Skønhed og mode

25 enkle naturlige skønhedstips til acne

For de fleste af os er bumser en af ​​de mest krævende skønhedsproblemer, som har tendens til at overflade på de mest begivenhedsrige dage i livet. De viser sig at være et stort tilbageslag for din tillid. Nå, hvad vi har brug for er nogle afhjælpende skønhedstips, der hjælper med at forhindre forekomst af bumser og også fjerne de ar, de efterlader. Læs nedenfor for at udfolde en skønhedshemmelighed.

Pimples er kilden til mange en persons vej. De vises på de mest uberørte steder og nægter at forsvinde hurtigt. Og selv når de forlader, efterlader de minner i form af lapper eller mærker. Hvem kan ikke lide glat, klar hud? Nogle er heldige nok til at blive født med det. Men for andre skal de arbejde hårdt for at nå det.

Bedste Hjemmelavede Skønhedstips til Pimples Fjernelse:

1. Omhyggelig vask af ansigt:

Det er vigtigt, at du ikke forsøger at skrabe ud eller briste dine bumser. Dette kan være smertefuldt og absolut efterlade mærker. Du skal hellere vaske dit ansigt forsigtigt og prøve særlige acne cremer eller urtepastaer for at reducere deres sværhedsgrad.

2. Hyppig vask:

Vask dit ansigt ofte for at holde det fri for olie og snavs. Olie og snavs er to faktorer, der i høj grad hjælper med at øge sværhedsgraden af ​​bumserne. Dette er en af ​​de enkleste skønhedstips til bumser på ansigtet, som er meget nyttigt at slippe af med acne.

3. Ikke-komedogen sminke:

At holde dit ansigt rent er ekstremt vigtigt, mens du forsøger at reducere acne. Ofte er hovedårsagen til vores bums ikke andet end kosmetik, vi bruger. Så brug ikke-comedogenic make-up og økologiske hudplejeprodukter.

4. Hygiejniske pudebetræk, håndklæder og så videre:

Du skal holde alle former for tøj, der kommer i regelmæssig kontakt med dit ansigt rent. Så sørg for, at din pudebetræk bliver rengjort regelmæssigt, og at du bruger en frisk en hver nat. Brug aldrig snavsede håndklæder, mens du tørrer dit ansigt.

5. Sund mad:

Dine spisevaner påvirker også din skønhed! frisk og sund mad resulterer i sundere hud sammenlignet med olieholdig junk. Så undgå krydret, olieagtig mad, mens du prøver at kontrollere en bue af acne.

6. Tør dit ansigt forsigtigt:

Igennem vask, skal du være forsigtig, mens du tørrer dit ansigt også. Brug bløde håndklæder og blid din hud forsigtigt. Brug ikke det samme håndklæde igen eller lad andre bruge det. Dette sprer bakterierne hurtigere.

7. Druer:

Ja, de dejlige druer, alle elsker at spise, er også fremragende til ens hud også, især ved behandling af bumser. Der er mange måder at udnytte denne foranstaltning på. Du kan kun skære nogle store druer og placere dem over dine bumser, eller du kan blande nogle druer og anvende den som en pasta.

8. Rose vand:

Overdreven olie er hovedårsagen til acne. Så det vigtigste er at kontrollere oliesekretionen. Vask dit ansigt med rosenvand efter rengøring det hjælper med at fjerne overskydende olie fra din hud. Bland lige mængden af ​​rosenvand og astringent. Dab en bomuldskugle og anvend dette generøst på dit ansigt. Dette middel kan gøres 2-3 gange hver dag for at opnå de bedste resultater.

9. Aloe Vera:

Aloe Vera har altid været kendt for sine fremragende hudtoningsegenskaber. Saften af ​​aloe blade er yderst hjælpsom til at gøre din hud blød, glat og bums fri! Hvis du har en aloe plante i dit hus, så er det eneste, du skal gøre, at skære et af sine blade og derefter anvende gelen på det berørte område. Du kan bruge organiske aloe geler eller cremer, hvis du ikke ejer en plante.

10. Tulsi Indsæt:

Tulsi er en anden fremragende urtemedicin til acne. Friske basilikum eller tulsi blade er de bedste, men tørrede blade tjener formålet også. Bare knus nogle af bladene i noget varmt vand og drej det til en pasta. Derefter anbringes det på det berørte område og venter på, at urten virker sin magi.

Se mere: Ayurvediske tips til acne

11. Klipper:

Klipper er en meget almindelig køkkenrediens, der også bruges i masser af skønhedsbehandlinger. Tag 3-4 fedter og grind det groft. Bland de jordede fedter i lidt mælk eller vand for at danne en pasta. Påfør dette på bumserne på dit ansigt og lad det stå i 10-15 minutter. Skyl af med koldt vand. Bemærk, at fedtholdige olieindhold i denne pasta kan forårsage brændende fornemmelse, især når det anvendes på forværrede bumser. Det er derfor tilrådeligt at først lave en patch test og derefter fortsætte

12. skat

Honning bruges i en række skønhedskoncoktioner. Det hjælper med at gøre din hud mere glat og plettet fri. Tilsætning af citronsaft til det er en glimrende idé. Men citronsaft kan være en dårlig ide for de alvorlige pimple tilfælde, da det kan forårsage brænding og agitation. Brug tørret kanel til disse.

13. Muskat:

Muskat eller 'jaiphal', som det er mere almindeligt kendt, er et af de utrolige hjemmelavede skønhedstips til bumser. Tag 4-5 muskatnød og rør dem i en kværn for at få fint pulver. Nu tilføj en mængde mælk eller honning til at lave en pasta. Anvend dette på de berørte områder i dit ansigt og i andre regioner. Lad det være i mere end 10 minutter, og vask derefter grundigt med vand.

