Sundhed

Prostatacancer Symptomer og årsager

Prostatacancer er en kræft, som angriber og rammer mænd. Prostata er et lille valnøddæmpet organ, der er placeret i mands reproduktive system udelukkende i urinrøret og beskæftiger sig med udelukkelse af urin fra kroppen. Prostata spiller en central rolle i funktionen af ​​både en mands reproduktive system og hans affaldssystem. Selv om det er almindeligt kendt, at prostatakræft normalt rammer mennesker, der er over 60 år, er det ikke sjældent, at en ung spritely mand i tyverne ikke får denne kræft. Der er flere årsager til alkohol, som alle fører til døden hos den mand, der lider af prostatakræft. Det er en langsom opbygning gennem årene. Undersøgelser har vist, at selv om det er blevet fundet hos yngre mænd, er det ret sjældent hos mænd under 40 år.

Prostatacancer er næsten sikker død, fordi kroppen på dette tidspunkt bliver påvirket af alderen. Over 60 år begynder en mand at reducere bekæmpelse af bakterier som hvide blodlegemer reducerer. Alderdommen er udført med mange sygdomme, hvor prostatakræft er en af ​​de mere alvorlige.

Prostatakræft Symptomer og årsager:

Se mere: Hvad er årsagerne til uregelmæssige perioder

Årsager til prostatakræft:

Nedenfor er et par årsager til prostatakræft, som hjælper med yderligere at belyse virkningerne af denne sygdom:

1. Old Age:

Alderdommen har mange effekter i vores krop. Vores knogler vokser svage, vores styrke begynder at aftage, vi føler ikke længere, at vi kunne køre den ekstra mile. Sammen med fysiske begrænsninger medfører alderen også problemer som hjerteproblemer og vejrtrækningsproblemer. Alderdom bringer også problemet med prostata, prostata opstår normalt hos mennesker i den ældre alder, fordi det handler om funktionsforstyrrelsen i urinkirtlen. Hvis du har problemer med at urinere, få dig selv tjekket for to ting, den ene er en nyresten, og den ene er prostatakræft.

2. Alkohol:

Fritidsalkohol forårsager ikke dette problem. Overdriven alkoholforbrug gennem årene har en stærk hånd at spille i prostatakræft. Det skyldes, at alkohol forlader din krop via din urinveje derfor i din alderdom, hvis du bruger for meget alkohol, risikerer du at forstyrre din prostata, som kan forårsage gas i området efterfulgt af sår, som derefter efterfølges af prostatakræft.

3. Overvægtige mænd:

Overvægtige mænd risikerer også at have prostatacancer, da overskydende fedt i kroppen allerede påvirker og forårsager belastning på kroppens organer. Og i din gamle alder, når din krop ikke er i stand til at fungere som det, der bruges til fedme, kan forårsage noget så dødelig som prostatakræft, så hold altid sund for at være sikker.

4. Prostatakirtler:

Hvis en mand lider af prostatakirtler allerede, så er det ret indlysende, at han også kan udvikle tegn og symptomer på prostatakræft. Dette er en af ​​de mest naturlige årsager, der let kan gættes. Generelt under prostatacancer begynder en tumor at udvikle mig i prostata og dette er en af ​​årsagerne til spredningen af ​​svær prostatacancer. Man bør opdage og slippe af med det på knytnæve, kun som om det spredes, så det kan gøre en mand virkelig syg.

5. Race:

Race er en anden af ​​de vigtigste og mest mulige årsager til prostatakræft. Hvis du kommer fra en afroamerikansk baggrund, har du en høj chance for at udvikle problemerne med prostatakræft bedre end nogen anden. Dette er et af de mest synlige spørgsmål hos mænd og generelt hos mænd, der tilhører sådanne klaner. Ud af 10 diagnosticeres næsten 8 mænd med prostatakirtler. Generelt har disse mennesker en dårlig fysisk opdragelse og bliver temmelig let afhængige af foul medications (undtagelser er mulige), hvorfor de bliver afhængige af alkohol og udvikler de forskellige tegn på prostatakræft. Blandt alle mænd tilhører det laveste antal mænd med prostatakirtler problemer fra asiatisk og latinamerikansk baggrund.

6. Kost:

Man bør spise at holde sin alder i tankerne. Der er et par ting, som du bliver nødt til at undgå, når du vokser op. Dette er en af ​​de primære risikofaktorer for prostatakræft. Mange mænd følger ikke en sund kost. Dette er en af ​​årsagerne til prostatakræft. En person, der lider af prostatakræft, står over for nogle alvorlige problemer, som f.eks. At en person ikke skal spise en super tung diæt, når han vokser op. Hvis han opretholder en rig kost, så kan han også stå over for nogle afskedige maveproblemer. Dette symptom er især for mænd, der spiser meget animalsk fedt og andre rige kødvarer.

7. Placering:

Mange mennesker er ikke opmærksomme på dette, men det er faktisk en af ​​hovedårsagerne bag prostatakræft. En person, der lider af prostatakræft, burde skyldes denne grund i første omgang, da man opholder sig i et uhygiejnisk miljø kan gøre ham syg let og kan også føre til urininfektion, som yderligere kan udløse prostatakræft. Der er mere end én type prostatacancer, men på en eller anden måde er alle forbundet med dette symptom. Mennesker bosiddende asiatiske er det levende eksempel på denne årsag til prostatakræft. Asiatiske mennesker lider af symptomerne på prostatakræft den mest på grund af denne særlige årsag.

