Frisurer

Top 26 blonde frisurer

"Blondt hår, er ligeglad" er et populært ordsprog. Med blondt hår, der kommer ind i mode med fremkomsten af ​​Marilyn Monroe, er det blevet mere og mere populært gennem tiden. Med farvestoffer bliver mere og mere almindeligt, er denne hårfarveskade det perfekte valg af sæsonen. Blondiner, der er mest almindelige, er platinblonde, jordbærblondine, askeblond, beskidt blondine, gylden blondine og stribet blondine. Af disse er platinblonde ekstremt sjælden. Vælg den af ​​de frisurer, der passer bedst til dig og forbedre din personlige stil med dine blonde hår.

Blonde frisurer:

1. The Short Graduated Blonde Layers Look:

Dette udseende er bedst beregnet til dem, der har jordbærblondine til platinblondt hår. Dette hår er en kort afgrøde, der er næsten pixie som i naturen og fremhæver de skarpe funktioner i ansigtet. De graduerede lag får håret til at se længere foran, selvom det bliver kortere på bagsiden.

2. The Uncombed Straight Blonde Hair Look:

Dette udseende er blevet populeret af skuespillere som Jennifer Aniston og Cameron Diaz. Denne frisure passer til alle typer blondt hår. For dem med langt lige hår er dette ukomne, kært blonde hår udseende et, der er elegant, men ser alligevel ud.

Se mere: Bang Fringe frisurer

3. Siderne Braid Blonde Hair Look:

Dette er et kig, der var alt raseri på gymnasiet. Denne frisure er nem at vedligeholde. For at opnå dette udseende, lav fletninger på siderne af hovedet, nær templerne, og træk dem ud igen og fastgør dem på et sted på bagsiden. Dette er let at vedligeholde og tager kun få minutter at lave. Det ser flott ud og stilfuldt ud.

4. The Blonde Messy Curls Beach Look:

Dette udseende er for dem med naturligt krøllet hår. Dette udseende er blevet populeret gennem shows som Baywatch og 90210. Dette udseende kan opnås ved at dusje og lade håret tørre. Det giver et rodet løst krøllet look, der minder om strande.

Se mere: Frisure af piger

5. Den simple lige blonde hestehale:

For dem med lige blondt hår der er langt, er dette udseende det nemmeste. Håret kan simpelthen bundet i en høj hestehale for at få dette udseende. Dette holder håret væk fra ansigtet og alligevel at holde udseendet stilfuldt.

Se mere: Perm Frisurer

6. Den blonde franske plade med en puff:

Denne frisure er lidt kompliceret i forhold til de andre. Denne ene er bedst til højt profilerede parter. For at få dette udseende børste du håret foran og deles i 3 sektioner. Langsomt og let, børst de tre dele af håret, en efter en, og klip dem på bagsiden. Så tag de tre sektioner og lav en fransk flette med dem. Og dit udseende er komplet!

7. Sixties Posh Blonde Look:

Dette udseende var ekstremt populært i tresserne. Dette udseende er bedst beregnet til blondt hår. Dette er bedst beregnet til hår, der har volumen. For at få dette udseende skal håret skæres i lag foran og holdes lige bagpå. Panden er skjult bag uregelmæssig bang. Meget smarte!

8. Party Style Blonde High Knot:

Dette er en meget stilfuld frisure. Dette er bedst gjort ved stuen end hjemme. For at få dette udseende, tag hele hårets reb og drej det. Så krølle det på kronen af ​​dit hoved i form af en bue.

9. Fransk Knot Blonde Frisurer:

Dette er et let udseende. Du skal bare klare hele håret på bagsiden og binde det løst ind i en fransk knude!

Se mere: Elegante frisurer

10. The Schoolmistress Bun Blonde Frisurer:

Denne frisure består af hår, der omhyggeligt er børstet og trukket ind i en tæt bunke. Meget let at vedligeholde!

11. hals længde bølger blonde frisurer:

Nakke længde blonde bølger er meget populære hår stilarter. Det bedste ved denne stil er, at du ikke behøver at tænke meget på din frisyre stil. Anvend blot et par dråber hårserum, lad hårbølgerne være frie, og du vil være klar til at gå ud. Frisuren ser mere smuk ud med naturlige hårbølger.

12. Tørrede blonde frisurer:

Hvis du kan lide de blomstrende blonde frisurer, så er denne drillede frisure det bedste valg for dig. Det giver et højt volumen til håret, som får dig til at se mere attraktivt ud. Du kan vælge denne stil med side bang for at tilføje ekstra effektivitet i din personlighed.

13. Stilfuld Bun På Crown Blonde Frisure:

Boller er meget alsidig stil i kategorien blond frisyre. Den stilfulde rodet bun på kronen føjer en elegant touch til dit udseende. Den rodet bun på kronen fungerer godt med alle former for tøj.

