Skønhed og mode

15 bedste sund kost til glødende hud

Pin
Send
Share
Send


Folk fra hele verden, uanset om de er gamle eller unge, ønsker alle at se smukke og smukke.

For at se ud som en million bukke behøver du ikke altid at gå dyre parlors eller bruge alle de produkter du har læst om i blade, du kan gøre vidundere ved blot at ændre din kost til noget sundt og let. En god diæt er den egentlige hemmelighed til en glødende hud. Hvis du håber på at få nogle forslag, er du kommet til det rette sted.

Bedste sund kost til glødende hud:

Her gives nedenstående den bedste og sunde diætstipediagram for glødende og retfærdig hud, som virkelig er gavnlig for din hudglød. Listen over kost diagram indeholder forskellige typer fødevarer.

1. Frugtsalat til glødende hud:

At få smuk hud er ikke en dyr affære længere. Ifølge forskellige eksperter og rådgivere kan du få det i hjemmet selv. Det første skridt er at spise sundt. Og ved at spise sundt mad kost, mener vi en overdådig og velsmagende frugtsalat. Bare hugg alle dine yndlingsfrugter som æbler, bananer, appelsiner og ananas og drys peber over det til smag. En skål fuld af frugter til din kost vil medføre en stor omdannelse til din hud.

2. Kogt Grøntsager Til Fair Skin:

Kogende grøntsager er en anden måde at få dig god hud. Tag nogle bønner og gulerødder og kog dem grundigt. Du kan også tilføje bitter kalebasser, hvis du vil. Du kan mash dem, hvis du er eller spiser dem separat. Spise kogte grøntsager er helt sikkert en fantastisk måde at gøre din hud ser lys og strålende ud. Dette er en af ​​de bedste vegetabilske kost for glødende hud.

3. Hele korn til glødende hud:

Hele korn som hvede og byg skal ikke kun styre din vægt, men også hjælpe dig med at få en god og vidunderlig hud. Næste gang du handler, skal du bare få brunt eller fuld hvede brød og prøve at vælge chapattis og rotis i stedet for ris til dine måltider. Du kan også tage brun ris, hvis du vil. Det er meget sund og stærk mad kost for fain og glødende hud.

4. Mango til fair hud:

At gå på en diæt, der indeholder mango, skal gøre store vidundere til din hud. Det har 80% af A-vitamin, der forbedrer dit overordnede udseende og får dig til at se ung og smuk ud. Ingen anden kost kan slå denne mad i fordelene ved hudglødning.

5. Capsicum giver glødende hud:

Ved regelmæssig spisning af capsicum skal du hjælpe med at fjerne rynker og fine linjer. Du kan vælge mellem rød grøn og gul og blot tilføje dem til din yndlings salat. Det vil forbedre dit helbred og også vise på din hud med tiden.

6. Hørfrø Til Glødende Hud:

Hørfrø er fyldt med omega 3 fedtsyrer og er helt gavnligt for huden. Det bekæmper acne og giver dig lys og smidig hud. Har en skive af hørfrø tidligt om morgenen og se din hud se naturligt og lyst på ingen tid. Det er bedst for følsom hud.

7. Frugtsaft til rimelig hud:

Tilføjelse af frugtsaft til din daglige kost har vist sig at have flere sunde fordele. De forbedrer kvaliteten af ​​din hud, lyse og endda dem, få dem til at se unge og beskytte dig også for farlige eller hårde hudproblemer. Det er en god måde at blive hydreret og har været foreslået af flere eksperter også.

Se mere: Bedste Frugt Juice Til Fair Skin

8. Fjerkræ til glødende hud:

Fjerkræ kan være en anden vigtig tilføjelse til din kost. Det vil forbedre din sundhed og hud på flere måder. Tilføjelse af kylling til din salat eller lave en sund brune sandwich ud af det er nogle af de måder du kan bruge den på. At have kogt æg til morgenmad er også et andet alternativ.

9. Spirer til glødende hud:

Spirer er ikke kun sunde for din hud, men er også gode til dit hår. Det gør dit hår stærkere og skinnere. Det gør din hud ser helt nydelig ud. I stedet for at binge i usunde og olieholdige snacks, få dig en skål med sunde spirer og få din hud et helt nyt udseende. Dette er en af

10. Dark Chocolate hjælper til glødende hud:

Her er en godbid for din søde tand, en ørken værdig at nævne, der ville hjælpe dig med at rydde din hud op uden at være for bitter på munden. Mørk chokolade er anderledes end mejeriprodukterne, da kakaoindholdet i disse chokolader er normalt højt. Kakao er en ekspert antioxidant og kakao flavanoler rydder dit system som et afgiftende produkt. Den bedste diæt til glødende hud ville være en flot mørk chokoladekubus efter hvert måltid for at holde fordøjelsen kontrolleret og giftstoffer væk fra din hud.

11. urtete til retfærdig hud:

Urtete er den mest almindelige anbefaling, når det kommer til kost tips til glødende hud. når vi taler om urtete, er det første, der popper i vores hoved, den beroligende grønte te eller den afslappende morgenfrue og kamillebrygger eller lavendel og mintete. Urtete deltager i rydde op i din hud, gør huden lysere og lysere, da urtens næringsstoffer udskylder toksiner fra dit system og gør huden lysende lyse.

12. Havregryn og bær Glødende hud:

Havregryn eller havre er af afgørende betydning for huden, ikke kun fordi det hjælper med at lyse og belyser hudtonen, men også fordi det hjælper med at helbrede og pleje huden. havre eller den kogte form kaldes havregryn kan enten bruges som aktuelt applikator eller kan endda være en favorit morgenmadsmad. Bærene normalt goji eller blåbær og endda jordbær kan tilføjes til blandingen, så de antioxidantrige bær kan eliminere toksin og fremkalde glød til din hud.

Se mere: Naturlige Remedies For Glødende Hud

13. Yoghurt:

Sund kost til glødende hud vil også betyde yoghurt som en ørken efter hvert måltid eventuelt ledsaget af nogle bær eller frugt terninger som et efter måltid. Ernæringsværdien af ​​yoghurt blødgør og blødgør ikke kun huden, der giver en sund glød til det, men også tager sig af rynker og akne.

14. Granatæble til glødende hud:

Granatæble til din hud bidrager ikke kun til blodcirkulationen, men forbedrer det, men tilføjer også et sundt rosenrødt lys til din hud. Granatæble i form af frugt eller endda saften kan tilføje fugt og hydrering til huden, hvilket gør det blødt smidig og rosenrødt.

15. Nutty affære for fair hud:

Kost til glødende hud og ret hud vil faktisk kræve, at du holder nødder indarbejdet i din daglige kost, så du nemt kan holde dit helbred i skak og din hud glødende og attraktiv. Nødder kan tages i form af mandelmælk eller en håndfuld mandler, cashewnøtter og valnødder, skalede jordnødder og hasselnødder mv. Behandle dem som snacks i løbet af dagen.

Se mere: Vitaminer til glødende hud

Pin
Send
Share
Send