Skønhed og mode

9 fantastiske sundhedsmæssige fordele ved Nigella

Nigella også kendt som nigella sativa eller fennikelblomsten er en blomstrende plante. Udbredt i syd og sydvestlige hjørner af Asien bærer denne plante hvide eller blå petaled blomster med lang slank kapsel som frugt. Indenpå er deres frø og denne meget frø bruges som krydderi og bredt sat på at virke.

Også kendt som sort frø på grund af deres farve, kan disse frø ofte bruges til at ekstrahere olier fra det og anvendes. Selv om det er populært for mange en fordel, nævnes kun et par nedenfor:

Bedste fordele ved Nigella for sundhed:

Postoperation:

Du ved hvordan du mødes med en ulykke og bliver nødt til at blive betjent, og det efterlader et ubehageligt ar? Selv om det gør en god historie, fortjener den ikke en permanent position på huden, og dermed er nigella blevet testet specifikt for dette særlige problem. Det er kendt at beskytte peritoneale overflader fra at skulle bære et ubehageligt ar eller forvrængning på grund af en operation.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved citron

leukæmi:

Blodkræft eller leukæmi er en af ​​disse alvorlige sygdomme, for hvem en stabil, størknet kur skal formuleres endnu. At være en af ​​de mest dræbende frygtelige sygdomme, har det fået mange uskyldige liv væk og endelig en helbredelse til i det mindste stunt eller hvis heldig push tilbage er denne sygdom fundet rigtigt indenfor denne plante. Frøene til stede i frugterne af denne plante indeholder thymokinon, som inducerer apoptose i leukæmiceller.

Parkinsons sygdom:

En sygdom i nerverne, Parkinsons sygdom er en ret foruroligende sygdom, der primært påvirker middelalderen, men selv for denne nigella sativa har en kur. Frøet, som har thymokinonen, er kendt for at beskytte neuroner eller nerver fra giftige elementer.

Tyktarmskræft:

efter mange undersøgelser og undersøgelser blev det endelig afsløret, at nigella frøene også kendt som cumin frøene eller de sorte frø opkaldt efter deres farve indeholder kemo agent 5-fluorouracil som hjælper stunt eller forhindre tyktarmskræft fra yderligere spredning på samme tid undertrykke den. Undersøgelsen udført på rotter viste, hvor nemt dette tyktarmskræftniveau blev undertrykt uden nogen bivirkninger.

Se mere: Fordele ved at spise salat

Astma:

Thymokinon er til stede i rigelige i de sorte frø af nigella planten, som på undersøgelse af en astma tilfælde af dyr blev fundet at være meget højere i mængde end fluticasonen i deres krop. Sådan blev dets astmahærdende evner bragt til eksistens. Men en menneskelig test var endnu ikke forberedt. Så efter denne undersøgelse blev der gennemført en undersøgelse af mennesker, hvor disse meget nigella frø blev kogt i vand, inden de blev præsenteret for mennesket, hvilket resulterede i en meget klar astmatisk luftvej.

Blodtrykskontrol:

Nigella frøene er så nyttige, at et dagligt forbrug af disse frø for en straight, siger to måneder, kan gøre betydelige ændringer i dit LDL-kolesterol og blodtryksniveau. Dette er færdiggjort som en sikker skudmetode siden da for at reducere blodtrykket, samtidig med at man tillader en vej til behandling af mild hyperspænding.

MRSA:

MRSA er en dødelig infektion af bakterier, der er resistente mod antibiotika. Denne meget sygdom på en undersøgelse viste sig at reagere eller reagere på den kurbehandling, der anvendes af nigella frø og dermed betragtes som et middel til MRSA.

Kemisk våbenskade:

Kemiske våbenskadede patienter i en pludselig placebo-undersøgelse ramte et suk af lindring, da nigella frø begyndte at arbejde på deres skader. Et kogt vandekstrakt fra nigella-frøene kunne ses som at reducere nogle af symptomerne, såsom åndedrætsproblemer, lungfunktionelle lidelser, brystpustetødning og mange flere.

Se mere: Sapota Fruit Benefits

Livmoderhalskræft:

Herefter spiller thymokinonen den del. Cervixcancercellerne ved at være i kontakt med nigella sativa, der producerer en tilfredsstillende mængde af thymokinon, blev set til at trække sig tilbage eller dø eller skade sig, og der blev således fundet en anden kur af cervical cancer. disse forårsager ikke kun kræftfremkaldende cellers død, men også den yderligere spredning af andre kræftrelaterede celler.