Skønhed og mode

Top brude hår tilbehør

Hårstil og tilbehør til hår er lige så vigtige for en brud som selve bruddagen. Broaches, slør, hårbånd eller bare naturlige blomster alt ser godt ud, afhængigt af hvad du har på dig, dit ansigtsklip og din frisure. Du har mange valgmuligheder at vælge fra og at være specielle på den specielle dag.

Smukke Bridal Hair Tilbehør:

Der er en række broaches-antikke, sølv, sten besat. Ligeledes kan du bruge naturlige blomster som roser, orkideer. Du kan også bruge hovedbånd. De kan være enkle, stenbesat, sommerfugle.

Når du er en brud i en kjole, så har du mange muligheder for at få adgang til dit hår med. Hvis du har en bolle, om det er højt op døren lav eller sidebun eller bare et krøllet udseende, kan du gå videre med forskellige hoveddrev, såsom blomster, stenstifter, hårbånd, webstifter. De accentuerer hele udseendet og gør din simple frisure også moderigtigt og smukt. Og du kan ikke bare hjælpe, men beundre dig selv som andre vil.

Denne video giver dig de seks perfekte hoveddrev, uanset om du har et hår, der er åbent. Selvom du vælger en bolle eller enkle krøller eller bare går til snoet boller, har du stadig mange valgmuligheder. Du kan bruge et besætningsbånd, en stenbesat sidestift, en kunstig blomst, en albue slør osv. Alle disse tilbehør går godt med enten en bolle eller krøller eller endda åbent hår. Disse er let tilgængelige, og du kan også få dem til gode priser, selvom du måske ikke rigtig vil være en miser på denne særlige dag!

Se mere: Hair Clips til bryllupper

Brug af tilbehør i mens / sølv er almindeligt og vælges af næsten alle at matche med brudekjole. Du må ikke nødvendigvis altid have hårtilbehør med hvide sten eller blomster. Nogle gange kan du også trygt også bruge farver som rød eller blå til at fremhæve dit hår og alligevel have den brude charme og se anderledes ud og føle sig selvsikker.

Uanset om du har åbent hår eller en bolle, kort eller medium hår eller blond eller sort hår. Her er nogle tilbehør, som er lette at finde, enkle at se og alligevel få dig til at se den smukke brud. Du kan gå til båndene, sløret og de webstifter, der er nemme at finde på markedet. Disse passer alle ansigtsskæringer og alle hårtyper.

Se mere: Amla Hair Pack Opskrift

Brug af en broach som en antik eller noget med meget glans og glans vil også være et perfekt hovedbeklædning. Du kan muligvis finde en med din bedste mor, som hun skal have elsket fra hendes bryllupsdag. Hun vil være meget klar til at deltage i det, da hun vil genoplive de gange det øjeblik hun ser dig i hendes tilbehør! Du kan også skatte dine til dine børn.

Hovedbånd med sten, hvad enten det er sølv eller farverigt som rødt, blåt, grønt eller simpelt blomster eller et simpelt slør med en sølvbroach, kan også være en perfekt blanding for at få adgang til dit hår.

Hvis du ikke vil købe noget dyrt men alligevel noget elegant og smukt, kan du se nogle af de enkle tilbehør her. Disse vil være lette at få og kan være tilgængelige til gode priser. De går også aldrig ud af mode og passer til alle.

Se mere: Patanjali produkter til hårfald