Skønhed og mode

9 Bedste Cherry Blossom Nail Art Designs

Japanske mennesker elsker kirsebærblomstrene eller kirsebærfrugtblomsterne, der ser smukke ud, når de blomstrer. Dette indtryk ses på forskellige japanske ting som tøj, tasker og også på bogomslag. Nu hvordan kan man ikke se disse dejlige kirsebærblomster på nagelkunsten, når japanske mennesker er berømte for deres smukke nagelkunst?

Negle kunst i kirsebær blomst design ser rigtig smuk ud. Disse gøres for det meste via håndfri design. Bare rolig, hvis du ikke har prøvet en endnu, kan vi fortælle dig, at disse er virkelig nemme at oprette. Det vil ikke kræve omfattende færdigheder i tegning for sikker. Du kan nemt gøre disse med en stripper eller en negle kunst børste og nogle tandstikkere.

Cherry Blossom Nail Arts:

Her er vores top 9 samlinger af kirsebær blomstre negle kunst. Håber du kan prøve nogle få!

1. Nem at gøre Kirsebærblomst Nail Art:

En flot lyseblå basisfarve afspejler sikkert det bedste af kirsebærblomsterkunst på neglene. Du kan prøve dette mønster med meget lethed ved hjælp af din striper til grene og nogle tandstikker er stump ende og en lyserød polsk for blomster. Brug dit prikværktøj eller slutningen af ​​et tandstikker til de sorte prikker inde i blomsterne.

2. Lille Cherry Blossom Nail Designs:

Du kan også prøve små kirsebærblomsterkonstruktioner som denne også. Her behøver du ikke for meget at gøre med blomsterne, men et par prikker vil være helt fine. Prøve det!

Se mere: Jeans og lynlås neglelak

3. Glittered Easy Cherry Blossom Nail Design:

Kilde Via

Du kan undertiden gerne give en glitrende effekt til dine negle efter oprettelsen af ​​det kæmpe flotte let kirsebærblomst design som det ovenstående. Vil du prøve det?

4. Svampet op Cherry Blossom Effect Nail Design:

Du kan give denne type af et kirsebærblomstret design et forsøg. Det vil kræve, at du svamper op to farver, nemlig. Blå og hvid til basen og derefter gå med din kirsebær blomstermaleri med en negle kunst børste og nogle tandstikker. Afslut med et overtræk.

5. Kirsebærblomst for partiet:

En fest klar idé til negle kan være noget som den ovenstående. Det er sødt at se på og virkelig skimrende til en fest. Du kan prøve denne ene ud med lethed. Brug striper i hvid eller en negle kunstdesign i hvide til grene og nogle rosa farve applikationer med et tandstikker kan være godt nok til blomster. Prøv det her!

6. Water Decal Cherry Blossom Design:

For det meste er kirsebærblomstret design skabt med en fri hånd. Men hvis du kan få fat i nogle gode vanddekaler, bliver hele processen meget let. Kan du få nogle gode vanddekaler til dine kirsebærblomster?

Se mere: Heart Nail Art Designs

7. Sponged up Cherry Blossom Free Hand:

Prøv en diagonal kører kirsebær blomst på en svampet base af hvid og blå fra et hjørne af dine negle. Effekten af ​​filialer gør denne negle kunst ser meget anderledes ud og defineres. Prøve det!

8. Cherry Blossom Tree Effect Nail Art:

Hvorfor gå altid til blomster? Gå til hele træet i stedet. Hvad vi mener er, at du kan oprette små små kirsebærblomstræer i stedet for blomster. Giv det noget splattere effekt af lyserød farve til blomsterne på grene. Giv foden også en græs effekt. Afslut med glitter eller normal gennemsigtig polering. Vil du prøve dette?

9. Helt glittet Cherry Blossom i akryl:

Brug først en højglanspoleret til neglene. Brug nu akrylpulver til at tegne de grene, blade og blomster ved brug af og akrylbørste og blandingsmedium. Akrylpulver og blandingsmedium giver dig 3d-effekten for blomsterne.

Se mere: Sød Cupcake Nail Art

Kan du lide denne artikel? Klar til at give kirsebærblomst nail art et forsøg?

Se videoen: Cherry blossom Nail Art Flower nail (Januar 2020).

Загрузка...