Skønhed og mode

9 bedste strande i Vest Bengal med billeder

Intet i verden vil give dig mere lykke og glæde end at gå ud på ferie med familie og venner. Der er tusindvis af smukke steder og steder i verden, som er ideelle til ferie, men det bedste er strande. Den naturskønne skønhed er opsigtsvækkende til synet, og det dårlige vejr hjælper dig med at slappe af, nyde og forynge dig. I tilfælde af at du opholder dig i Vest Bengal og søger nogle gode steder at besøge, så er du kommet til det rette sted. Her har vi tiltrukket nogle af de mest behagelige strande i Vest Bengal, hvor du kan nyde en tid med sjov, frolic og fiesta.

Digha Beach:

Digha Beach er en af ​​de mest populære strande i Vest Bengal. Dens naturlige skønhed og blide vejr er så beroligende for sanserne. Dette er også kendt som en af ​​de romantiske steder for alle de unge og nygifte par. Kom en gang til denne smukke strand, og du vil helt sikkert aldrig fortryde!

Junput Beach:

Junput Beach er en skønhed! Det er en af ​​de mest unikke og fineste strande i Vest Bengal. Denne strand er så smuk at du nemt kan komme her med din familie til picnics og korte ture. De lange grønne træer, der omgiver denne strand, øger charmen på dette sted.

Se mere: Bedste strande i Karnataka

Bakkahali Strand:

Bakkahali Beach er omkring 8 kilometer lang og strækker sig fra øen Bakkahali og Fraserjung. Solnedgange her er spektakulære og den naturlige skønhed af dette sted er tankegang. Det er et ideelt sted til cykling og lange vandreture.

Diamond Harbor:

Diamond Harbor ligger i den sydlige bred af Hooghly-floden og har historisk betydning. Det var kendt at være et højborg for de portugisiske pirater på et tidspunkt. Hvis du bliver i Kolkata og søger et godt sted at gå, er dette din destination.

Se mere: Bedste strande i Andhra Pradesh

Falta Strand:

Falta Beach er kendt for sin eksotiske natur og skønhed. Dens krystalvand er så charmerende i udseende. Det er en stor turistattraktion i Vest Bengal og er ganske kendt blandt sine mennesker.

Sagardwip Beach:

Sagardwip Beach, også kendt som Ganga Sagar, er en uspoleret strand i Vest Bengal. Det er også et meget populært pilgrimsstedssted og besøger tusindvis af mennesker hvert år. Den klare blå himmel og de lange strækninger af hvide sand gør virkelig dette sted værd at gå til.

Shankarpur Beach:

Shankarpur Beach er Bengals jomfruelige strand. Det er kendt for sine kølige morgener, smukke vejr og fiskere. Vandet her er klart og solnedgangen her er fantastisk at se på. Der er også mange templer her for dem, der har religiøse formål.

Se mere: Berømte strande i Goa

Tajpur Beach:

Tajpur Beach er beliggende i Vest Bengal og er også kendt som den jomfruelige strand. Det har rig flora, fauna og vandlevende liv og udsigten her er ganske betagende. Det er berømt for de røde krabber på stranden, der gør bogen crimson. Det er en smuk beliggenhed at gå til, og du er sikker på at have en god tid her.

Mandarmoni Beach:

Mandarmoni Beach er den mest anerkendte strand i Vest Bengal. Hvis du søger at finde nogle æstetiske og naturlige skønhed, er dette stedet, hvor du skal komme. Der er mange hoteller og resorts her for indkvartering og skaldyr er lækre. Her finder du også en landsby på den ene side og en skovregion på den anden side.

Se videoen: How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth 1999 (Januar 2020).

Загрузка...