14. Yoghurt:

Enkel anvendelse af yoghurt på din hud hjælper dig også med at slippe af med kviser. Yoghurt hjælper også med at skære solbrændthed og gøre din hud mere retfærdig og glattere. Yoghurt er en af ​​de perfekte og naturlige skønhedstips til acne.

15. Sesamfrø:

En fin pasta med sesamfrø gør jobbet også! hvis du bruger frø så er du nødt til at suge dem natten over. Du kan jorden frøene i en pasta om morgenen. Sesamfrø er den bedste skønhedstips til ansigtspimple.

16. Kanel og honning:

En kombination af kanel og honning kan hjælpe dig med effektivt at løse problemerne med bumser uden meget. De er de bedste hjemmelavede tips til acne. Tør rist nogle kanel eller dalchini tråde og slip derefter til en fin pulverform. Tilføj om en spiseskefuld honning til det for at gøre en glat pasta. Påfør dette direkte på bumser eller acne ar og lad i 10-15 minutter. Vask senere med koldt vand. Dette middel kan gøres næsten hver dag i en uge for at se bemærkelsesværdig reduktion i bumser.

17. Kartoffel:

Kartofler kan anvendes på mange måder. Du kan enten anvende kartoffelsaft på de berørte områder eller bare lægge kartofler på din hud. Du kan endda grate nogle kartofler og bruge det.

18. Hvidløgstip til acne:

Hvidløg er de bedste tips til fjernelse af bumser. Det er fyldt med antibakterielle, antivirale og anti svampegenskaber. Overfladen af ​​svovl i hvidløg hjælper helingsprocessen. Tag en stor hvidløgskage og skær ind i halvdele. Udvind frisk hvidløgsjuice og applicer direkte på bumserne. Lad være i maksimum 5 minutter og vask derefter med lunkent vand. Dette middel bør være 3-4 gange om dagen for at se forskellen i forekomsten af ​​bumser. Desuden hjælper der 1-2 hvidløgskage hver dag også med at rense blodet.

19. Sandeltræ Pasta Og Rosewater:

Sandeltræ har fremragende helbredende og beroligende egenskaber. Dens anvendelse holder huden klarere og derved forhindrer dannelsen af ​​bumser. Lav en fin pasta ved grundigt at blande 2 spsk sandeltræpulver med den nødvendige mængde rosenvand. Påfør på de berørte områder på ansigtet. Lad det tørre i en time og vask derefter med vand.

20. Neem blade:

Neem har mange antiseptiske egenskaber. Disse hjælper med at reducere de bakterier, der forårsager forværring af bumser. Således anvendelse af neem blade er en stor hjælp til at slippe af med akne.

21. Damp:

Damp er kendt for at være en gavnlig hjemmelavede skønhedstips til bumser. Det hjælper med at åbne tilstoppede porer på huden og fjerner også spor af snavs, bakterier og olie. Efter dampbehandlingen vil din hud kunne trække vejret frit. Tag dit dampbad ud og fyld det med varmt vand til det ønskede mærke. Lad dit ansigt og nakke tage godt i dampen i få minutter. Herefter vaskes dit ansigt med lidt varmt vand og tørrer det derefter tørt. Dampmiddel kan gøres to gange hver dag, og du vil kunne se forskellen i din hud efter 4-5 dage.

22. Tea Tree Oil:

Brug af tea tree olie er en meget god skønhed tips til acne. Det indeholder terpinen-4-ol og finder anvendelse i masser af medicinske behandlinger. Tea tree olie besidder antibakterielle egenskaber, der hjælper med at udrydde acne forårsager bakterie. Det er vigtigt at fortynde te træolie før brug. Bemærk også, at en meget lille mængde af olien skal påføres pimplesne. Lad det stå i nogle minutter og vask derefter med vand.

23. Mynde:

En fin pasta lavet af knuste mynteblade hjælper også med at reducere bumser. Mint blade blandet med havre arbejde vidundere om bumser. De fleste af de erfarne fagfolk sagde at være mynte er et af de mest ideelle skønhedstips til acne af ansigt.

24. Agurksaft:

Agurksaft er et af de gode tips til at slippe af med akne. Den er fyldt med gode hydratiserende og køleegenskaber til huden. Tag 2 spiseskefulde friske agurkjuice ud. Til dette tilsættes lidt mælk og få dråber citronsaft. Dip en ren bomuldskugle i væsken og anvend generøst på de ramte områder af bumser på dit ansigt og hals. Forlad en tid og vask derefter med vand. Denne agurk juice afhjælpe er nyttigt for både olieagtig eller kombination hud.

25. Rå Papaya:

Rå papaya er et meget effektivt hjemmelavede tips til acne. Den klæbrige hvide mælk fra rå papaya kan gøre underværker for din hud. Tanken om at bruge det kan lyde at være en slukning, men slutresultatet af regelmæssig brug vil ændre dit outlook. Skær en rå papaya i to stykker, og brug fingrene til at tage den mælkeholdige væske ud. Påfør dette direkte på bumserne og lad det gå i 15-20 minutter. Vask grundigt med koldt vand. Brug dette middel til helt at undgå problemer med bumser.

Så hvis du har haft problemer med bumser i lang tid, skal du begynde at bruge disse effektive hjemmelavede skønhedstips til bumser og sige farvel til bumser for evigt. Din hud vil ikke kun være fri for disse uønskede udbrud, men vil også udstråle en strålende glød, der henter dig beundring overalt, hvor du går.