14. Lav Pony Blonde Frisure:

Det er en af ​​de meget nemme at lave frisurer. Den lave pony blonde frisyre giver dig et meget sødt og smukt look. Man kan gøre denne frisure med sideskille eller med midterparten. Man kan bruge hår tilbehør som - bånd eller snørebånd til at dekorere bunden af ​​din pony hale.

15. Bølget hestehale med flettet blomst:

Den lave hestehale giver altid et elegant udseende til en kvinde. Den blomst flettede hestehale ser meget unik og smuk ud. Opdel dit hår vandret ind i to dele, lav en lav ponyhale af klipperen i håret og hvirv den øverste del i en blomst. Afslut dit udseende ved at holde de nedre bølger løs.

16. Blond Bun Med To Fletninger:

Den traditionelle gamle stil gøres suppleres med de to smukke fletninger. Du kan gøre begge fletninger på den ene side eller kan vælge at holde den på hver side. Den blonde bolle med to fletninger vil være nok til at give dig et sofistikeret udseende til din personlighed.

17. Blomster op gør blonde frisurer:

Den klassiske blonde op gør det let at supplere med blomstertilbehøret. Som det har skønhed i dine blonde hår nuancer samt bølger og krøller i dine hår.

18. Lange Fishtail Blonde Frisurer:

Den lange fishtail fletning ser meget sød ud på de lange blonde hår nuancer. For at give en komplet fishtail form holder fletningen løs og rodet.

19. Half Up Fishtail Blonde Frisurer:

Den halvt up fishtail fletning giver dig et kig på en stilfuld diva. For at gøre denne frisyre, skal du blot dele dit hår i to sektioner og lave en fiskestensfletning i topsektionen og lade den nedre del af håret være fri på ryggen.

20. Halv Flettet Bun Blonde Frisurer:

Halve op stilarter er meget populære blandt alle kvindens kan gøre dette med de forskellige stilarter. Gør fletningen af ​​den halve del af håret, vikle og rul fletningen i bunken, samtidig med at den halve del af håret strømmer med de naturlige bølger.

21. Bouncy Highlight Blonde Waves:

Uanset din alder er krøller altid perfekte til enhver aldersgruppe af kvinde. Krøller går aldrig ud af mode og den bedste del om denne stil er, at de virker med håret af en hvilken som helst længde. For at gøre denne frisure, simpelthen samle håret bangs og trække dem tilbage med de lange spiral krøller.

22. Flettet Seashell Up Blonde Frisurer:

Fletninger falder aldrig væk, og det er grunden til, at vi kan style dem med de forskellige måder. Den flettet snegle op gør er meget sød og smuk. Der er masser af muligheder for at gøre fletningerne og kan style dem efter din outfit. Den søde flettet snegle op gør kan tilføje en bling til din personlighed.

23. Top Knot Blonde Frisurer:

Den øverste knude blonde frisure er noget at gøre kreativt med din bolle. Den øverste knude frisure kan gøres med den stramme bun eller med den rodet bun også. Giv dig selv et unikt udseende med denne top knude bolle.

24. Side-fejet Blonde Frisure:

Side fejet blonde frisure er meget berømt blandt de unge piger specielt. Frisuren fungerer bedst med de slanke lige blonde farvehår, men det går også godt med de bølgede hår. Den sidebevægte frisyre er meget nem at gøre og perfekt til enhver begivenhed.

25. Blonde lagdelt frisure med bølger:

De lagede blonde frisurer med panden er i stor efterspørgsel i disse dage. Når du vil vise dig lange bølger, så prøv den lagte frisyre med dine blonde hårfarve nuancer. Lad armene falde på dit ansigt, der kan få dig til at se godt ud i dit ensemble.

26. A-Line Bob Blonde Frisurer:

Blonde A-Line Bob er den mest populære frisure i dag, og det bedste ved dette er, at det aldrig går ud af mode. A-line bob giver en voluminøs effekt på dine hår. Du kan gøre dette med dine hårs lag og bølger. Frisuren er meget flot, der kan forbedre dit naturlige udseende.

Blondt hår ser meget attraktivt ud og er det nemmeste at style, da lyst hår er meget tilpasningsdyktigt. Prøv disse ser hjemme og se hovedet dreje! Blonde farvehår er perfekte til at lave frisørforsøgene. Der er mange stilarter til de lange blonde hår. De får meget overvejelse. Man kan se smukt anderledes ud med den nyeste stilfulde frisyre. Uanset om du har det korte hår eller lange krøllede blonde hår, kan en perfekt frisure gøre dig til at skille sig ud fra mængden. Hvis du har det lange hår, men ikke ønsker at ændre din stil, så kan du prøve disse trendy frisurer. Der er masser af stilfulde og trendy frisurer, der har at gøre med de blonde hårfarve nuancer, som kan give dig en elegant appel og gøre dig til at få taknemmelserne for dine smukke hår

Billeder Kilde: 3, 6, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26.

Se videoen: Justin Bieber Best Blonde Hairstyles (Januar 2020).

Загрузка...