Skønhed og mode

10 Light Weight & Water Proof Beach Sko i mode

Strand tid betragtes som afslappet og ubekymret. At være hip mens du er på stranden, skal du have et perfekt par sko beregnet til stranden. Strandsko er pulserende, farverige sko, som er dejlige at gå på stranden og holde sandet væk også. Flip-flops og sandaler er de mest almindelige typer af sko at bære, da de let glider på sko.

Bedste Strandsko til mænd og kvinder i nyeste design:

De fleste af disse strandsko kommer i farver, der er lyse og med fed design også. Se her på vores 10 bedste Beach Shoes i trend.

1. Flip Flops:

Disse er de mest almindelige typer af strandsko til mænd og kvinder. De har en åben tå stil og en Y-formet strapped, der passer snævert mellem din første og anden tå. De er gode til det varmere vejr og perfekt til stranden. Husk at disse sko ikke er meget venlige til løbende formål.

2. Sandaler til mænd og kvinder:

Sandaler er en anden type strandsko, der har en tyk rem, der vikler rundt om din fods vip. Disse er robustere end flip flops og har mere balance. Sandaler er lavet som mænds strandsko samt kvinders strandsko. De kommer i mørkere farver mest af tiden.

3. Surfing Tøfler:

Surf tøfler er også de bedste sko til stranden, da de giver komfort. De kommer i levende farver og design og går godt med dit strand slid. De fleste badebeklædning har tropiske designs; disse surfe tøfler også projekt samme tema.

4. Boat Beach Sko til kvinder og mænd:

Bådesko blev lavet til mænd og kvinder for at hyppige stranden og brugte både. Bådets våde dæk var, hvor disse bådsko kom til nytte. Det giver en masse trækkraft, og det gør det til en meget alsidig sko til stranden.

5. Cork Sole Sko:

Et andet godt alternativ, der er ekstra lette og enkle korksålsko. Disse alsidige sko er lavet med gummipolstring på bunden og korksålen på toppen. Disse gør skoene meget lyse og komfortable. Båndene på toppen giver dig også godt greb.

Se mere: Løbesko til kvinder

6. Træsko:

Strandsko, der har en tyk sål og åben hæl, er træsko. Disse kommer i forskellige stilarter, men de fleste af dem er det lette slip på stilarter uden stropper eller fastgørelsesdele. Skoene er meget imponerende og holder dine fødder ventileret.

7. Scuba Sko:

Støvler til vand er det, du har brug for, når du dykker. Disse scuba sko kommer op til din ankel og giver fuldstændig beskyttelse til dine fødder. Det er holdbart og holder alle bakterier ude. Materialet der bruges til at lave disse sko gør dem meget åndbare og langvarige.

Se mere: Vandtætte sko

8. romerske sandaler:

Få et godt greb på stranden med disse klassiske romerske sandaler, der tilbyder stil og komfort på samme tid. Disse strandsko har stropper, der krydser dine fødder for at give dig et fast greb og balance på det våde sand. Åben tå stil hjælper med at holde vandet og sand væk fra fødderne.

9. Barefoot Sandals:

Perfekt strandbeklædning til damer, disse barfods sandaler gør en fashion statement på strande over hele verden. Disse strandsko damer er gode til at supplere din bryllupsrejse look. Spidsen på nogle af disse sko er meget sart.

Se mere: Walking sko til mænd

10. Vandsko:

Er du nogen der for det meste er ind og ud af vandet? Så er disse vandsko det, der er nødvendigt. Disse har såler, der giver en masse støtte, og de er gode til at holde vandet ud af skoene. Afløb er meget let i disse sko.

Strandsko gør din dag på stranden sjov og sikker. De er lavet af materiale, der er vandtæt og åndbart. Disse sko til stranden går for det meste på stil. Prøv stilarter til bare strand- og sandklæder eller dem til surf og vandaktiviteter. De fleste af dem er levende i farve og blander sig godt sammen med omgivelserne.

Se videoen: Top 10 Lightweight Cars with Supersports Performance Fastest 0-60 Acceleration (Januar 2020).

Загрузка...