8. dårlig livsstil:

Livsstil eller den måde, du bruger din hverdag i dit liv på, kan være en årsag, der kan udløse prostatakræft. Blandt alle prostata kræft årsager, dette er de mest mulige. En person, der lever en dårlig livsstil, vil lide af nogle alvorlige sundhedsmæssige problemer, som også kan omfatte prostatakirtlerproblemer og andre problemer som urininfektion og endda mavesmerter.
Under prostatacancer anbefaler lægerne, at personen skal tage en god mængde hvile for at give den nedre bukedel og kirtlen involveret i vandladning også i en hvilepase. Dette vil hjælpe med at helbrede personen meget nemt og effektivt.

9. Høje niveauer af calcium:

Hvis en person indtager gode mængder calcium, så kan han gå gennem fasen af ​​prostatakræft. Folk ved ikke rigtig godt om dette, men det er en af ​​de mest potentielle prostatakræft årsager. Calcium kan let udløse forekomsten af ​​prostatakræft, og dette er en af ​​de grundlæggende grunde til, at en person vil stå over for nogle alvorlige prostatakirtler og senere skal indlægges til hans prostatakirtler. Blandt alle de nye problemer er prostatakirtlen problemer de mest synlige.

10. Forbrug af lave mængder vand:

Hvis en person bruger en lav mængde vand, så vil han lide af prostatakirtler. Forbrug af lave mængder vand kan være et af de primære problemer i forbindelse med behandling af prostata. Disse ubehag går ikke generelt væk, og det kan tage en dårlig tur, som den enkelte måske skal indlægges på et hospital.

Se mere: Symptomer på polio

Symptomer på prostatakræft:

Før prostata kræft tager fuld kontrol over din prostata, er der nogle symptomer, der kan give dig den nødvendige støtte og information til at give dig mere tid end hvad der forudsiges og i nogle tilfælde helbrede dig selv helt, nogle af disse symptomer er:

1. Forsinket urinstrøm:

Antag, at du skal urinere, men når du er på toilettet, det tager tid for urinen at starte, er dette det første tegn på prostatakræft. På dette tidspunkt reducerer kræftdannelsen på prostata funktionen og forårsager en forsinkelse i vandladningen. Dette er det tidlige stadium, så det kan behandles, selvom det ikke er helt, vil det give dig en retfærdig kæmpekamp, ​​før sygdommen overtager din krop helt.

2. Dribling eller lækage af urin:

Dette sker hovedsageligt, når vandladningen er afsluttet. Som en lille mængde urin fortsætter med at komme ud et stykke tid efter, at vandladningen er færdig. Dette viser, at der er en uregelmæssighed i strømmen af ​​urin gennem din prostata, der indikerer en mulig kræft. Behandling er nødvendig på dette tidspunkt, eller du kan miste evnen til at urinere helt.

3. Burning Sensation:

Der kan være tre forklaringer på, hvorfor din urinvej brænder, når du urinerer. For det første er det muligt, at du lider af en infektion, for det andet kan du få en nyresten og for det tredje kan du lide af prostatakræft. Brændingen kan skyldes opbygning af urin i prostata på grund af den uregelmæssige strømning. Uregelmæssig strømning forårsager infektion, der kan udvikle sig til kræft.

4. Nedre rygstivhed:

Stivhed i nedre ryg er også et andet symptom på prostatacancer. Der er en række tilfælde, hvor en person, der lider af prostatakræft, kan få en tidlig checkup og også sætte en stopper for sådan smerte og smerter også. Dette er en af ​​de primære årsager bag forekomsten af ​​prostatakræft også.

5. sæd i urinen

Sæd i urinen viser, at der er en alvorlig uregelmæssighed i dit reproduktionssystems funktion, hvilket især er din prostata. Selvom prostata er lille, har den en meget vigtig rolle at spille i dit reproduktive system, og når det bliver manipuleret, er det en mulighed for, at systemet bliver beskadiget. Sæd i små mængder i din urin vil vise dig, at du måske lider af prostata og har brug for læger hjælp med det samme.

6. Langsom urinestrøm:

Langsom urinestrøm viser, at der er en belastning på din urinvej. Der er blokering, der forhindrer urinen i at flyde ordentligt. Denne blokering kan være en kræft på din prostata. Kræft på din prostata forsinker funktionen af ​​dine nyrer og reproduktionssystem derfor er det meget sandsynligt, at du på et tidspunkt vil finde det svært at urinere frit.

Se mere: Symptomer på Rabies

7. Smerter i de øvre lår:

Sever øvre lår smerte er også et andet prostatacancer problem. En person vil stå over for nogle alvorlige vanskeligheder i overlårene under prostatacancer. Dette er ret naturligt og undertiden er det forbundet med træthed.

8. opfordrer til at urinere om natten

En person vil stå over for en trang til at urinere om natten, hvis de lider af urinprostatacancer. Mange mænd oplever dette, og det kan siges at være et af de mest potentielle prostatacancer symptomer.

9. Blod i urinen:

Sommetider kan prostatacancer forårsage sår i urinvejen, disse sår kan bløde til tider, derfor er det helt normalt for en prostatacancerpasient at være forsigtig med, at der på et tidspunkt vil blod komme ud med hans urin. Hvis dette sker, kræves en læge straks før der er yderligere skade på din prostata. Blod i din urin er en alvorlig prøvelse, men endnu en gang er der to forklaringer. Det kan være en nyre sten, som også gør dig urin blod. Men i en alderdom er prostata mere sandsynligt, derfor er det altid godt at være forsigtig.

10. Vanskeligheder ved opførelse:

Hvis du lider af prostatakræft, kan man også stå over for nogle alvorlige vanskeligheder med erektion. En brændende eller smertefuld fornemmelse under vandladning er et af de primære symptomer på vandladning. Smertefuld ejakulation er et af de mest sete prostata kræft symptomer. Dette er et af de tegn og symptomer, hvorigennem man kan opdage, om de lider af prostatakræft eller ej.