Skønhed og mode

Top 9 Rocking Party Mehndi Designs med billeder

Fest lejlighed kræver opklædning og bliver pyntet på den mest fantasifulde måde. For indiske kvinder, klæde sig og festklæde til en lejlighed er ufuldstændig uden mehendi. Det står for et af de mest attraktive smykker i ens hånd. Det er en ældgamle tradition, der er blevet videreført i lang tid nu. Det kan helt sikkert betragtes som den mest foretrukne tradition i enhver fest lejlighed.

De hjælper med at udbrede din skønhed er den bedste måde. Du kan ikke kun bære mehendi på hænder, men også på fødder og ben. De er også kulturelt betydningsfulde i traditioner i Indien. Det spiller en stor rolle i forskellige indiske lejligheder, det være sig bryllup eller Karva Chauth eller andre sådanne lejligheder. Vi giver dig de 9 bedste Party Mehndi Designs med billeder, der skal bæres i fester. Gennemse gennem for at blive opdateret med de nyeste trends.

Amazing Party Mehndi Designs med billeder:

1. Bridal Mehendi Designs For Party:

Dette er den mest populære form for mehendi, når det kommer til tilstrækkelige lejligheder. De er fyldt med varieret vifte af mønstre som blomster, påfugler, motiver og er skabt mere udførligt. De er meget kreative i naturen og indeholder de fineste detaljer for at gøre bruden til enestående på hendes bryllupsdag. Der er en række designs til rådighed i denne forte af mehandi design. At finde det perfekte design kan være en vanskelig opgave for dig, da overflod af dette design er i store tal. De er lavet på en måde ved at holde brudens interesse i tankerne.

2. Simple arabiske Party Mehendi Designs for Hands:

Ligesom de indiske mehandi designs bestod af varierede mønstre, gør de arabiske ikke. De har deres konturer lavet på en dekorativ måde. Disse mønstre er meget enklere at lave, som er designet med tykke konturer af blomster, blade og vinstokke. Ifølge de seneste undersøgelser vinder arabiske designs stadig mere popularitet i disse dage. Selvom de ligner indiske designs, men der stadig er mønstre forskellige og nogle er meget hårde stilarter. Dette design er også meget populært i bryllupper, da hver tredje kvinde foretrækker dette design på deres hænder og ben. De ser smukt ud i lejligheder med deres indviklede blomster- og kronbladsmønstre.

3. Pakistanske Party Mehandi Designs:

En fascinerende og fantastisk kombination af det arabiske og indiske design. De består af indviklede små mønstre, som gøres meget omhyggeligt ved hjælp af mehndi tynde slag. De omfatter en kombination af forskellige mønstre som geometrisk, paisley og blomster. Disse er perfekte til fester som bryllupper og arbejde vidundere som brude design. Det er ikke nemt at lave sådanne designs, da de har brug for din yderste opmærksomhed og tålmodighed for at fuldføre hele designet perfekt. Brug af blomster og indviklede unikke mønstre bringer ud af skønheden i dine hænder og fødder.

4. Marokkanske Mehndi Designs til Party:

Disse henna designs hilser deres advent fra Mellemøsten. De består af et mere geometrisk mønster, som er forskelligt fra alle de tidligere. Da de er af geometrisk mønster, har de små huller imellom designerne. De består ikke af mønstre som blomster eller påfugle og er helt forskellige fra dets modstykker. Med deres geometriske mønstre udgør de en meget unik effekt på dine hænder og fødder. De er lavet ved hjælp af tykt lag af mehendi, som hjælper med at bringe en lysere og dybere effekt. De er også meget foretrukne blandt kvinder i alle aldre.

5. Mughlai Mehendi Designs til fest på hænder:

Dette design er skabt på en meget mere pæne og detaljerede måde. Hver kurve og krølle får lige stor opmærksomhed og gøres dristigt. Dette er en af ​​de ældste former og også den mest traditionelle. Det har været fremherskende siden aldre og har gjort sit præstationer markant. Mughlai design holder nogle dele af hænder og palmer udsat. Dette hjælper med at give et unikt udseende, der adskiller sig fra dets modparter. Det virker som et meget populært design, da det består af fine indviklede detaljer.

6. Indo-arabiske Mehandi Designs til Party:

En dejlig sammensmeltning af indisk og arabisk stil af henna kunst. Dette er skabt ved hjælp af delikate mønstre, der er traditionelle i naturen, samtidig med at det giver en arabisk mening til det. De er i stor efterspørgsel for nylig, da man får det bedste fra begge verdener ved at indarbejde disse designs. De er også meget foretrukne i indiske bryllupper.

7. Hint Indisk For Den Splendid Mehndi Design For Party:

Dette design involverer forskellige fremtrædende mønstre af forskellige designs. De består af påfugle, blomster og andet varieret udvalg af unikke kurver og krøller. For meget plads mellem linjerne og de fascinerende kurver undgås, selv om rummet varierer afhængigt af design og mønstre. Disse foretrækkes højt i alle indiske sædvanlige traditioner, da mønstrene viser indiske traditioner på en smuk måde som påfugler.

8. Multi-Colored Party Mehendi Designs:

Et udvalg af smukke farver, der bringer skønheden af ​​den pågældende lejlighed ud, vil det ikke se fantastisk ud på dine hænder? Disse er moderne form for design, der er blevet indarbejdet for nylig. De er blevet almindeligt anerkendt blandt kvinder, da de hjælper med at udbrede en farverig essens. De ser ikke kun smukke ud, men er også moderigtige. Du kan vælge dette mehendi design til din næste fest, da det er et af de mest trendy design. Du kan være opdateret med de nyeste designtendenser ved at sætte dette design.

9. Glitter Mehandi For Party:

Inkorporeret af sent, er det en anden innovation i henna kunst. Det er skabt ved hjælp af de nyeste trends af gnistre. Det er yderst begunstiget blandt fashion mongrene, der foretrækker at sætte deres bedste modefod fremad. Selv om det er nyt, har unikheden bragt øjeblikkelig popularitet til det. Det er meget attraktivt i naturen, da glitter har tendens til at fange alles opmærksomhed hurtigere. Indarbejde dette design ved din næste lejlighed til at skille sig ud i mængden.

Nu hvor du har disse fantastiske 9 party mehendi designs, bliver det lettere at vælge design til din næste fest. Med det varierede udvalg af design er det udelukkende nu på dig at beslutte og bære den bedste. Anvend det bedste design, der passer til dine behov og skiller sig ud fra resten.

Se videoen: How to apply easy simple jewellery inspired Mehndi Designs for hands Eid ,weddings (Januar 2020).

Загрузка...