Skønhed og mode

9 bedste polstret bras og slidtips

Et meget grundlæggende intimt slid bæret af kvinder over hele verden, bh, kommer overraskende i varierede områder og designs. Der er forskellige udskæringer, former, mønstre og farver af bh, der er tilgængelige på markedet. Gennem årene har bras været designet i mange sorter for at passe til alle slags tøj, vi har på. Din smukkeste kjole kan ødelægge dit udseende, hvis du bruger den forkerte slags bh under. Alle de penge, der tilbragtes i den specielle kjole, smukke sko, dyre smykker og sminke, kan ende med at gå forgæves, hvis du ikke vælger den rigtige bh. Lad os tale om en af ​​de mest almindelige typer, der bæres af kvinder overalt, fra de varierede brasilier. Det er polstret bh. Du er sikkert bekendt med polstret bras, men lad os lære at kende detaljerne.

Du vil opdage, at polstret bras kommer i forskellige former, former og stilarter. Hvad er specielt med denne slags bh? Nå, det har polstring monteret i bunden af ​​kopperne, som løfter op, hvilket resulterer i udseendet af fyldigere og større bryster. Denne slags bras kan også have lyspolstring i bunden af ​​kopperne for at skjule brystvorten. Men de vigtigste kriterier for polstret bh'er er at løfte brystet op og få dem til at se større ud. Du finder polstring i t-shirt bras, demi cup bras, push up bras, dunge bras og meget mere. For det meste alle slags bras kan komme under kategorien polstret bras hvis polstring er monteret gennem kopperne. Polstring er lavet af forskellige materialer som siliciumgummi, skum og nogle har endda geler eller væsker, som passer og former til din krop. Aftagelige polstret bras er også tilgængelige. Denne type har generelt en lomme, der hver især er lavet i bunden af ​​kopperne, hvori puderne er indsat og kan tages ud, hvis det kræves.

Den bedste fordel ved polstret bras er, at de kan bæres under alle dine tøj. Som polstret bras har mulighed for forskellige stilarter, vil du finde dine ønskede stilarter og designs, der passer til dine kjoler. Bortset fra det er der polstret toppe og kjole til rådighed på markedet også. De er almindelige toppe og kjoler, men polstring monteret gennem kopperne. Mest cami tops, racer back toppe, tanktoppe og specielt designet backless eller halter kjoler leveres med polstring. Disse typer af toppe og kjoler kræver ikke en bh under randen. Polstring er udstyret med den dækning og støtte, der kræves ud over udseendet af større bryst.

Komfortabel polstret bras med billeder:

Her er vores 9 bedste polstret bh med billeder som følger os.

1. Penny Bold Black Wire Polstret Glat Fit T-Shirt BH:

Dette er en polstret t-shirt bh af Penny, som er sømløs, støbt og har 3 mm polstret kopper til det glatte udseende. BHen er en dagligdags væsentlig og er kablet til støtte og løft. Syet på elastik fastgjort til siden og ryggen for bedre pasform. Det kommer med krog og øje lukning bagpå. Lavet af nylon og spandex, denne bh er tilgængelig i flere farver og varierede størrelser.

2. Jockey Power Back Padded Active Wire Gratis Sports Bra:

Det er en glide på sportsbh med dobbeltlags sømløs front med aftagelige skumplader. Koperne er ikke-kablede til den ultimative komfort og bløde, brede stropper til støtte. Det har også et blødt stof dækket elastisk bundbånd. Denne bh er lavet af kæmmet bomuld og tannest har en racerback styling med bredere ærmegab og er velegnet til yoga og jogging. Den er tilgængelig i forskellige udskrifter og størrelser.

3. Coucou Comfort Cup Polstret Wire Gratis Floral Bra:

Denne smukke blomsterdefinerede bh har polstrede og sømløse kopper. Det er også ledningsfri til den nødvendige komfort. Koperne giver 3/4 dækning og har bue detalje på peplum i fronten. Denne polstret bh Coucou er lavet af bomuld og elastan, det giver din buste med den ultimative komfort og dækning. BH'en er forsynet med kontrasterende skulderstropper, der har glidere til justeringer. Det har luk og øje lukning på bagsiden og fås i forskellige størrelser.

