Skønhed og mode

Håndlavede gaver - 30 kreative og bedste ideer til alle lejligheder

Når du arbejder med dine hænder, skaber du skønhed. Disse håndlavede gaver er den bedste måde at sige, at du elsker nogen. Så prøv din hånd på at male, sy eller blot indsætte ting for at skabe skønhedsprodukter. Disse kan være begavede til kære, venner, ægtemænd, koner eller børn. Håndlavede varer er dejlige, og de viser, hvor meget du har taget problemer. Når du vælger gaverne fra nedenstående liste, tag dig tid til at skabe den bedste håndlavede gave til dem.

Seneste og unikke håndlavede gaveideer til elskede person:

Lad os se på de 30 bedste håndlavede gaver.

1. Sød gave til alle:

Håndlavede gaver er mest værdifulde, da der er en stor indsats i det. Gaven er pakket i håndklæde og bundet med et bånd. Du kan gøre det sødt ved at tilføje øjne og en rød næse. Gevirer kan tilføjes ved hjælp af brune rørrensere. Prøv denne julbaserede gaveide, eller du kan endda gøre noget tema for børn.

2. Håndlavede blyantstativer:

Prøv din hånd ved at lave håndlavede blyantstativer i forskellige temaer. Disse kan laves ved hjælp af papir og lim. Ribbons og øjne kan tilføjes for mere karakter også. Disse håndlavede gaveideer er ikke kun for børn, men også for voksne. Alt du skal gøre er at tænke på temaet og derefter skære farverigt papir ud.

3. Blomsterdekoration:

En blomstrende monogram dekoration fyldt med blomster er lige hvad du skal gøre for din mor eller venner. Denne håndlavede fødselsdagsgave er meget smuk, da den er fyldt med blomster. Alt du behøver er metaludskæringer, der bliver fyldt med skum. Blomsterne kan derefter arrangeres i skummet sammen med blade. Dette fuldender en smuk dekoration.

4. Unikt billedvisning:

Intet siger kærlighed som en håndlavet gave. Dette unikke billede skærm er lavet af candy sticks. Hver candy stick er malet i lyse farver og derefter fast i hinanden. Du kan tilføje små prikker, der fungerer som kroge til billederne. Gør hver af disse skærme farvestrålende og lyse. Skærmene kan være som håndlavede gaver til venner eller børn også.

5. Valentins gave:

Lav en smuk håndlavet gave til din valentine i år. Denne gave er lavet som et monogram af den oprindelige af dit valentins navn. Du kan så holde billeder af din elskede og fylde monogrammet. En separat lysestage kan også være begavet med dit billede i det, der også er dekoreret.

6. Små noter til ham:

Brug en mason krukke og dekorere det med bånd. Så skriv flere små kærlighedsnotater til din mand eller kæreste og knyt dem i små bundt. Sæt disse bundter i krukken og dette er din håndlavede gave til mænd. De vil elske de små toner i krukken, der minder dem om de gange, du har brugt sammen. Hver af sedlerne skal være minder om de gange, du har brugt. Dette gør gaven meget dyrebar og sentimental.

7. Pop up-kort:

Prøv at lave et vidunderligt pop up-kort, der er en af ​​de bedste håndlavede gaver til nogen. Pop-up-kortet er fyldt med billeder og noter til din elskede. Kortet ser simpelt ud, når det lukkes. Men når den åbnes, eksploderer kortet ind i flere lag. Hvert lag huser en overraskelse for din elskede. Så du kan holde billeder eller hemmelige meddelelser til dem. Små noter i konvolutter ser også søde ud.

8. Håndlavet notesblok:

En god gave til at give til unge er et håndlavet tidsskrift eller en notesblok. Denne notesblok kan dekoreres med venstre over jeans materiale, der er skåret. Jeansens lomme kan bruges som lomme til penne og skitser. Tilføj i små bit af blomster og bånd for at gøre det smukt som en håndlavet gave til hende. Journalen vil blive brugt til at tilføje små noter.

