Skønhed og mode

15 mest populære shampooer i verden 2018

World No 1 Shampoo Mærker:

Shampoo er en god mad til håret. Lad os se de 15 bedste shampooer i verden.

1. Moroccanoil Fugt Reparation Shampoo:

Moroccanoil Moisture Repair Shampoo består af arganolie og keratin bortset fra at indeholde fedtsyrer og proteiner til at reparere og berolige beskadiget, tørt og svækket hår. Det er fri for hårde kemikalier som sulfat, fosfat og helt parabenfri. Denne shampoo er sikker på farvet eller farvet hår. Det vil lade dit hår glat, blødt og håndterbart.

2. Bumble And Bumble Tonic Shampoo:

Det er en tonic shampoo af Bumble and Bumble, som er lavet af naturlig te-træolie, ekstrakter af pebermynte, rosmarin og citrongræs. Produktet kommer i en 8 ounce flaske og er en daglig favorit blandt mange. Det renser forsigtigt hovedbunden sammen med toning og beroligende også. Dens kraftige formel er stærk, men blid og har en himmelsk duft.

3. Matrix Biolage Scalptherapie Normaliserende Shampoo:

Matrix Biolage Scalptherapie Normaliserende shampoo passer bedst til normale til olieagtige hårtyper. Det er formuleret med et botanisk kompleks af citrongræs, gingko biloba, pollen og salvie smeltet med specielle rensemidler, som dybt renser hovedbunden uden at tørre det ud. Det efterlader dit hår glat, oliefrit og håndterbart. Det har en meget mild lugt, som næppe er mærkbar.

4. Joico Color Forhindre Violet Sulfat-Free Shampoo:

Dette er den perfekte shampoo til mennesker med farvede eller farvede maner. Det har et multispektret forsvarskompleks, der er fusioneret med antioxidanter og UV-beskyttende stoffer, der kæmper sammen med eventuelle tonale forandringer, der kan påvirke hårfarven. Det består også af bio-avanceret peptidkompleks, der tilføjer molekylstyrke og rekonstruktion fra cuticle til cortex.

5. Dove Nourishing Oil Care Shampoo:

Dove Nourishing Oil Care shampoo er den meget krævede løsning på kruset, tørt og beskadiget hår. Den unikke kombination af vægtløse argan- og kokosolier gør det til et af de bedste valg blandt mange. Det hjælper med at styre frizz, gør det mere håndterbart og sundt sammen med dybt nærende indefra. Det vil give dig blødt, glat og skinnende hår.

6. Philip B Pebermynte Og Avocado Volumizing & Clarifying Shampoo:

Philip B Peppermint og Avocado Volumizing & Clarifying shampoo er sikkert for farvet behandlet hår. Det løfter væk restprodukter for at genoprette hårets naturlige vitalitet og glans. Det renser også håret dybt og lader det hoppe og skinnende. Det stimulerer cirkulationen og derved beroliger spændinger. Den har en mild Ph på 5,5 til 6 formuleret med 16 rene planteekstrakter sammen med essentielle og bærerolier med 2,3% ren pebermynteolie.

7. Pureology Nanoworks Hydrate Shampoo:

Pureology Nanoworks Hydrat shampoo er endnu en shampoo egnet til farvet eller farvet hår. Det renser håret og hovedbunden uden at fjerne farve. Det er en koncentreret fugtgivende shampoo med luksuriøs duft til en multi-sensorisk, spa-lignende oplevelse. Dens nulsulfatformel med det eksklusive anti-fade kompleks danner en rig skum, mens den infunderer hår med essentiel hydrering og farveopbevaring.

