Yoga praksis som Bhastrika og Kapalbhati pranayama øger stofskiftet. Det hjælper med at opdatere hele kroppen og giver en kølefølelse til dit sind og du taber effektivt.

11. Har et meget realistisk mål:

Den nemmeste og den bedste vej til vægttab er at have et realistisk mål, der hjælper dig med at være på sporet og også undgå frustration.

12. Kalorier:

Forskellige faktorer er ansvarlige for vægttab i 1 måned. Den bedste måde at gøre dette på er at holde styr på dine kalorier. Du kan få dem fra den mad, du spiser, men du skal skære ned på 3.500-7.000 pr. Uge for at kaste lidt vægt om en måned. Reducer portionerne fra pladen og nægter også enhver anden hjælp. I stedet skal du tage mad, der har højere kalorieindhold som slik, frisk frugt eller salat.

13. Sænk sukkerrørets indtagelse:

Det er bedst, hvis du helt kan fjerne dette fra din spiseplan. Dette øger op til 1.200 pr. Dag og reducerer også dit energiniveau.

14. Gør nogle kardioaktivitet:

Det er ikke nødvendigt, at du deltager i en boot camp klasse eller en maraton, der vil hjælpe dig med at tabe på kun en måned. Bare husk at være aktiv. For at udøve kan du også tage 30 minutters gang eller jogge. Dette vil let hjælpe din krop til at brænde fedt. Det kan tage lidt tid, men langsomt vil din krop være vant til at gøre det regelmæssigt, denne proces hjælper dig med at forbedre kaloriefreningen og også tabe få pund om 1 måned.

15. forbruge mindre kød:

Forbrug af kød hver dag kan være et dårligt tegn til at reducere din vægt. Således skifte til at spise fisk, der ikke er fyldt med fedt som kød. Kød har også mange antibiotika og andre væksthormoner, der hjælper med vægtøgning.

16. Skønhedssøvn:

Hvis du ikke har tendens til at sove korrekt, kan det føre til øget appetit. Dette er også et almindeligt problem i søvnløshed. Dette kan også føre til midlertidig høj, hvilket gør det til et punkt at sove på det rette tidspunkt til din seng og også at du ikke er vågen nok.

17. Sænk sukkerindtaget:

Jeg kan nu bare forlade sukkerindtaget helt. Men du kan prøve at spise dette ikke mere end 1 gang om dagen. Du kan tage sukker kaffe kun en gang om dagen. Undgå at spise nogen chokoladebar overhovedet. Hvis du gør det overhovedet, kan du også straffe dig selv.

18. Heinous Regimen:

Du kan kun forsøge at tabe på kun 1 måned, hvilket ikke er en dårlig ting. Du vil også gå igennem mange livsstilsændringer, mens du forsøger at tabe sig. Men det er afgørende, at du ikke vælger meget skændsigt regime i livsstilsvanerne.

19. Vær aktiv:

Vær aktiv, når du selv er hjemme. Dette kan gøres ved at følge mange måder og hænge i motion. Du kan klatre op ad trappen i stedet for at tage løft, løbe ovenpå og gøre dyb rengøring for at forbrænde ekstra kalorier. Du kan også lave nogle øvelser, mens du ser fjernsyn.

20. Hold styr på hvad du spiser:

Hold styr på alle dine fitness rutiner og uanset hvad du brænder. Du kan tilmelde dig noget internetprogram eller få apps til at holde styr på kalorierne, vægten og fødevareplanen.

21. Sig nej til hvide kulhydrater:

Sig nej til nogen hvid mad faktisk. Hvide fødevarer som pastaer, ris, brød, havregryn eller kartofler har rigeligt med kulhydrater til vægtforøgelse. Du kan erstatte skinke med andet kød som kylling, svinekød eller nyrebønner.

22. En snydedag:

Vil du tabe sig hurtigt i en måned? Så er det vigtigt, at du tager en snydedag i løbet af en måned. Bestem dagen i forudgående af mange grunde. Dette vil hjælpe dit stofskifte til at skifte til lavere gear og dermed hjælpe med lavere kalorier indtag.

Talrige faktorer er forbundet med beslutningen om at forsøge at tabe sig, herunder udseende og opnåelse af bedre helbred. Husk at være vedholdende med dine træningsprogrammer. Følg ovenstående tips på en disciplineret måde, og der går du!