9. Baby gaver:

Du kan gøre kreativ håndlavet gave til babyer, der kan gives som fødselsgaver eller dåbsgaver. Disse er hjerteformede udskæringer, der er dekoreret med babypynt. Du kan male formerne i lyserød eller blå afhængigt af barnets køn. Denne lille gave er perfekt til forældre at hænge i babyrummet.

10. Pebble Family Art:

Giv din familie denne lille kreative håndlavede gave, der er lavet med små småsten. Kunstværket er lavet af en familie, der sidder på en bænk og en lille hund. Hver af disse er lavet med tre småsten knyttet sammen for at danne folket. Pebble-kunst er derefter dekoreret med akvarel for at danne træet, og det egentlige græs tilføjes til bundlaget.

11. Håndlavet halskæde:

Du kan nemt lave disse dejlige halskæder til dine venner med tråd eller uldgarn. Disse håndlavede gaveartikler er nyttige og temmelig stilfulde også. Disse kan fremstilles med enkeltfarvet garn eller flerfarvet garn. Alt du skal gøre er at løbe garnet rundt om kæden og danne delikate links. Halskæde kan også have et sæt øreringe til at gå med det.

12. Knappen Nøglering:

Bare ved at bruge knapper kan du skabe vidunderligt kunstværk. Brug forskellige størrelser af knapper med forskellige farver til at danne denne dejlige person nøgleringe. Du kan også lave nøglering med enkeltfarveknapper, men effekten af ​​multi-farven er bare forbløffende. Denne enkle håndlavede gave passer bare lige til børn og voksne.

13. Pompom Garland:

Enhver fest er ikke komplet uden vægdekoration. Denne pompom krans er lavet af flere farverige pompoms sammenføjet med snor. Resultatet er et vidunderligt udvalg af bløde farver, der vil tændes for ethvert rum. Dette er en god håndlavet gaveide til hende eller ham, især til jul og feriesæsonen.

14. Baby buket:

Når man byder på en babybruser, er dette den bedste gave at give. Denne baby buket er lavet af baby tøj, der er foldet til at ligne blomster og knopper. Du kan også tilføje i et blødt legetøj. Hele gaven er lavet af tøj selv blomsterkrukken. Denne farverige gave er perfekt som håndlavede gaveideer til venner.

15. Håndlavede blomsterrammer:

Du kan lave disse blomstersnit, der så kan sættes i vaser. Hver af blomsterne kan sidde fast med billeder af familiemedlemmerne. Denne fødselsdagshandlavede gave er god til bedsteforældre, hvor du kan fylde billederne af familien i vase. Enhver bedsteforælder vil være meget glad for at have denne dejlige gave, især hvis den er lavet af deres børnebørn.

16. Kaffekopdæksler:

Disse er let strikkede kaffekopdæksler, som du kan strikke hurtigt og gave som håndlavede gaver til søster. Gaven kan bruges med kaffekopper og holder kaffen varm meget længere. De farver du vælger vil afhænge af, hvad personens yndlingsfarver er. Disse kan laves ud fra temaer som jul, fødselsdag osv.

17. Heart Wall Art:

Giv en overraskelse til nogen ved at lave en vægkonst for dem. Denne vægkonst er lavet af papirhjerter, der er 3D og rød i farve. Den hvide mur ser fantastisk ud med disse forskellige størrelseshjerter, der sidder fast i tilfældig rækkefølge. Det komplette billede er åndedræt. Hjertet figureres af rødt papir og spaltes derefter i midten. Denne slids gør det muligt at folde papiret i en 3D-formular.

18. Blonde Monogram:

Cool vintage flotte gaver er en anden vidunderlig stil, der er god til gifting. Dette monogram er malet i dæmpede farver og derefter fast med vidunderlige små stykker blonder. Du kan tilføje i blomster, der er lavet af bånd. Dejlige perler og perler tilføjer skønheden i dette stykke. Dette er normalt en gave til en kvinde.

19. Håndlavede notesbøger:

Denne farverige kunst stil bøger er gode til universitetsstuderende og til dine kolleger. Bøgerne er pakket i bloktrykt materiale og bundet som et bundt med bånd. Bøgerne er små og kan opbevares i en taske eller lomme. Hver af notesbøgerne er lavet med miljøvenligt papir.