8. Paul Mitchell Original Shampoo One:

Paul Mitchell Original Shampoo One er en blid vask, farvesikker shampoo til kemisk behandlet hår. Det kombinerer afbalancerede overfladeaktive stoffer, der leverer rige skum, der beskytter farve. Dens blandede panthenol og hvede leveret balsam, der forbedrer hårets tekstur. Den består af ekstrakter af henna, rosmarin, kamille, jojoba og aloe vera olie, der forbedrer skinnet af hår. Det efterlader dig med lysende og håndterbart hår.

9. Kerastase Nutritive Bain Oleo-Relax Udglatning Shampoo:

Denne shampoo af keratase kommer i en 8,5 ounce flaske. Det renser forsigtigt og fjerner håret, hvilket gør det blødt, skinnende og håndterbart. Det er designet til tørt og oprørshår og indeholder shoreaolie til glat hårkutik. Det leverer en rig skum og renser hårbunden og håret uden at tørre det ud.

10. Fekkai PRX Reparative Shampoo:

Fekkai PRX Reparative shampoo er infunderet med arganekstrakter og duftende luksuriøst af vanille og crme. Dens befæstende rengøringsmiddel fjerner og beskytter hår mod skade. I fremtiden er svagt hår resistent over for skader. Det reparerer også hår indefra. Massering af shampoo i hovedbunden ved hjælp af fingre vil give en rig skum og en himmellig duft til dit hår.

Se mere: Hårdykningshampoo

11. Redken Flaske Kontrol Shampoo:

Redken Dandruff Control Shampoo er den perfekte løsning til tørre, skæl og let fladhalsbundet hår og hår. Det hjælper med at fjerne og bekæmpe skæl fra hovedbunden og håret. Det har et eksklusivt interbond hovedbundssystem og hydrozone system og dets lavendel ekstrakt og glycerin bidrage til at lindre og hydrere hovedbunden. Efter brug er hovedbunden afklaret og lettet, hvilket efterlader håret skinnende og let.

12. Diametress Luscious Volumizing Shampoo:

Diametress Luscious Volumizing shampoo er beriget med godheden af ​​panthenol, proteiner og ionisk ladede nexxuspheres, der bygger tykkelse og smuk krop i hver hårstreng. Dens fremragende ingredienser tilføjer fuldhed og volumen til endda baby fin, slank eller tynd luft. Den avancerede mikrosfære teknologi giver den gradvise frigivelse af styrkende ceramider, genopfyldning af næringsstoffer, antioxidanter og UV-beskyttelsesmidler. Det efterlader hår med udstråling og vedvarende helbred.

Se mere: Shampoo Til Rettet Hår

13. Giovanni Glat Som Silke Deep Fugtighedsbevarende Shampoo:

Giovanni Smooth as Silk Deep Fugtgivende shampoo gør præcis hvad det siger. Dens perleformede formel lammer godt på hår og hovedbund og renser forsigtigt. Selv kemiske processer hår renses godt for blødt, håndterbart og glat hår. Ustyrligt og kruset hår er bragt under kontrol. Det har nul sulfat. Den kommer i en 8,5 ounce flaske og beskytter beskadiget hår og efterlader det skinnende glans.

14. Mizani Thermasmooth Shampoo:

Mizani Thermasmooth Shampoo med C3 udglatning kompleks teknologi og kokosolie, ceramider og kationiske polymerer er en cremet, konditionschampo, der renser hår og hovedbund grundigt, mens man forbereder sig til udjævningsprocessen. Det fugtiger og fjerner tørt og skørt hår, der efterlader dem bløde og håndterbare.

15. Beecology Botanisk honning og sulfatfri shampoo:

Dette er en helt naturlig sulfatfri shampoo fremstillet, som ikke indeholder kunstige farver, natriumlaurylsulfat, silicium og parabener. Det er infunderet med naturlig honning og botanik som hvedeproteiner, aloe vera, kamille og appelsin. Det reparerer håret naturligt og tilføjer kroppen med inklusion af sojaproteiner. Denne shampoo er specielt god til farvet eller farvet hår.

Se mere: Sådan Shampoo korrekt

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.