Frisurer

Stamcellebehandling for hårtab

Er du træt af hårtab? Nu er der ingen grund til at bekymre dig! Her er en smart løsning til det! Vi tilbyder dig en unik måde at forhindre hårtab på en sådan måde, som bruger stamcellebehandling til hårtab.

Hvad er årsagen til hårtab:

Før du går i dybere for at vide om kur og hjemmemedicin for hårtab, er det vigtigt at kende de grundlæggende årsager til hårtab. Hårtab kan skyldes mangel på krævede proteiner og mineraler, skæl, ukorrekt oliering osv. Også forkert kost, stress og hurtig livsstil er det, der resulterer i hårtab og svagt hår. Dette kan tages hånd om, hvis man noterer sig hvad han / hun spiser og hvor vigtigt det er at tage sig af dit hår.

Bortset fra disse kan der også andre grunde. Selv miljømæssige grunde som støv kan tilskynde hårfaldsproblemer. Alligevel er der en hel del medicinske kurer (kirurgisk og ikke-kirurgisk), med hvilken man kan bekæmpe hårfaldsproblemer.

Behandlinger for hårtab:

Der er to metoder til at helbrede dit hårsårsproblem. Det drejer sig om hårtransplantation og stamcellebehandling.

Hårtransplantation til hårfald:

Medicin kan kun nedsætte hastigheden af ​​hårtab, og det er ikke helt omvendt. Kirurgiske metoder flytter håret fra et sted til et andet. Men for at sikre succesen med sådanne hårtransplantationsoperationer skal der være sund follikelvækst fra donorhår. Manglende evne til donorhår fører ofte til svigt af sådanne meget dyre metoder.

Stamcellebehandling (behandling) for hårtab:

Et ekstremt levedygtigt og hurtigt populært alternativ er behandling med stamceller til hårtab. Selvom det normalt er forbundet med komplekse biologiske problemer, er dette en universelt anvendelig behandling og kan også forhindre skaldethed. Selv hårspecialister anbefaler stamcellebehandling til behandling af hårgenvækst. Læger siger, at stamcellebehandling er bedre end hårtransplantationsmetoder. Det er omkostningseffektivt og også den mest foretrukne måde af fagfolk.

Hvad er stamceller:

Stamceller er i det væsentlige små stamceller. Disse celler opdeles og formodes i forskellige celletyper, derfor er de medicinsk betegnet Mesenchymale stamceller. De fungerer som et reparationssystem, der genopfrisker celler, efter at de har gennemført deres livscyklus. Denne proces kaldes stamcelle transdifferentiering eller plasticitet. Disse stamceller er stort set af to typer:

Embryonale stamceller.
Ikke-embryonale eller voksne stamceller: der dækker

 1. Benmärg: ekstraheres ved at bore i benet.
 2. Blod: ekstraheret gennem fereseproces.
 3. Fedtvæv: ekstraheret ved fedtsugning.

Cellerne opnået fra egen krop involverer de mindste risici. Fedtvæv eller fedtceller er de rigeste kilder til mesenkymale stamceller eller MSC'er.

Se mere: Anti Hair Fall Shampoo

Stamcellebehandling for hår skaldethed:

Hår er også lavet af stamceller, der kræver stimuli til at vokse hår. Men når disse celler bliver gamle, eller er beskadiget, er de ikke i stand til at genskabe hår.

Hårfollikelpapilla består af bindevæv og en kapillærsløjfe. Også hårfollikel udvikler sig hovedsageligt fra dermis, dvs. de er mesodermale. MSC'er er ikke kun mesodermal oprindelse, men spiller også en rolle i reparation og regenerering af follikelpapillen.

Fremgangsmåden til skaldethed indebærer, at stamceller høstes fra en persons hovedbund i områder af skaldethed. Derefter isoleres de dermale kappe-kopceller fra follikelbasen. Over tid replikeres de og injiceres derefter i de skaldede patches. Således bliver de hormonpåvirkede skaldede patches genoplivet med sundt hår over tid.