4. Amante Floral polstret Underwired T-Shirt BH:

Dette sexede undertøj ved Amants hus har et indviklet blomstermotiver overalt. Koperne er støbt og leveres med 2 mm tynd polstring og er fastgjort til den nødvendige understøtning. Koperne giver 3/4 dækning til brysterne. Stroppene er lavet af elastik og er forsynet med glidere til justeringer. BHen har krog og øje lukning på bagsiden. Den er lavet af polyamid og elastan.

5. Coucou Super Smooth Silicone Push Up Polstret BH:

Hvis du ser frem til at bære en rygløs kjole, men alligevel ønsker et udseende større buste, stopper din søgning her. Det er en pind på push up bh i silikone gel med polstret kop, hvilket giver brysterne den nødvendige lift. Koperne er sømløse og ikke-kablede. Det har en forreste lukning med plastiklås og leveres med aftagelige stropper med glidere til justeringer. Den fås i forskellige størrelser.

6. Panache High Dækning Skumpolstret Wired T-Shirt BH:

Denne sømløse og 2 mm polstret bh med komfortable og bløde skum kopper er det ultimative intime slid. BHen har en farverig vilde print med ret detaljeret blonder på halsen. Båndene er justerbare og er således forsynet med glidere. BH'en har sidevinger fastgjort med båndforlængelse for at holde bh'en på plads. Den er lavet af polyamid, polyester og elastan. Den har lukning af øjet og øjet på bagsiden og fås i forskellige størrelser.

Se mere: Cotton Candy Bra

7. Lovable polstret Underwired Dæk Bra:

Få godheden af ​​et springbræt sammen med forbedring og løft af en polstret bh med denne. Koperne er afrundede, støbt og polstret med delikate blonde design. Den har en stødende hals, som er perfekt til low cut kjoler og bluser med en non-stretch center gore og blonder fremstillet side vinger. Leveres med designede stropper og bagudskydere. Den har krog og øje lukning bagud og fås i forskellige udskrifter og størrelser.

Se mere: Brude Bras

8. Jockey Padded Wire Gratis Komfort BH:

Denne bh fra Jockeyhuset har støbt, 1 mm tykt, blødt skumkop, som er fjerlampe. Denne trådfri bh giver dig mulighed for at bevæge dig komfortabelt og nemt hele dagen lang. Da kopperne er sømløse, giver det en glat finish under t-shirts og monterede toppe. Remme er justerbare og bløde og er forsynet med glidere. Det kommer med krog og øje lukning på bagsiden. Denne polstret bh er tilgængelig i forskellige farver og størrelser. Den består af bomuld og elastan.

9. Enamor Bow Print Polstret Non-Wired BH:

Denne søde bue print bh af Enamor har bløde, støbte og polstret kopper, som ikke er kablet til komfort. Den har en stødende hals, som er perfekt til dem med lavt kjole og bluser. Båndene er tynde og justerbare. Sidevingene er glatte og fleksible, hvilket sikrer bedre pasform. Den er lavet af bomuld og lycra og har krog og øje lukning bagpå. Den fås i forskellige størrelser.

Se mere: Stødende bh

Polstret Bras Bære Tip:

Tror du, at der er noget galt med den måde du har på din bh? Hvis du ikke føler dig komfortabel og på din selvsikkerhed bedst, når du har på dit intime slid, så gør du helt sikkert det forkert. Læs følgende tips for at kende den rigtige måde at bære en bh på.

Placer dine våben på bagsiden og luk kroge:

BHen du har besluttet at bære, har to stropper. Placer dine arme gennem stropperne og træk dem op på dine skuldre. Tag dine hænder på bagsiden og tag fat i låsen, som generelt er kroge og løkker. Derefter skal du blot sætte kroge ind i løkkerne.

Juster stropperne:

Bra stropper kan ofte være en besvær. De kan enten holde sig for tætte på din hud eller hænge løs ned på dine skuldre. De fleste bh'er har glidere, der findes i stropperne til justeringer. Træk op eller ned skyderne som ønsket for at få den perfekte pasform.

Juster positionen af ​​Bra Bra Cups:

Det næste skridt er at justere bh-kopernes position på dine bryster. For at kontrollere placeringen af ​​kopperne, bøj ​​ned din krop og juster derefter positionen som krævet. Det hjælper også med at kontrollere bevægelsen af ​​dine bryster.

Jeg håber, at de fleste af kvinderne meget mere som ovenstående artikel forskellige typer polstret bh'er og det har iført tips.

Se videoen: 187 Strassenbande - HaifischNikez Allstars Official Video (Januar 2020).

Загрузка...