Skønhed og mode

10 fashionable bådsko til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Bådesko kaldes også som dæksko stammer fra Connecticut, kendt for at være lavet af læder og også fra lærredmateriale med en gummibaseret sål som blev båret af personer, der er engageret i sejlsport som hovedkilden for indkomst. For at få en kort ide om typer og design af dæksko, som folk måske har bemærket nogen anden iført, men gjorde nu det nøjagtige navn mens de købte eller online bestilling.

Stilfuld & Nyeste Bådesko:

1. Cross Lace Boat Sko til mænd:

Denne type bådesko var den fremtrædende design skabt, som havde blonde til at binde i en kriset mode med to øjenlåg. Siden af ​​den forreste del af skoen har også øjenlåg med tyk rund blonde, der passerer den med en EVA Sole, som gør skoen let.

2. Moccasin 3-Eye Catskill Deck Mænds Sko:

Bådeskoen er kendt for deres moccasin øvre design, som har et håndstitchet design, der fastgør øverste kvartal og tåhætte. Dette design har tre øjenhår med blonder, der har en elastisk egenskab designet som en glide på sko.

3. Perforeret bådsko til kvinder:

Denne perforerede sko lavet af læder hjælper i god luftcirkulation uden hældesign. Denne sko har 360 graders lacing system med kan knyttes rundt om øjet, hvilket gør det også til slip på og på sko design.

4. Canvas Båd Sko til kvinder:

Næste læder skræddersyet båd sko er lærred dæk sko. Dette har let vedligeholdelsesegenskaber og kan være mere farverigt end læder. Dukkematerialet er syet på skoens overkant og ses også langs ligningens side.

Se mere: Coachsko til mænd

5. 1 øje ​​Herre Bådesko:

Single eye boat sko er meget nemmere at bære end en anden type så placere system. Denne type sko har den elastiske egenskab, der gør disse sko til at glide på sko. Med læder bruges en kedelig færdig outlook sko til semi-formel sko og flerfarvet læder eller lærredsko bruges som en afslappet sko.

6. Camo Boat Sko til mænd:

Dette design er meget berømt blandt unge på grund af dets seje udsigter. Dette er lavet af lærred eller syntetisk materiale med camo print. Blonderet har en kontrastfarve til den øvre med gummisål.

7. Tøndefisk Bådesko til kvinder:

Tønde fiskeskoens bådsko bringer en god buet form til skoen. Således gør det meget behageligt at bære under eventuelle presserende ærinder. Skoen kurver fra midten til tå spidsen ligesom kvindens fødder.

Se mere:Big Size Shoes

8. Wedge Heel Boat Sko til kvinder:

Wedge hæl boost sko eller azurbåd sko har en kileformet hæl lavet af hvid gummisål med EVA som midtsåle, som hjælper med åndedrætsevne. Skoens top kan laves af ren læder eller lær og lærred kombination portrætter et autentisk udseende.

9. Quoddy Crepe Sole Boat Sko til mænd:

Quoddy crepe er en limited edition sko på grund af sin håndlavede overdel og Quoddys creep sole, som tager timer sammen for at fuldføre dette sko design. Sålen er lavet af ren, har en gummi, som gør skoen langvarig.

Se mere: Kvinders Sommersko

10. Huarache vævet båd sko til kvinder:

Denne type design er et autentisk mønster, der kun ses i bådesko. Materialet er håndvævet, hvilket giver et huarache design. Foden er foret med lammeskind, der giver en behagelig følelse, når den bæres med razorsål, også kaldet Wave-sipping Design.

Bådeskoene er blevet meget populære blandt mænd og kvinder på grund af dens vandafvisende egenskab og anti-glideegenskaber. For damer, der ønsker at prøve en ny halvformel sko, der ikke er sædvanlige loafere, passer Wedge Hæl bådesko i denne ligning. For mænd er det værd at have et sæt Limited Edition Quoddys Crepe solo deck Shoe !!

Pin
Send
Share
Send