Til hårtab tages fedtcellerne fra taljen og de behandles for at aktivere stamcellerne. Derefter injiceres disse på en lignende måde. Når regenereringen starter, vaskes cellerne af eventuelle opløsninger til behandlingen, der fører til hårvækst inden for få uger. Injicerede stamceller begynder at sende molekylære signaler til folliklerne og dermed begynde væksten af ​​nye hår.

Bortset fra egne kropsceller har der været nogle fund, der viser, at plantestamceller også kan bidrage til at opnå lignende resultater.

Hvordan stamcellebehandling for hårtab virker på hovedbunden:

Stamcellen terapi til at opmuntre hårvækst og forhindre tab af hår følger en bestemt procedure:

 • For det første tager læger en prøve af dit blod.
 • Derefter separeres blodplade-rige plasma fra det og tages ud.
 • Det blandes derefter med et sårhelingspulver, der er kendt som 'a-celle'.
 • Efter det bliver helt blandet med blodpladen, injiceres det tilbage i hovedbunden.
 • Derefter får patienten en god hovedmassage, der fungerer som en kick-start-mekanisme for den injicerede ting at træne.
 • Denne procedure kræver specialiserede læger og kan ikke gøres uden dem.

Stamcellebehandling for hårtabsresultater:

Resultaterne af denne procedure kan variere fra person til person. For nogle kan det vise hurtige resultater, og for nogle kan det tage tid at vise effekter. Men dette ses som en omkostningseffektiv og den enkleste måde at forebygge hårtab og skubbe hårvækst på.

Sådan ved du om stamcelleterapi:

Hvis du er bekymret for, hvordan du går ind for en stamcellebehandling, kan du søge efter en tricholog i dit område. Han vil hjælpe dig med at komme i gang med en aftale og proceduren for denne behandling. Denne hårregenerationsbehandling kan ske i et møde og koster tusindvis af rupees i Indien.

Selv om der er et par sektioner af mennesker, der rent faktisk går ind for denne form for behandling, er der dog en stor del af mennesker, der foretrækker at bruge hjemmemekanismer til hårvækst. Hjem retsmidler er effektive for hårvækst, men kirurgiske behandlinger er tidsbesparende og en engangsindsats. Derfor ses dette som en omkostningseffektiv metode til forebyggelse af hårtab.

Ingen bivirkninger:

Denne stamcellebehandlingsmetode bruger sikre og naturlige ting, da det bruger stamceller fra patientens krop selv. Derfor har dette ingen bivirkninger på patienten. Denne proces ses også som en permanent løsning på hårtabsproblemer. Der kræves to til seks møder afhængigt af sværhedsgrad og omfanget af hårtab.

Stamceller terapi fordele:

Denne stamcellebehandling til hårtabsbehandling har flere fordele, som omfatter følgende: -

 • Sikker og omkostningseffektiv metode.
 • Permanent hårvækst løfte.
 • Bruger patientens egne stamceller, så der er færre eller ingen chancer for sygdomme eller sygdomme, mens de injicerer cellerne.
 • Det er den mest foretrukne løsning i forhold til andre kirurgiske og ikke-kirurgiske metoder.
 • Tager lidt tid til at udføre denne behandling.
 • Bekæmper hårtab og mønster skaldethed i livet.
 • Forbedrer vores hårs kvalitet og tekstur.
 • 100% sikker med nul bivirkninger.

Bedste stamcelle terapi udbydere i Indien:

En meget sofistikeret procedure kræver ekstra pleje. For den bedste behandling henvises til de allerbedste. Her er de tre bedste klinikker, der servicerer deres kunder med optimal tilfredshed.

Se mere: Bedste olie til hårfald

 • Dr. Nigam's Clinic, Mumbai
 • Chaitanya stamcellecenter, Pune
 • StemRX Bioscience Solutions, Navi Mumbai

Baldness and hair fall problem berøver en person af deres tillid og ændrer ofte de bedste extroverts til indadvendte loners. Hår er en del af vores overordnede personlighed og den meget grundlæggende funktion i vores krop. Tidligere var der ingen bedste måde at vende om. I dag, med fremskridt inden for videnskabelig forskning, giver stamcellebehandling millioner af mennesker en gylden stråle af håb. Jeg håber, at denne artikel hjælper dig med at vælge den rigtige måde at forhindre hårtab og skubbe hårvækst på. Lad os også have en kommentar!