20. Julindretning:

Disse små skønheder er gode som gaver, da de kan hænges overalt i huset. Juledekorationerne kan opbevares i et sæt eller et enkelt stykke selv. Elementerne er lette at lave med enkle kludstykker, der bruges til at fylde julbillederne. Den anvendte ramme er en almindelig nålarbejdsramme i små størrelser.

21. Håndlavede tasker:

Giv dine kære disse fantastiske gaver, der er gode til at rejse og til shopping. Disse miljøvenlige poser kan være lavet af simpel trykt klud og derefter kontrasterende taskehåndtag. Taskerne er en standardstørrelse, og du kan bruge dem til alle formål. De lyse farver, der bruges i udskrifterne, er bedst som gaver.

22. DIY Sleep Masker:

Disse DIY sove masker gør quirky gaver til alle i din familie samt venner. Søvnmaskerne er lavet af tykt bomuldsmateriale, som derefter kan dekoreres med farvepenne eller stofmaling. Du kan endda brodere maskerne i lyse farver.

23. Manicure Set:

Giv din kæreste denne dejlige Mason-krukke fyldt med alle godbidder til manicure. Krukken kan mærkes i lyserødt papir. Du kan fylde krukken med neglelak i forskellige farver. Tilføj i en buffer, bomuldskugler, neglelakfjerner osv. Gør krukken se attraktiv med farverigt papir scrunched op og læg i bunden.

24. Knappen ur:

Prøv at lave et håndlavet ur til din elskede. Denne lille skønhed er et ur lavet af en nålearbejde. Sløjfen har klud sat i og knapper sidder fast i stedet for uret. Urens mekanisme er indstillet i midten. Uret ser fantastisk ud på enhver væg.

25. Chokolade og vin:

En unik måde at dekorere en simpel vinflaske på er at tilføje chokolade til den. Denne ananas form flaske dekoration er en god idé. Alt du gør er at pakke vinflasken i papir og derefter holde chokolade på papiret hele tiden. Prøv guldpapir indpakket chokolade til en bedre effekt. Den øverste del af flasken kan derefter indpakket med grønt papir for at give bladernes virkning.

26. Bestikssæt:

Dette er en dejlig gave at give til din mor eller kone. Bestikssættet er pakket ind i et bundt med garn. Hver af bestikene er pakket i farverigt papir på håndtagene. Du kan endda håndmaling disse varer med lyse farver, der skal være vandtætte. Bestikssættet kan bruges dagligt. Du kan endda indstille at have dem som indretningstykker.

27. Håndlavede bogmærker:

Disse bogmærker er vidunderlige at gave til book elskere. Hver bogmærke kan laves entydigt med lyse farver. Du kan lave udskrifter baseret på, hvem du giver varer til. For børn kan du udskrive tegneserie temaer. For voksne kan du lave abstrakte udskrifter eller blomsterdesign.

28. Armbånd af farve:

Her er smukke armbånd, som du kan lave til enhver som gave. Armbåndene er malet med lyse farver, og de kan også danne et mønster. Vælg polka dots eller farveblok som tema. Armbåndene du laver kan være brede eller tynde alt efter stilen.

29. Farverige Underkategorier:

Disse er søde farverige coasters, som du kan lave og gave som et sæt til venner og familie. Du kan endda bruge stumper af garn, der ligger rundt i huset for at lave disse små coasters. Farverne i denne sag kan varieres. Ellers kan du prøve et tema og få nogle dejlige farver til at lave coasters.

30. Neglelak Krus:

Disse farverige krus er nemme at lave hjemme med bare vand og neglelak. Alt du behøver er et karbad vand. Du bliver nødt til at tabe noget af neglelaket i vandet. Derefter skal du bare dyppe dine almindelige hvide krus halvvejs i vandet. Neglelaket sætter sig fast på krusene, og farven fastgøres.

Disse vidunderlige håndlavede gaver kan nemt gøres hjemme til en brøkdel af prisen på klare varer. De håndlavede gaver viser meget mere kærlighed end butikken købte.