Skønhed og mode

9 Moderne og elegante Silver Chokers med billeder

Sølv chokers er en af ​​de mest elskede smykker elementer, der er tilgængelige i dag. Chokerne er stilfulde og elegante og er beregnet til fritidstøj. Der er flere mønstre på samme tid, der er skabt til fest slid og cocktail middage. Disse har diamanter anbragt på dem for at give dem et kongeligt udseende. Vælg din foretrukne choker i sølv fra listen og lad hovedene dreje hver gang du træder ud i stil.

Seneste og stilfulde Sølv Chokers til Kvinder i Trend:

Her er de bedste designs af sølv chokers til piger.

1. Diamond Choker i sølv:

Få denne fantastiske sølv choker, der har 3 tråde af glitrende diamanter rundt omkring det. Denne vidunderlige sølv choker passer smukt rundt om halsen og giver dig et lyst rigt udseende. Du bliver nødt til at parre dette med designer outfits beregnet til en aften ude eller et cocktailparty.

2. Silver Disc Choker:

Vælg denne dejlige sølv choker, der består af små sølv skiver. Denne minimalistiske sølv choker er meget smuk og kan parres med fritidstøj. Den delikate funktion af denne choker gør den meget elegant og elegant.

3. Heart Chain Silver Choker:

Vælg denne sølv choker halskæde til et yndefuldt udseende, der er perfekt til enhver lejlighed. Hjertet vedhæng i midten af ​​halskæde er en vidunderlig tilføjelse til denne choker. Den smukke sølv choker er perfekt til toppe og jeans eller endda sommer kjoler.

4. Solid Band Choker i Sølv:

Se dristig og fed i denne solide sølvchoker, der får dig til at ligne en gadeformet rockstjerne. Dette er bedst egnet til at blive brugt over fritidstøj som jeans osv. Det solide band i sølvchokeren har en unik lås, der også ligner det udvidede bånd, hvilket giver det et overordnet udseende.

Se mere: Hvidguld Choker

5. Sterling Silver Choker:

Noget der er helt unikt er denne sterling sølv choker halskæde, der har en vidunderlig vedhæng. Chokerens sølv nautiske knude er eksklusiv og særskilt. Dette giver en rigtig flot choker, som du nemt kan flaunt godt.

6. Vintage Silver Choker:

Alt vintage er ikke gammel. Vælg dette fantastiske smykke, der passer til alle dine tøj. Det går smukt godt med traditionelle tøj og designer også. Det indviklede arbejde i denne særlige choker er ret storslået. De diamantformede centre overalt er særligt unikke.

Se mere: Velvet Choker

7. evighed sølv choker:

Denne choker halskæde i sølv betragtes som en af ​​evigheden kollektioner. Choker har et cirkelvedhæng, der ikke hænger fra chokeren, men er forbundet med choker fra begge sider og giver illusionen af ​​en kontinuerlig ring. Det er grunden til, at disse chokere hedder evighedskokere.

8. Multi Wire Silver Choker:

Silver choker smykker har en række stilarter, der er elsket af mange. Det mest elskede mønster er dette multi-wire sølv choker design, der ser både tungt og fint ud. Illusionen om fuldhed er skabt af de mange lag tyndt sølvtråd, der er spændt rundt. Det delikate mønster opretholdes også på grund af afstanden mellem hver ledning.

Se mere: Almindelig sort choker

9. Chain Choker i sølv:

Denne fantastiske sølvkæde choker er strålende for dem der elsker tunge mode smykker. Sølvchokeren har en kædelignende virkning, fordi den har tykke sølvsløjfer, der er sammenflettet sammen. Par disse med fritidstøj eller til rockekoncerter at se cool ud.

Sølv chokers er rasende i dag på grund af de forskellige typer, der er tilgængelige på markedet. Stilene har brede, tynde og flere ledninger. Den anvendte sølv kan blandes med diamanter for at give et rigt udseende. Vintage og evighed sølv chokers tilbyder en anden stil af halskæder, som også er noget, du måske vil overveje og føje til din kitty.

Se videoen: Updated Underground House (Januar 2020).

Загрузка...